Tradiční masopustní masky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Tradiční masopustní masky
Ahoj,
prosím o radu. Dcera by se měla účastnit masopustního průvodu. Nikdy jsme na žádném nebyli, tak nevím jaké jsou tradiční masopustní masky. Díky za radu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
To je v rámci školky (školy) nebo opravdu tradiční vesnický masopust?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jdani Dcera chodí do tanečního folklorního kroužku, který tento průvod organizuje. Žijeme v menším městě. Průvod se u nás konná každý rok.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Syn ma mit opet ve skolce masku na masopust. Bud pujde za carodeje nebo za vodnika.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A dceram jsem dala vetsi bile saty, ktere oblekly na zimni bundu. A byly za nevestu. Jiny rok znama pujcila veci po mamce, takze za tradicni strarou babicku.
On je ten pruvod venku po vesnici, takze ta maska musi byt na obleceni. Nejjednodussi je carodej (plast pres bundu, klobouk narazit na cepku) a je hotovo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey
To ona bude chtít určitě něco kde je sukně nebo šaty ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@elliz22 píše:
@Kelsey
To ona bude chtít určitě něco kde je sukně nebo šaty
Tak jdi do bazaru a kup bile saty nebo presij zaclonu, jestli patris mezi zrucne, at ma kostym nevesty. Myslim si, ze by sla i Karkulka, kdyz do tech kostymu patri vlk a medved.
Kolikateho to mate? Jestli nejde o stejnou skolku
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey Bílé šaty naštěstí máme. Měli je mít na vánoční besídku. Ta Karkulka mě taky napadla. Já zručná teda nejsem
ale naštěstí babička ano. Máme to 25.2. ale není to v rámci školky, akci pořádá folklorní kroužek, kam dcera chodí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit