Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Zeoli to Joo krásně bylo. Trochu toho sluníčka jsme si užili venku v parku tak alespoň to
@Emily Krol píše: Více
Je to blbost a navíc si myslím, že už se v dnešní době tolik v rámci pomlázky nechlastá jako v minulosti.
@Emily Krol píše: Více
ty budes hodne ve vesnici oblibena, ze
, co na to chlap?… proc jsi teda rano nevypla zvonek a hystericky odjela do prahy? proc jsi zkazila svym detem den?
@markytka3 dětem jsem den určitě nezkazila. Měli moc fajn den, zmrzlina, park… Nic proti tomu neměli. A ano mohla jsem vypnout zvonkem ale už jsem na chatě nechtěla být, přišlo mi že si to víc užijeme jinde.
A ty masle mely konkretne obvesene kde? Kolem krku nebo ve vlasech? Podle toho se pozna typ kolednika. Tohle vypada na takzvaneho pulnocnaka, vyrazi hned po pulnoci obvesen maslemi, aby byl ve tme videt a proto je v 7 rano uz zlity pod obraz
@Dahlia0409 píše: Více
já bych věděla, co tam dělat, ale moje karta piští, že stop - teda nepiští, jen je jakási bez života
Jinak - my už takhle v tento den prchame z domu několik let, protože tady na naší vesnici jsou fakt někteří dobytek a nemají zábrany. Dneska mi sousedka vyprávěla že tu chodili ještě v poledne, sotva stali na nohách. A fakt byli některý oc otevřeny, sice jen ty menší krámky, kavárny a restaurace McDonald atp. ale byli.
@stinga píše: Více
Tak u mě pohoda, neumím jen tak chodit a kupovat co mě napadne ![]()
@-Blanch- píše: Více
tak ono stačí neodemknout, ale výlet je také fajn varianta,
u nás na vesnici jsou poslední roky Velikonoce hodně umírněné, chodí k sobě jen známí a dopředu domluvení lidé, ožralé jsem také neviděla
@stinga píše: Více
Aspoň se nemusím nijak hlídat, když mi to stejně nejde. U nás má i manžel víc bot a oblečení, než já, neumím jen tak nakupovat, když to není nutné ![]()
Ta vaše chata je buď studnice neotřelých adrenalinových zážitků, nebo jsi tak trochu drama queen ![]()
Kámoška to vyřešila skvěle. Byla na vesnici, kde si kdejaký chlap myslel, že když jsou velikonoce, tak může beztrestně sešvihat jakoukoliv holku i když mu 3× řekne, že si to nepřeje.
Tak dostal do xichtu pepřákem a rázem měla už navždy pokoj
![]()