Kondom a jeho užití

Anonymní
23.5.23 16:39

Otázky

Dobrý den, chci se zeptat, jestli mě kondom chrání před početím. Měli jsme z přítelem styk a on trochu vyvrcholil do kondomu, když vytahoval penis. Kondom byl v pořádku. Zkoušela jsem to zmáčknout, jestli něco nevyteče a opravdu myslím, že jsem to důkladně prohlídla. Ale moje otázka zní, jestli jde kondom použít z obou stran? Navíc nebyl ani prasklý. Děkuji za odpovědi. A.

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
4385
23.5.23 16:41

Použít z obou stran? :lol:

• načítám...
2474
23.5.23 16:41

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: @admin

• načítám...
4385
23.5.23 16:42
@Anonymní píše:
Dobrý den, chci se zeptat, jestli mě kondom chrání před početím. Měli jsme s přítelem styk a on trochu vyvrcholil do kondomu, když vytahoval penis. Kondom byl v pořádku. Zkoušela jsem to zmáčknout, jestli něco nevyteče a opravdu myslím, že jsem to důkladně prohlídla. Ale moje otázka zní, jestli jde kondom použít z obou stran? Navíc nebyl ani prasklý. Děkuji za odpovědi. A.
  • načítám...
Anonymní
23.5.23 16:45

@korn123 Jestli je jedno, jakou stranou nasadí kondom na penis.

• Upravit
4385
23.5.23 16:48
@Anonymní píše:
@korn123 Jestli je jedno, jakou stranou nasadí kondom na penis.

Není, z jedné strany funguje a ze druhé ne :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
56505
23.5.23 16:48
@Anonymní píše:
Dobrý den, chci se zeptat, jestli mě kondom chrání před početím. Měli jsme s přítelem styk a on trochu vyvrcholil do kondomu, když vytahoval penis. Kondom byl v pořádku. Zkoušela jsem to zmáčknout, jestli něco nevyteče a opravdu myslím, že jsem to důkladně prohlídla. Ale moje otázka zní, jestli je jedno, jakou stranu kondomu si nasadí na penis. Navíc nebyl ani prasklý. Děkuji za odpovědi. A.Příspěvek upraven 23.05.23 v 16:47
:lol:
Zalez trolle.
  • načítám...
Anonymní
23.5.23 16:49

@korn123 To bylo myšleno vážně nebo ne?

• Upravit
53518
23.5.23 16:51
@Anonymní píše:
Dobrý den, chci se zeptat, jestli mě kondom chrání před početím. Měli jsme s přítelem styk a on trochu vyvrcholil do kondomu, když vytahoval penis. Kondom byl v pořádku. Zkoušela jsem to zmáčknout, jestli něco nevyteče a opravdu myslím, že jsem to důkladně prohlídla. Ale moje otázka zní, jestli je jedno, jakou stranu kondomu si nasadí na penis. Navíc nebyl ani prasklý. Děkuji za odpovědi. A.Příspěvek upraven 23.05.23 v 16:47

Tak měla bys ti natrénovat a zkusit, na kterou stranu se roluje. Ne nehty. Trénink dělá mistra.

• načítám...
56505
23.5.23 16:55
  • načítám...
69032
23.5.23 17:06

Hele trole, velmi pravděpodobně jsi nikdy žádný kondom v ruce nedržel. Ale jestli jo a podařilo se vám to odrolovat na druhou stranu, máte takové superschopnosti, že by stálo za to je rozmnožovat.

• načítám...
Anonymní
23.5.23 18:12

@ugluk Nejsem žádný troll. Pouze mě zajímalo, jestli je jedno, jakou stranou se nasadí kondom na penis…

• Upravit
4383
23.5.23 18:28

Ať si ho raději nasadí na hlavu..

• načítám...
Anonymní
23.5.23 18:33

@Lu66 Nemusíte hned začít urážet. Jen mě zajímá, jestli mě to chrání i před početím, pokud třeba ta špička na kondomu nesměruje přímo naproti špičce penisu.

• Upravit
4043
23.5.23 18:40
@Anonymní píše:
@Lu66 Nemusíte hned začít urážet. Jen mě zajímá, jestli mě to chrání i před početím, pokud třeba ta špička na kondomu nesměruje přímo naproti špičce penisu.

Jasně že neochrání… ta špička kondomu musí být přesně vycentrovaná na špičku penisu… proč by tam jinak asi byla? ;)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100