Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Du si ted koupit pres net notebook.Prosim kouknete se jestli ma nainstalovany Windousy nebo ne pac u popisku je napsano operacni pamet Windous xp profesional a jestli ma wifi?ja se vtom moc nevyznam.A jestli je novy nebo pouzity?ja neco malo nasla na uvodni strane ale na to sem nenarazila
.A jestli myslite ze je pekny nebo byste ho nekupovaly a proc?ja ho chci na net. Gigacomputer.cz - Levné Notebooky a pak kliknete na levo na hore je napsano zlute notebooky a pak klinete dole na 2 stranu a tam je ten muj co se me libi je to Dell za 3008kc bez dph a s doph 3610kc je v pravo dole .A nebo na 4 strance v levo Fujitsu Siemens za 2950kc a s dph za 3540kc .Potrebuji poradit jestli ma uz nainstalovany windousy a jestli ej pouzity nebo novy a ktery je lepsi?dekuji moc specha
Přesně tak, chtělo by to odkazy - teď jsem na ty stránky koukala, podle popisu ale nic nenašla. Jen nějaký levný notebook je hned na hlavní stránce, je repasovný - záruka je 1 měsíc. Podle ceny jestli to jsou všechno velké notebooky tak to bude repas
gigacomputer má vše jen použité…
A nebo ruský dovoz atd (ruská klávesnice)
Příspěvek upraven 01.01.12 v 16:17
Ahoj, ten Dell jsem našla, je to kus, který byl vystavený.. A windowsy k tomu dostaneš, ale připlatíš tu cenu dole za instalaci..
eviska22 píše:
Ahoj, ten Dell jsem našla, je to kus, který byl vystavený.. A windowsy k tomu dostaneš, ale připlatíš tu cenu dole za instalaci..
eviska22 píše:
Moc prosím, jak se pozná že to byl vystavený kus? A máš s nimi zkušenosti? Přemýšlím o notebooku pro dceru, ty ceny jsou tam dost super - ovšem nerada bych aby jí to vydrželo třeba jen půl roku ![]()
A nekoupila bych ho už z jednoho prostého důvodu - záruka 1 měsíc ![]()
Ja jsem zadne zlute notebooky taky nenasla, zkopiruj odkaz. Jinak je lepsi uz mit v PC Windousy 7 a pokud tomu nejak moc nerozumis, radsi bych to koupila v kamenem obchode, kde se na vse muzes optat a vse ti vysvetli a kdyby vznikl doma pak nejaky problem, mas kam s tim jit nebo to lip vyreklamovat…Jinak kvalitni stranka a prodejci je tato www.czechcomputers.cz, tam vse do nasich pc objednava manzel ![]()
Ivuc píše:eviska22 píše:Moc prosím, jak se pozná že to byl vystavený kus? A máš s nimi zkušenosti? Přemýšlím o notebooku pro dceru, ty ceny jsou tam dost super - ovšem nerada bych aby jí to vydrželo třeba jen půl roku
Jak jsem psala, jsou totiž použité proto ty nízké ceny, záruka pouze měsíc..
MonnyDee píše:Ivuc píše:Jak jsem psala, jsou totiž použité proto ty nízké ceny, záruka pouze měsíc..eviska22 píše:Moc prosím, jak se pozná že to byl vystavený kus? A máš s nimi zkušenosti? Přemýšlím o notebooku pro dceru, ty ceny jsou tam dost super - ovšem nerada bych aby jí to vydrželo třeba jen půl roku
Tak u těch použitých je to jasné ta zárku 1měsíc že ano.
Eviska22 ale psala že ten notebook byl jen vystavený - proto se ptám jak na to přišla?
Andrejko, operační systém dostaneš na CD. To vložíš do mechaniky a rozjede se ti instalace. Na pár věcí se to zeptá… No a myslím že musíš být připojená k internetu. Buď od XP nebo od Visty dál si Windowsy se vzdálenou podporou Microsoftu ukládají číslo základové desky počítače, na kterém jsou instalované. Takže z každého CD je možné instalovat jenom jednou. Při druhé instalaci (např. když ti v servisu mění základovou desku) už musí ten, kdo instaluje, prokázat, že má na stránky Microsoftu autorizovaný přístup.
Mně takhle měnili v servisu základní desku u noťasu… A mně samému podruhé nešly Windowsy instalovat. To museli oni se svým autorizovaným přístupem. (To jen pro případ, že bys musela této služby využít…)
Hlavne Andrejko, pokud se toho notasu nekdo zbavuje, tak to muze byt taky z duvodu toho,ze je baterka uz naprd, na ty dost notasy trpi..takze ti muze pak fungovat tyden a nova baterka stoji i 5tis…takze bych si radsi koupila notas novy a s poradnou zarukou…takhle fakt nevis co tomu je… ![]()
A vis co se rika, nejsme tak bohaty, abychom si kupovali levne veci ![]()
andrejko, nechceš raději investovat do vzdělání než do noťasu? v KAŽDÉ tvé větě je hrubka a styl tvho vyjadřovaní je příšerný. ne že bych nějak lpěla na gramatice a spisovné češtině, ale co tak čtu tvé příspěvky a komentáře, tak nejsi schopna napsat větu bez chyby a kolikrát i postrádá smysl. neber to jako rýpání nebo urážku, ale zamysli se nad tím, protože takhle působíš hloupým dojmem. ![]()
Třeba má Andrejka v dosahu někoho, do počítačům rozumí… řekl bych, že je to na jejím zvážení. Ale osobně bych při nákupu nového noťasu taky nešel pod 8000 korun a vyhnul bych se těm z druhé ruky. Ale to je můj názor…