Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojky,mám koupit prckovi-21m trampolínu?
Obyč,použitou bez sítě…
záleží na dítěti, naš malá 20 měs se na trampolíně bojí a odmítá skákat. Jeto na Vás, jak se rozhodnete.
Nas prcek ma trampolinu rad,ma ji moje segra na zahrade,skace na ni i jeji trileta dcera.Nasemu je 21 mesicu a skace hezky
jen teda bez site bych se ho tam asi bala dat,to by mozna pri tech vylomeninach vyskocil i ven ![]()
Taky jsme o ni uvazovali,ale bohuzel na ni neni misto ![]()
Malému se líbí na ní skákat,myslela jsem spíš,že by skákal,a já ho držela za ruce,on je taková pecka,že potřebuje k pohybu motivovat a nutit.
Katka86 píše:
Jestli bys ho vydržela tak dlouho za ty ruce držet![]()
![]()
ono by ho to právě asi bavilo po chvilkách
![]()
taky bych trampolinu bez site (jeste) nebrala.. na trilete ditko jo, ale ted mi to prijde jeste brzo.. nase mala ma 25 mesicu, skakani na trampoline ji bavi, ale spis lita ze strany na stranu, takze tam je sit nutnosti..
momi33 píše:Katka86 píše:ono by ho to právě asi bavilo po chvilkách
Jestli bys ho vydržela tak dlouho za ty ruce držet![]()
![]()
![]()
No já si myslím,že až okusí,tak se ty chvilky joooo prodlouží
.
Tak já jsem koukala po netu,a zjistila jsem,že už za 700 se dá sehnat průměr 140 ![]()
Jak velkou máte vy?
vsichni nasi kamaradi maji asi trimetrovou a to mi prijde jako idealni velikost.. ![]()
Ahoj, my máme trampolínu pro dceru, dostala ji ke druhým narozeninám a má k ní maadlo takže se při skákání drží a je to super.
Ahoj, my máme tramp. velkou,skoro 5metrů -naše malá ji žbožňuje,lítá v ní skáče jako blázen
Bez sítě bych určitě nekupovala.I tak ji musíme hlídat,jednou už málem propadla
Je potřeba ty gumičky ,co drží síť ,kontrolovat .Tyhle mrňátka tam „projedou“raz dva.Ale vyřádí se tam… ![]()
Dcerka 19m trampoliny miluje, pobiha na nich, snazi se skakat a radi jak diva. Se siti je povazuju za bezpecne a vyborny „unavovac“ ![]()