Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Prosím poraďte, jakou velikost máme koupit aby nebyla malá ani moc velká, cenově se mi nejlépe připadá 4,60m za 5500,– i s dopravou, co vy na to? Ale… Není moc velká? ![]()
Myslím, že máme přesně tuhle. Je super. My ji vybírali, aby na ní mohl skákat i muž, takže je dobré se orientovat i podle nosnosti.
A taky se na ní výborně válí s knížkou, když je dítko ve školce. ![]()
kagenka píše:Prosím poraďte, jakou velikost máme koupit aby nebyla malá ani moc velká, cenově se mi nejlépe připadá 4,60m za 5500,– i s dopravou, co vy na to? Ale… Není moc velká?
Můžeš mi prosím poslat odkaz na tu trampolínu? Je to dobrá cena.
Co největší - aby na ní mohly skákat dvě děti. Dítko to samotné nebaví, ale dva dohromady, tam vydrželi řádit celé léto 1 až 2 hodiny denně.
ahoj tak my máme trampolínu o pruměru 240cm za 3000,– a skáču tam se synovcem tomu jsou čtyři a v pohodě. je do 150kg. dvě děti či dítě a dosplej naprosto v pohodě. víc dětí najednou bych tam stějně nepustila. taky to občas použiji jako ohrádka pro mého 10m prcka, kterej si tam hraje
ale tu co máš vybranou bych brala je za skvělou cenu.
Já mám tuhle trampolínu: http://www.fastjump.cz/…plachta.html, je fakt super a hlavně se mi líbí, že je zelená, je to průměr 305 cm a pro moje dvě děti bohatě stačí a i klidně pro tři od sousedů
![]()
velká by mi tam nevlezla a tahle je super ![]()
Co si myslíte o menších trampolínách? Máme pidi zahradu, tak by mi vyhovovala nějaká menší, cca 220 cm. Jsou dostatečně kvalitní, aby vydržela aspoň 3 roky? Nebudeme na ní nějak dovádět. Synovi jsou dva roky, druhej teprve na cestě, takže žádný velký akce.
@marieondatra Můžu se zeptat, kde jste trampolínu kupovali?
@Mikro
3 roky by vydržet měla, možná bude problém se sítí a s tím modrým kruhem, nedělá tomu dobře UV záření a možná se bude muset vyměnit.
![]()
Ahoj, také jsem to teď řešila a podle toho co jsem zjistila je nejvýhodnější v poměru cena a kvalita až velikost 3 m a víc. Tyhle menší velikosti moc nefrčí a prodejci co se mi zdáli solidní většinou nabízeli nejmenší velikost tu třímetrovou, zajímalo by mě proč, jestli jsou fakt horší no nevím. Každopádně máme malý dvorek a max. velkost byla 2,5 metru, takže jsem nakonec vybrala tuto.
http://trampoliny.heureka.cz/spartan-244-cm/
Koupila jsem ji v tom obchodu co je v tom odkazu - maxíkovi hračky.
Máme jí pár dní takže nemůžu moc hodnotit. Od pohledu vypadá celkem dobře, taky máme 2 letého prcka a ten je z ní teda nadšený moc se mu tam líbí hopsat. Byl to super dárek k narozkám. Co jsem tak vyčetla, tak je bezpečnější, aby ty tyče ochranné sítě vedly až k zemi, některé to mají jen do půlky a to je prý horší. Taky je dobrá pozinkovaná konstrukce, aby to vydrželo i déšť a nerezlo to.
My máme 4,6 průměr a super. Vyřádí se tu i děti od sousedů. Máme ji třetí rok a nutně je potřeba vyměnit ten modrý límec, co kryje pružiny. Ten byl špatný už po roce. Síť drží, ale naše děti si udělaly svůj průlez, aby to nemusely zapínat, takže máme díru jak do pr…
. Jinak trampoška je bezva. Konstrukce i skákací plocha je bez vad. A hlavně je potřeba na zimu rozebrat a schovat.
My jsme trampolínu schovali jen první zimu, pak už ne, jen když napadlo víc sněhu, tak jsem ho šel odházet, aby to trampolínu zbytečně nezatěžovalo.
A ten modrý kruh jsme jednou měnili, ten opravdu asi dlouho nevydrží.
My máme 3m a je to akorát i pro několik deti, modry límec třetí sezónu drží, ted jsme měnili sit která úplne zterela, a bylo to uz nebezpecne, protože byla přes zimu venku, ted budeme na zimu sundavat skakaci plochu, límec i sit, protože jen sit vyšla na 1100.
Kupovali jsme od firmy rctrading a spokojenost. Větší uz mi přišla zbytečná, tato ma nosnost 150kg.
Chce to zaměřit se na konstrukci- nohy nejlépe vždy dve spojene a ty tyče na kterých je sit by mely byt k nohám uchycení alespon na dvou místech, a dosahovat skoro az na zem. Lepší mi přijde ta s ochrannou síti kolem az za limcem než ty se síti kolem skákáci plochy, kdyz je víc deti uvnitř tak nekteré mohou sedět postranach kdyz jiné skáčou.
@Tinuvien píše:
Myslím, že máme přesně tuhle. Je super. My ji vybírali, aby na ní mohl skákat i muž, takže je dobré se orientovat i podle nosnosti.A taky se na ní výborně válí s knížkou, když je dítko ve školce.
My na trampolínu chodívali v noci šoustat ![]()