Co je s notebookem?

64
1.1.12 16:04

prosim poradit s notebookem specha

Du si ted koupit pres net notebook.Prosim kouknete se jestli ma nainstalovany Windousy nebo ne pac u popisku je napsano operacni pamet Windous xp profesional a jestli ma wifi?ja se vtom moc nevyznam.A jestli je novy nebo pouzity?ja neco malo nasla na uvodni strane ale na to sem nenarazila :nevim: .A jestli myslite ze je pekny nebo byste ho nekupovaly a proc?ja ho chci na net. Gigacomputer.cz - Levné Notebooky a pak kliknete na levo na hore je napsano zlute notebooky a pak klinete dole na 2 stranu a tam je ten muj co se me libi je to Dell za 3008kc bez dph a s doph 3610kc je v pravo dole .A nebo na 4 strance v levo Fujitsu Siemens za 2950kc a s dph za 3540kc .Potrebuji poradit jestli ma uz nainstalovany windousy a jestli ej pouzity nebo novy a ktery je lepsi?dekuji moc specha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27281
1.1.12 16:09

Spíš sem vlož přímo odkaz… Špatně by se to hledalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
1.1.12 16:14

Přesně tak, chtělo by to odkazy - teď jsem na ty stránky koukala, podle popisu ale nic nenašla. Jen nějaký levný notebook je hned na hlavní stránce, je repasovný - záruka je 1 měsíc. Podle ceny jestli to jsou všechno velké notebooky tak to bude repas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
1.1.12 16:15

gigacomputer má vše jen použité…
A nebo ruský dovoz atd (ruská klávesnice)

Příspěvek upraven 01.01.12 v 16:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2010
1.1.12 16:16

Ahoj, ten Dell jsem našla, je to kus, který byl vystavený.. A windowsy k tomu dostaneš, ale připlatíš tu cenu dole za instalaci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
1.1.12 16:20
takze tam nejsou nainstalovany?a jak priplatit dis tam sou?si to nainstaluju sama ne,
eviska22 píše:
Ahoj, ten Dell jsem našla, je to kus, který byl vystavený.. A windowsy k tomu dostaneš, ale připlatíš tu cenu dole za instalaci..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
1.1.12 16:22
eviska22 píše:

Moc prosím, jak se pozná že to byl vystavený kus? A máš s nimi zkušenosti? Přemýšlím o notebooku pro dceru, ty ceny jsou tam dost super - ovšem nerada bych aby jí to vydrželo třeba jen půl roku :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
1.1.12 16:23

A nekoupila bych ho už z jednoho prostého důvodu - záruka 1 měsíc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
1.1.12 16:23

Ja jsem zadne zlute notebooky taky nenasla, zkopiruj odkaz. Jinak je lepsi uz mit v PC Windousy 7 a pokud tomu nejak moc nerozumis, radsi bych to koupila v kamenem obchode, kde se na vse muzes optat a vse ti vysvetli a kdyby vznikl doma pak nejaky problem, mas kam s tim jit nebo to lip vyreklamovat…Jinak kvalitni stranka a prodejci je tato www.czechcomputers.cz, tam vse do nasich pc objednava manzel :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
1.1.12 16:25
Ivuc píše:
eviska22 píše:
Moc prosím, jak se pozná že to byl vystavený kus? A máš s nimi zkušenosti? Přemýšlím o notebooku pro dceru, ty ceny jsou tam dost super - ovšem nerada bych aby jí to vydrželo třeba jen půl roku :-(

Jak jsem psala, jsou totiž použité proto ty nízké ceny, záruka pouze měsíc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
1.1.12 16:27
MonnyDee píše:
Ivuc píše:
eviska22 píše:
Moc prosím, jak se pozná že to byl vystavený kus? A máš s nimi zkušenosti? Přemýšlím o notebooku pro dceru, ty ceny jsou tam dost super - ovšem nerada bych aby jí to vydrželo třeba jen půl roku :-(
Jak jsem psala, jsou totiž použité proto ty nízké ceny, záruka pouze měsíc..

Tak u těch použitých je to jasné ta zárku 1měsíc že ano.

Eviska22 ale psala že ten notebook byl jen vystavený - proto se ptám jak na to přišla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
1.1.12 16:28

Andrejko, operační systém dostaneš na CD. To vložíš do mechaniky a rozjede se ti instalace. Na pár věcí se to zeptá… No a myslím že musíš být připojená k internetu. Buď od XP nebo od Visty dál si Windowsy se vzdálenou podporou Microsoftu ukládají číslo základové desky počítače, na kterém jsou instalované. Takže z každého CD je možné instalovat jenom jednou. Při druhé instalaci (např. když ti v servisu mění základovou desku) už musí ten, kdo instaluje, prokázat, že má na stránky Microsoftu autorizovaný přístup.

Mně takhle měnili v servisu základní desku u noťasu… A mně samému podruhé nešly Windowsy instalovat. To museli oni se svým autorizovaným přístupem. (To jen pro případ, že bys musela této služby využít…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
1.1.12 16:36

Hlavne Andrejko, pokud se toho notasu nekdo zbavuje, tak to muze byt taky z duvodu toho,ze je baterka uz naprd, na ty dost notasy trpi..takze ti muze pak fungovat tyden a nova baterka stoji i 5tis…takze bych si radsi koupila notas novy a s poradnou zarukou…takhle fakt nevis co tomu je… :think:
A vis co se rika, nejsme tak bohaty, abychom si kupovali levne veci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
klarineta
1.1.12 16:44

andrejko, nechceš raději investovat do vzdělání než do noťasu? v KAŽDÉ tvé větě je hrubka a styl tvho vyjadřovaní je příšerný. ne že bych nějak lpěla na gramatice a spisovné češtině, ale co tak čtu tvé příspěvky a komentáře, tak nejsi schopna napsat větu bez chyby a kolikrát i postrádá smysl. neber to jako rýpání nebo urážku, ale zamysli se nad tím, protože takhle působíš hloupým dojmem. :?

• Citovat
  • Upravit
18305
1.1.12 16:55

Třeba má Andrejka v dosahu někoho, do počítačům rozumí… řekl bych, že je to na jejím zvážení. Ale osobně bych při nákupu nového noťasu taky nešel pod 8000 korun a vyhnul bych se těm z druhé ruky. Ale to je můj názor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová