Trans kluk a jak na něj?

22.6.25 00:20

Trans kluk

Dobrý den, zakoukal jsem se do kluka který konečně vypadá jako správný člověk pro vztah, je sice trans ale to mi nevadí, máme jít do kina kde se poprvé setkáme ale on mi včera napsal že má zkouškové a do toho nahrává rap který si sám píše a já neřeším kolik na mně bude mít času ze začátku, moje otázka zní:Není něco kvůli čemu by se trans člověk mohl bát a zrušit třeba i to kino? Vím že trans lidé si nechávají city pro sebe dlouho vždy a to je dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
601
22.6.25 00:47

Nevim, jestli jste položil dotaz na tom nejlepším fóru… zkuste to ve skupinách, kde jsou tito trans gender LGBTQ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1417
22.6.25 01:02

Nevím, jestli trans lidé je nějaká diagnóza, jako třeba depresivní porucha, bipolární porucha. Kde jsou vysledované určité společné znaky chování. Ale i u těchto diagnóz je to u každého člověka individuální. Takže ti nezbyde než mu věřit a poznávat ho takového jaký je, na té úrovni, v jaké ti to dovolí. Úplně stejně jako s ostatními lidmi ve tvém okolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14926
22.6.25 09:11

Kino zrušit muže i netrans, ne? :lol: nebo se muže dokonce i bez omluvy nedostavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40785
22.6.25 09:19
@Patrik19974 píše: Více

Píšeš, že se poprvé setkáte.

Takže radím nic neplánovat a uvidíte, jestli si budete rozumět v reálu, zatím si nejspíš jen vypisujete, že?
Nechce to plynout… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
22.6.25 12:56

Jakožto konzervativní člověk předdůchodového věku (ročník 1989) si nejdříve potřebuji ujasnit pojmy- trans kluk znamená narozen jako holka a nyní kluk, nebo kluk, který se cítí dívkou? Ty jsi gay/trans, hetero nebo bi? Obecně rande ruší z nejrůznějších důvodů i lidé většinově sexuální orientace, takže bych si s tím nelámala hlavu- evidentně jste ještě velmi mladí, proto doporučuji nikam nespěchat. :*
Edit: překlepy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
14.7.25 16:10
@mikča89 píše: Více

Je to mimo téma, ale nedá mi to. Jsi mladší než já a mně zbývá do důchodu ještě minimálně 26 let. Než to zase zvednou. Jak to, že jsi před důchodem? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
14.7.25 19:27

@syslomil ahoj, nic v tom nehledej, mela jsem pouze na mysli, ze mi jiz neni dvacet, pokud se ty cítíš mladá ač starší, chválím a tleskám. Snad vysvětleno :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí