Co je s notebookem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1254
1.1.12 17:10

Já teda nevidím žlutý ntb žádný, pouze se žlutou tapetou :roll: :roll:

A taky bych si nekupovala žádnou takovou šitku ;)

Příspěvek upraven 01.01.12 v 17:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3259
1.1.12 17:10

Bože Klarineto není ti to blbý takhle rýt. On za to člověk většinou nemůže. Na tohle jsem fakt háklivá. Vysmívat se a ještě takhle upozorňovat, je fakt dětinský a ubohý. Možná se zamysli ty jestli nepůsobíš hloupým dojmem slečno/paní DOKONALÁ.

Prostě se vyjádřit k tématu není zase tak těžký nebo prostě diskuzi ignorovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
1.1.12 17:19
:potlesk: :palec: pekny diky za zastani presne tak nechapu takovy slusnacky slusne receno kteri buzerujou kvuli pismu to je moje vec jak pisi a at se venuje tematu nikdo se ji na nic jineho neptal :potlesk: :mavam: diky
Žanysek píše:
Bože Klarineto není ti to blbý takhle rýt. On za to člověk většinou nemůže. Na tohle jsem fakt háklivá. Vysmívat se a ještě takhle upozorňovat, je fakt dětinský a ubohý. Možná se zamysli ty jestli nepůsobíš hloupým dojmem slečno/paní DOKONALÁ.Prostě se vyjádřit k tématu není zase tak těžký nebo prostě diskuzi ignorovat.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
1.1.12 17:20
souhlasim se zanetkou venuj se tematu nebo se neozyvej nikdo se te jineho na nic neptal nechapu co resis me pismo to je moje vec jak pisu a budu tak psat dal a vubec sme neurazila kolikti je ?ze resis takovy blbiny :cert: :mavam: :jazyk:
klarineta píše:
andrejko, nechceš raději investovat do vzdělání než do noťasu? v KAŽDÉ tvé větě je hrubka a styl tvho vyjadřovaní je příšerný. ne že bych nějak lpěla na gramatice a spisovné češtině, ale co tak čtu tvé příspěvky a komentáře, tak nejsi schopna napsat větu bez chyby a kolikrát i postrádá smysl. neber to jako rýpání nebo urážku, ale zamysli se nad tím, protože takhle působíš hloupým dojmem. :?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
1.1.12 17:22
Ivuc píše:
MonnyDee píše:
Ivuc píše:
eviska22 píše:
Ahoj, ten Dell jsem našla, je to kus, který byl vystavený.. A windowsy k tomu dostaneš, ale připlatíš tu cenu dole za instalaci..
Moc prosím, jak se pozná že to byl vystavený kus? A máš s nimi zkušenosti? Přemýšlím o notebooku pro dceru, ty ceny jsou tam dost super - ovšem nerada bych aby jí to vydrželo třeba jen půl roku :-(
Jak jsem psala, jsou totiž použité proto ty nízké ceny, záruka pouze měsíc..

Tak u těch použitých je to jasné ta zárku 1měsíc že ano.

Eviska22 ale psala že ten notebook byl jen vystavený - proto se ptám jak na to přišla?

Protože tam prodávají jen takové zboží..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
1.1.12 17:25
klarineta píše:
andrejko, nechceš raději investovat do vzdělání než do noťasu? v KAŽDÉ tvé větě je hrubka a styl tvho vyjadřovaní je příšerný. ne že bych nějak lpěla na gramatice a spisovné češtině, ale co tak čtu tvé příspěvky a komentáře, tak nejsi schopna napsat větu bez chyby a kolikrát i postrádá smysl. neber to jako rýpání nebo urážku, ale zamysli se nad tím, protože takhle působíš hloupým dojmem. :?

Ja v tom clanku nevidim nejak drasticke chyby,ze se obcas clovek preklepne se stane, taky kdyz pisu rychle,tak nekdy nasekam chyby,ale uz se mi to nechce opravovat…a to mam prosim Soukromou obchodni a pravni akademii ,tudiz maturitu..takze si myslim, ze neni na miste do cloveka ryt, kdyz o nem nic nevis… :nevim:
A hlavne se tu resi to,ze chce Andrejka koupit notas…takze kdyz nemas jak ji s tim poradit,tak jiny veci si myslim neni na miste resit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
1.1.12 17:27

No jinak se Andrej vykasli na nejaky pouzity notasy, opravdu te pak vyjdou nakonec draz nez novy… :think:a jeste muze byt i poskrabany a kde si co si,co ani na fotce neni videt..

