Trampolína pro batole?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
25324
18.6.11 21:16
ginche píše:
Dcerka 19m trampoliny miluje, pobiha na nich, snazi se skakat a radi jak diva. Se siti je povazuju za bezpecne a vyborny „unavovac“ :wink:

jj,to jsem si taky říkala,že by to bylo dobré na utahání :jazyk: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
18.6.11 21:17
radusa píše:
Ahoj, my máme tramp. velkou,skoro 5metrů -naše malá ji žbožňuje,lítá v ní skáče jako blázen :lol: Bez sítě bych určitě nekupovala.I tak ji musíme hlídat,jednou už málem propadla :roll: Je potřeba ty gumičky ,co drží síť ,kontrolovat .Tyhle mrňátka tam „projedou“raz dva.Ale vyřádí se tam… :mrgreen:

krásná trampoška 8-o :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
19.6.11 12:47

Ahoj, dceři jsme koupili trampolínu. Průměr 190cm. Se sítí. Má 3 roky a co chvilka končí právě v té síti.
Takže já bych rozhodně trampolínu bez sítě nekoupila.
Jo a my ji kupovali na Aukru. Vyšla nás myslím 1500,– + doprava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
2.7.11 21:52

Kamarádka má také velkou 4metrovou trampolínu, samozřejmě se sítí. S malou jsme ji vyzkoušeli v jejich 11 měsících a tolik srandy jsme snad nezažily! Ona byla na čtyřech, já na čtyřech nad ní a trochu jsem jí rozhoupávala. Dcera se tak hlasitě a tak dlouho smála že jsem se musela smát taky. Byla tak šťastná! Doporučuji :palec: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
2.7.11 21:57

Ahoj,já bych také nekoupila trampošku bez sítě,ale musím souhlasit,je to opravdu zábava. Naše malá je v ní taky hrozně ráda(18 měs.) Když kolikrát vidím,jak tam řádí,tak ta síť je fakt nutnost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
3.7.11 09:28

Dcera ještě ani nechodila a v herním koutku, kam si chodíme hrát, hned byla na malé trampolíně a skákala tam na kolínkách.
Teď ji plánuji koupit trampolínu k Vánocům, to jí bude 20 měsíců. Chci malou, aby se vešla do pokoje, takže průměr 140cm postačí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí