Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojky, poprosim postrehy vsech, co jste byli v Polsku v Energylandii. Jedeme tam poprve tak budu rada co a jak. Jak se neztratit, co s vecmi kdyz jdete na atrakci a jak je to se vstupnym? Lepsi koupit na miste nebo online? Atd… Diky ![]()
@lenka hostalgová vždy jsme kupovali on line, většinou, když byla akce nějaká.
Zaplatíte vstup a pak už můžete všude ![]()
U atrakci jsou boxy na tašky a batohy, to si můžete dokoupit až tam. U některých jsou takové police, kam je odložite zdarma. Ale to jen tam, kde je vstup a výstup z atrakce na stejném místě
Ale my už bereme vždy jen malý batůžek, s tím se může na většinu atrakcí, nebo je jeden, co hlídá.
Příspěvek upraven 18.04.25 v 15:45
Tak já už tam byla dyl a od té doby se to tam dost změnilo. Ale pořád se víc vyplatí tam jet v den narozenin děti, vstup za 1 zloty. Nebo to koupit online. Nabízí to i slevomat.cz.
Ohledně věci neporadím, manžel atrakce nemá rad, tak hlídal.
@Petra Z píše: Více
Jako, ze se nekde plati za to, ze tam par minut nechas batoh
? To jsem jeste nikde nevidela, ze by se za to platilo.
@Oriseka dá se koupit náramek na ruku a v určitých zónách mají skříňky na ten náramek
Takže ne jen jedna atrakce. Je to tuším podle barev, ty zóny
@Petra Z píše: Více
Diky za info. Je to trochu komplovane oproti Legolandu ci Majalandu, kde to jen hodis do prilehlych kosu.
A jakou prosim presne koupit vstupenku pro dospeleho a dite do 140cm aby to vyslo nejlevneji? Nekde jsem cetla, ze pro dite je za 59 zlotych
Výborná zábava pro celou rodinu. Je zde spousta atrakcí, občerstvení a záchodů, které jsou naprosto čisté. Výborný a intenzivní zážitek o kterém si v Čechách můžeme nechat jenom zdát. Vstupenky se vyplatí koupit přes internet, jsou o trochu levnější, než kdybyste je kupovali na místě - https://tiqets.com/…ka-p1088684/