Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
ginche píše:
Dcerka 19m trampoliny miluje, pobiha na nich, snazi se skakat a radi jak diva. Se siti je povazuju za bezpecne a vyborny „unavovac“
jj,to jsem si taky říkala,že by to bylo dobré na utahání
![]()
radusa píše:
Ahoj, my máme tramp. velkou,skoro 5metrů -naše malá ji žbožňuje,lítá v ní skáče jako blázenBez sítě bych určitě nekupovala.I tak ji musíme hlídat,jednou už málem propadla
Je potřeba ty gumičky ,co drží síť ,kontrolovat .Tyhle mrňátka tam „projedou“raz dva.Ale vyřádí se tam…
krásná trampoška
![]()
Ahoj, dceři jsme koupili trampolínu. Průměr 190cm. Se sítí. Má 3 roky a co chvilka končí právě v té síti.
Takže já bych rozhodně trampolínu bez sítě nekoupila.
Jo a my ji kupovali na Aukru. Vyšla nás myslím 1500,– + doprava.
Kamarádka má také velkou 4metrovou trampolínu, samozřejmě se sítí. S malou jsme ji vyzkoušeli v jejich 11 měsících a tolik srandy jsme snad nezažily! Ona byla na čtyřech, já na čtyřech nad ní a trochu jsem jí rozhoupávala. Dcera se tak hlasitě a tak dlouho smála že jsem se musela smát taky. Byla tak šťastná! Doporučuji
![]()
Ahoj,já bych také nekoupila trampošku bez sítě,ale musím souhlasit,je to opravdu zábava. Naše malá je v ní taky hrozně ráda(18 měs.) Když kolikrát vidím,jak tam řádí,tak ta síť je fakt nutnost ![]()
Dcera ještě ani nechodila a v herním koutku, kam si chodíme hrát, hned byla na malé trampolíně a skákala tam na kolínkách.
Teď ji plánuji koupit trampolínu k Vánocům, to jí bude 20 měsíců. Chci malou, aby se vešla do pokoje, takže průměr 140cm postačí ![]()