Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj ženy, chci se zeptat, nevíte nebo nemáte zkušenosti zda je možné FHB (vyhatchovana blatocysta rozdvojit? Jako vzniknout jednovajecna dvojčata? A nebo když je už venku z obalu, tak už to možné není 🙈 Dekuji za info. Zítra jdu na krev 14 dni po KET a jsem pozitivní a tak mě to jen zajímalo.
Ahoj, vzhledem k tomu, že jsem se dočetla, že ve výjimečných případech se může blastocysta rozdvojit až někdy do 12. dne od oplodnění (a potom taky, ale jsou z toho vesměs siamská dvojčata), tak bych tipla že to jde, ale pravděpodobnost je nízká (jako celkově u jednovaječných dvojčat).
@Katy 88 muzou byt jednovajecna i dvouvajecna. Ale nestava se to moc.
Děkuji. Mě prave zajímalo, zda je to vůbec možné, když je to úplně hotove embryo. ![]()
Zdravím,
Jdu pro radu a asi to vezmu popořadku! 6.6. Jsem potratila na konci 7tt KET a 16.8. Jsem dostala menzes táže přesně 5 týdnů. Dostala jsem ji přirozeně díky Hormonální Józe takže bez pomoci dufastonu 🙏 😊 mam totiž PCOS ( vždy menzes s pomoci dufastonu)mam nepruchozi vejcovody jednu stranu nepruchozi a druhou, aby se neřeklo, spíše nemám proto IVF. Teď má otázka je možné, ze se mi to posunulo díky tomu ze jsem měla menzes po 5tydnech a já mam fakt 30DC ovulaci? 🙈 dnes mam takovy ten průhledný hlen co se natahuje a na úkor toho jsem si udelala ozvu test a je pozitivní 🙈 a nebo jsem divná 😂. Díky za vaše zkušenosti 😂