Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj maminky, náš syn si moc přeje k narozeninám transformers-robta a kamiona dohromady ale nikde nic nemůžu najít, nevíte o nějakém? děkuji
Holky děškuji ale možná něco levnějšího?
on hned vše rozbije a přece jenom je to celkem dost peněz a už pro něj máme ty hot wheels měnící auta
Pak tyto. Ale levnější bude problém. Syn je také blázen do tranformerů a ty skládací mu kupuji v Tescu, ale rychle jsou pryč.
Můžu poprosit o radu, syn miluje v animáčku transformers, chci mu nějakého pořídit, ale má tři roky, tak aby to vydrželo, nejlépe v kombinaci s autem. Koupili jsme třeba lego a to bylo za chvíli postrácené, tak něco bytelnějšího. Máte prosím radu? děkuji.
Zkus hračkárny. Pradávají větší modely transformerů, ale i tak jsou od čtyř let.
http://www.hrackarna.cz/…-111530.html
Zdravím!
Potřebuji poradit. Syn by si od Ježíška přál „robotový náklaďák“, v překladu transformera Optimuse Prima. Malému jsou 4 a já bych ráda koupila nějakého, který půjde snadno předělat z auta na autobota a zpět. Jenže se v nabídce vůbec nedokážu zorientovat. V e-shopech není pořádně popsané, jak se skládá, když si najdu na netu video, nepoznám, ke kterému druhu patří, protože ty potvory vypadají všechny stejně. V normálním obchodě nejsou taky schopní mi poradit. Proto se obracím na vás a věřím, že se najde někdo, kdo už má Optima doma.;)
Koupili jsme v Dráčiku. ![]()
Měli slušný výběr a byla jsem raději s manželem. Sama jsem si taky nevěděla rady. ![]()
Dva transf.jdou k ránu z baru a jeden říká:
„Hele, nesložíme se na taxíka?“ ![]()
Holky, taky se přidávám, synovec by si moc přál Transformera, co je v reklamě, jak lze sestrojit z kamionu - Optimus? Nevyznám se v tom, aktuálně jsem zaplavená pro své děti malými poníky, panenkami a vším, co je růžové. V tomhle pokulhávám. Jde mi o kvalitu, v reklamě to vypadalo oparvdu bytelně. Budu ráda za tipy.