Transformers kamion

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8283
29.8.12 18:22

transformers kamion

Ahoj maminky, náš syn si moc přeje k narozeninám transformers-robta a kamiona dohromady ale nikde nic nemůžu najít, nevíte o nějakém? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6860
29.8.12 18:42

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

Náš ho chce od ježiška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
29.8.12 19:28

Asi myslí toto. Teď na to totiž dávají reklamu v animáčku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
29.8.12 20:24

Holky děškuji ale možná něco levnějšího? :oops: on hned vše rozbije a přece jenom je to celkem dost peněz a už pro něj máme ty hot wheels měnící auta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
29.8.12 21:45

Pak tyto. Ale levnější bude problém. Syn je také blázen do tranformerů a ty skládací mu kupuji v Tescu, ale rychle jsou pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
29.9.12 18:30

Můžu poprosit o radu, syn miluje v animáčku transformers, chci mu nějakého pořídit, ale má tři roky, tak aby to vydrželo, nejlépe v kombinaci s autem. Koupili jsme třeba lego a to bylo za chvíli postrácené, tak něco bytelnějšího. Máte prosím radu? děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
29.9.12 22:44

Zkus hračkárny. Pradávají větší modely transformerů, ale i tak jsou od čtyř let.
 http://www.hrackarna.cz/…-111530.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
5.12.15 15:58

Optimus Prime

Zdravím!
Potřebuji poradit. Syn by si od Ježíška přál „robotový náklaďák“, v překladu transformera Optimuse Prima. Malému jsou 4 a já bych ráda koupila nějakého, který půjde snadno předělat z auta na autobota a zpět. Jenže se v nabídce vůbec nedokážu zorientovat. V e-shopech není pořádně popsané, jak se skládá, když si najdu na netu video, nepoznám, ke kterému druhu patří, protože ty potvory vypadají všechny stejně. V normálním obchodě nejsou taky schopní mi poradit. Proto se obracím na vás a věřím, že se najde někdo, kdo už má Optima doma.;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9018
5.12.15 16:31

Koupili jsme v Dráčiku. ;)
Měli slušný výběr a byla jsem raději s manželem. Sama jsem si taky nevěděla rady. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
5.12.15 17:12
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39454
5.12.15 19:47

Nechci plevelit, ale nedá mi to. Pochopí to ti, co ví, co transformers je.

Dva transf.jdou k ránu z baru a jeden říká:
„Hele, nesložíme se na taxíka?“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
13.12.15 10:07

Holky, taky se přidávám, synovec by si moc přál Transformera, co je v reklamě, jak lze sestrojit z kamionu - Optimus? Nevyznám se v tom, aktuálně jsem zaplavená pro své děti malými poníky, panenkami a vším, co je růžové. V tomhle pokulhávám. Jde mi o kvalitu, v reklamě to vypadalo oparvdu bytelně. Budu ráda za tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí