Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Dahlia0409 píše: Více
Koukla jsem na diskuse a vidím, že založila tu s tím psem. Ví se, jak to nakonec dopadlo? ![]()
@Paní.Norrisová dopadlo to celkem dobře, plot je tak nějak opravený a dnes co jsme byly na chatě jsem psa ani neslyšela. Tak doufám že už je to takhle vyřešené a žádné další problémy nebudou
V takových ovšem nemáš celý den co dělat ![]()
@Heduš Homolková píše: Více
Ona některá centra byla otevřena, ale bylo tam otevřeno minimum obchodu. A jídlo.
@Emily Krol píše: Více
tak ty jedes na vesnici, kde se cti tradice a divis se? omg, jak asi ostatni meli vedet? uz dle ostatnich tvych prispevku budes hodne velka „primadona“. a citit z nekoho chlast na 3 metry, to je teda taky kumst
stacilo vecer vypnout zvonek a problem byl vyresen, ne?
No to je škoda strávit celý den v OC. Bylo tak hezky. Šlo dělat spousta akci. Mimochodem dnes byl jediný den zaviracky
@vokishka píše: Více
Já nemám co dělat v OC celý den, ani když je běžně všude otevřeno ![]()
Ja taky ne. Pro mě je vrcho tak hodina, kdyz neco potrebuju. Ale jen tak chodit me nebavi.
Poučení na další Velikonoce, že vypneš zvonek. Není třeba prchat, taková škoda, dnes bylo letní počasí, mohli jste strávit dnešní den procházkou
@vokishka píše: Více
Přesně tak, možná kdysi, když jsem byla bezdětná a jely jsme s kamarádkama. Ale obecně nemám ráda místa, kde je plno lidí, takže stačí chvíli a jdu ![]()
@markytka3 Já nevěděla že tam se tradice slaví víc… Z Prahy jsem zvyklá že už přez 7 let nikdo nepřišel, tak mě tohle nenapadlo. A to že to nevěděli je úplně ok, to že nerespektovali že jsem řekla ne a pán lezl přez bránu už problém je