Příspěvek upraven 01.01.12 v 17:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
1.1.12 17:28

Andrejko, no víš… Z téhle diskuse můžeš něco málo pro sebe vytěžit. Třeba to zjištění, že pro lehčí domluvu s jiným člověkem by se ti hodily tři věci: Za prvé neodsekávat, nevztekat se, snažit se pochopit, co a proč ti druhý člověk vytýká… Existuje přísloví (bylo u nás populární hlavně po válce): „Těch, co si mysleli, že všechno znají, jsou dneska plné hřbitovy.“ Časem pochopíš, jak jsem to myslel…
Za druhé by to chtělo zapracovat na znalosti češtiny a hlavně psát s háčkama, čárkama a tečkama za větou. V té změti písmen je opravdu těžké chápat, na co se vlastně ptáš. Je to sice v posledních deseti letech taková móda, ale je to nesrozumitelné. A zkus takhle napsat po nástupu do práce nějaký služební mail. To se s tebou rozloučí ještě ve zkušební době - a na tvoje místo radši přijmou někoho jiného…
No a za třetí ve vztazích mezi lidma platí „kdo se první vztekne, prohrává“. A i výměna informací mezi lidma je určitý druh vztahu - i když tento vztah není nijak důležitý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
1.1.12 17:29

A souhlasím s Monny, Gigacomputer neprodává nové zboží z velkoskladu nebo fabriky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
1.1.12 17:53

Jura 007 má určitě pravdu. Klarineta určitě taky - ovšem i ona by se měla učit - takto napsané to každého akorát naštve, kor když v tom není jediná odpověď k tomu, na co se Andrej ptala :-(

Monny, mně šlo konrkétně o to jak Eva přišla na to že notas byl vystavený, v obchodních podmínkách mají toto

Remarketed zboží – as good as new – dobré jako nové, představuje u použitého zboží jedinečnou alternativu k novým produktům. Tím, že se jedná buď o nevyprodané skladové zásoby výrobce, předváděcí kusy, krátkodobě použitou výpočetní techniku, nebo i profesionálně repasované zboží přímo od výrobce, vždy dostanete to nejlepší z aktuálního trhu za zlomek ceny nového zboží. Přitom můžete velice často využívat plné tovární záruky výrobce, stejně jako nadstandardního servisu poboček Gigacomputeru.

… takže z toho člověk podle mě nedokáže posoudit o jaký tip se jednalo ne?

Jinak mě ale mile překvapilo že i v tomto případě platí možnos zboží do 14 dnů vrátit. Jinak já bych takovýto tip zboží brala určitě s osobním odběrem na prodejně - tam si to člověk alespoň může pořádně prohlédnout a pořád má možnost do 14 dní vrátit - takže je možné to doma pořádně vyzkoušet a myslím že 14 dní je dost dlouhá doba na to, aby člověk zjistil i jak je na tom právě baterka třeba a kdyby něco, může odstoupit od smlouvy, což je určitě fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2010
1.1.12 20:05

Holky, mám od giga noťase už dva roky a zatím spokojenost. U notebooku je napsáno remarketed, což nám prodavač na prodejně vysvětlil jako že to jsou kusy, které byly kdesi vystavené. A ty windowsy jsou k tomu zdarma, to jo, ale mají to nějak ošéfovyný, že když si nepřiplatíš těch 5stovek, tak dostaneš jen nějakou úplně základní verzi bez cd.. Za 500 dostaneš i Cd:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
1.1.12 20:29

eviska22: a máš k tomu noťasu a k Windows i licenční klíč? Taková ta kartička nebo nálepka s hologramem… Tam je sériové číslo té konkrétní kopie Windows. Pokud ne, tak by mě zajímalo, jak by se dělala přeinstalace… třeba když klekne harddisk nebo při rozsáhlém zavirování…
Pro mě jsou legální Windows jwdině ty, ke kterým dostaneš nehrané CD nebo licenční klíč. Jinak je to pirátská kopie, která se ti může prodražit. Zažil jsem, takže vím, o čem mluvím - a dokonce z kamenného obchodu (ne Giga…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
23.3.13 19:52

Ahoj, pomoooooc, dcerka mámininotebooks windows 7 starter a nějak si šíleně zmenšila písmenka, nemůžu zaboha přijít na to, jak jí to zvězším :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
23.3.13 19:54
@terinka4444 píše:
Ahoj, pomoooooc, dcerka mámininotebooks windows 7 starter a nějak si šíleně zmenšila písmenka, nemůžu zaboha přijít na to, jak jí to zvězším :zed:

ctrl + 0 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
23.3.13 20:00

Díky díky díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...