Tragický Nový rok

Anonymní
1.1.12 18:33

Tragický Nový rok

Omlouvám se za anonym.

Ahoj holky, váhala jsem, jestli to sem mám napsat, dvakrát jsem začala, ale pak smazala. Jen, jak se blíží večer, je mi čím dál hůř. Jsem v tom sama :(
Dnes mne v ráno vzbudil telefonát, že má nej kamarádka spáchala sebevraždu.

Prošly jsme vším možným i nemožným. Seznámily jsme se v době mého divokého mládí, na psychiatrii, kde jsem byla v 17. Tam člověk člověka pozná a odkryje mu své nejniternější pocity. Poznaly jsme se dokonale. Tak proč jsem kurňa nic nepoznala? mluvila jsem s ní 30.12. Byla v pohodě, tedy zdála se mi tak. Te´d si vyčítám, že jsem tak zaslepená svým mateřstvím, že kdybych chtěla, možná bych viděla, že něco nesedí. Měla všechno před sebou, do pytle :(

Fakt nevím, jak se z tohoto dostat. Omlouvám se, že tu takhle depkařím, ale fakt to sama nedávám :(. PROČ???

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12978
1.1.12 18:35

Je to smutné a je mi to líto.
Ale nic si nevyčítej.Její problémy byly jistě závažnější a hlubší než, že by šly vyslyšet v telefoním rozhovoru.

Přeji hodně sil a lepší myšlenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65317
1.1.12 18:38

Je mi to líto.....ale NENÍ TO TVOJE VINA......nevyčítej si,žes to nepoznala…
drž se… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
1.1.12 18:43

Chápu, že Ti je hrozně, je to prvotní šok, ještě se u tebe vystřídá asi řada pocitů a stavů, ale nevyčítej si to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
1.1.12 18:44

taky mě to moc mrzí :( ale není to tvá chyba že si to nepoznala :hug: posílám hodně síly ať tuto bolset zvládneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5801
1.1.12 18:58

to mě mrzí!!! :hug: :hug: Ale nic si nevyčítej, pokud nechtěla, tak bys to nepoznala nikdy!!! Lidská duše je jak nejhlubší studna a na dno nedohlédneme. Vzpomínej na ni v dobrém, na vaše společné chvíle, určitě by si to tak přála! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
1.1.12 19:22

je mi to moc líto co se stalo …ale ani já jsem nepoznala co se stalo mému bratranskemu diteti, bylo mu 16 let a na silvestra rano ho nasli na moste u benzinky oběšeného :,( :,( takže opravdu sdílím lítost a věřím jak se cítíš protože ani jeden nikdo z nás nic nepoznal, byl to usměvavý hoch, bezproblémovy, předvečer byl společně s bráchou u babičky a ráno už ukončil svůj život :,( :,( drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
1.1.12 19:30

Tvé kamarádky je mi moc líto.Člověk má někdy tajemství co prostě nechce říct a Ty si nemáš co vyčítat.Mě se v roce 2008 stalo něco podobného.Moje kamarádka měla velké problémy..tedy to jsem se dozvěděla až po její smrti..měla velké dluhy a člověku kterému dlužila tak si najal vymahače..podepsala bohužel velmi špatnou směnku.No ten vymahač byl velmi tvrdý co mě pak řekla její dcera..chodil ve čtyři ráno a docela dobře vyhrožoval atd.No skončilo to tak,že sedla do auta a bez brždění to napálila pod kamion.Bylo to velmi smutné a nemohla jsem to pochopit..pár dní před tím jsme se domlouvali na mé svatbě a já to nepoznala.Evička se smála a vypadala štastně.Dnes vím,že byla na tom moc špatně a zřejmě nevěděla jak dál.Opustila dceru před maturitou a syna před promocí a mě opustila nejlepší kamarádka.Už jsem našla odvahu jí zapálit svíčku a vynadat jí co nám to udělala,protože všechno se dá řešit.Dlouho jsem si to ale vyčítala,že jsem to třeba mohla poznat a nějak jí pomoct.Ale asi to nechtěla aby to někdo věděl a myslela si,že to zvládne sama.Bohužel nezvládla a stalo se co stalo.Dětem zůstaly velký dluhy,které se snaží s pomocí rodiny splatit.Občas zajdu k její dceři na kafe a pokecáme co je nového a tak.Když zajdu na hřbitov tak jí pak říkám jak má skvělé děti a že je škoda,že to už nikdy neuvidí.Mě moc pomáhaly vzpomínky na události kdy jsme třeba dělali kraviny a pak se tomu smáli a věřím,že to pomůže i Tobě.Tak se drž a hodně sil :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.1.12 19:43

Holky děkuju vám všem!!!
Já stále doufám, že mi zavolají a řeknou, že je to omyl, že se jí to nepovedlo…
Neumím si představit, že už tu není :,(
Jsem společenská, ale mám za sebou tolik věcí, které nikdo neví, ani můj přítel, věděla je jen ona. A já o ní to samé, ale to nejdůležitější mi říct nechtěla/nemohla/neuměla… :,(

Všem, které potkalo něco podobného přeju hodně sil. je to šílené :,(

• Citovat
  • Upravit
33916
1.1.12 19:48
Anonymní píše:
Holky děkuju vám všem!!!
Já stále doufám, že mi zavolají a řeknou, že je to omyl, že se jí to nepovedlo…
Neumím si představit, že už tu není :,(
Jsem společenská, ale mám za sebou tolik věcí, které nikdo neví, ani můj přítel, věděla je jen ona. A já o ní to samé, ale to nejdůležitější mi říct nechtěla/nemohla/neuměla… :,(Všem, které potkalo něco podobného přeju hodně sil. je to šílené :,(

Tak vidíš..každý máme prostě nějaké to tajemství a nechceme to nikomu říkat a kamarádka měla taky asi něco s čím se nechtěla svěřit a ani se nedokázala s tím smířit nebo poprat.Tobě to jak píšeš asi neuměla nebo nevěděla jak to říct..je to moc těžké a jak to vyřešila je moc smutné,ale bohužel stalo se a nikdo to už nezmění.Čas všechno zahojí..uvidíš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
1.1.12 20:39

Je to opravdu smutné. Je mi to líto. Zakladatelko, drž se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
1.1.12 20:45

Chápu, že nad tím přemýšlíš a že jsi nešťastná, ale nesmíš si to vyčítat. Nemohla jsi to poznat, pokud ona nechtěla (nenaznačila), aby jsi to věděla.

Víš třeba o sebevraždě Plzákova syna? A to je psychiatr a nepoznal to!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová