Trable s kolegy v práci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28
14.9.22 22:14

@LiduNe od té doby co jsem ze sebou nechala takhle vorat skoro tři roky už prostě pro nikoho nic nedělám a buď to prostě přijme jako fakt a nebo bude pindat ale já prostě nebudu střídat na jeho denní směně ve 13:00 když mám jít na noční jen proto protože si tam na někoho pod vlivem otevřel pusu a ten někdo si to nenechal líbit… Ráno mě měl přijít vystřídat a nepřišel od ty doby už prostě pro nikoho nic… znovu prostě ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
14.9.22 22:40

Pokud bude fakt velká krize a ty bys bez újmy pro sebe směnu vzít zvládla, vezmi ji. Jinak nic nevysvetluj. Řekni, že nemůžeš, a ať si každý mysli co chce. Nekomentuj, nedohaduj se. Mile se usměj, řekni, že to bohužel nejde a ať si každý mysli co chce. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.23 19:03

@Alpha091 Tak hodně podobné to mám také. S jednou kolegyní která také dělala vše..a (za kolegyně) mi pak řekla, že sem na jejim místě. Sem v práci nová a dle toho sem jednala.. brala vše. Něvedela a byla ráda za cokoliv…Postupem času sem viděla jak to chodí. Teď se ale chystám přestat s charitou páč jiná kolegyně za kterou sem dost zaskakovala páč mi vedení dávalo tu horší práci..Ona místo aby se občas nabídla tak mlčela.(Trochu odbočim )Nedavno mě dostalo to.. sic tam není jediná ale mohla..tak mi zamlčela info o akci na firmě.. Viděla mě několikrát a na 100 to věděla od své nejj "kámošky "Bohužel sem byla dalším Ego kolegou ztrapněna když to před kolegyněmi i jí vytáhl..a já že nic nevím..😏 Tím padla veškera má důvěra v tyto lidi. Smutny je..že sem po letech byla strašně ráda že sem si sehnala praci..a myslela že sou kolem mě normální lidi.. Vím nemůžu se líbit všem nejsem ukecany člověk… ale tohle zabolelo.Cca 1,–3 lidi se tam najdou co snad mě můžou nebo se s nimi cítim "dobře " zatím.. Celkově se necítím dobře mezi novými lidmi zvlášt když mi nejdou naproti.. Umím taky pobavít ale musí nastat situace.. nejde to vynutit.. Nevnucuji se ráda. Pardon za ten dovětek.. :roll:..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat