Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobrý den míle maminky
zájma mě jakou mate zkušenost s hračkami FP.
S čím se váše dítko vyhraje nejvic. A jake hračky kupujete pro 2 leťáka.?Váš názor na tuhle gáraž FP. ![]()
Já teda jen ty nejlepší. Hračky kvalitní, vzhledově velmi pěkné, snadné na údržbu a něco vydrží. Od FP toho máme spoustu, ale mám mnohem mladší dítě - 14m., takže hračky pro 2-letého zatím ještě neporadím. Každopádně já jsem s nimi hrozně moc spokojená, zatím jsem nenašla nic, co by mi na nějaké jejich hračce vadilo a synovi se moc líbí - teď u nás zrovna frčí jejich notebook.
Tak ja mam mimi malinkaty, ale takove ty prvni hraci plysaky apod. taky jedine od FP. Uz jsem zkousela v obchodech vselicos, ale FP proste nejlepsi zvuk a celkove provedeni me i malou taky nejvice bavi ![]()
Taky kupuji převážně FP a nebo ještě Lamaze, s tou značkou jsem taky spokojená.
Moje malá teda velký rozdíly mezi bramborou a FP nedělá
ale rozhodně doporučuji mluvící hrnec, dobré je že má 2 hlasitosti, takže to tu až tak nevyřvává, potom jsme podědili vláček, s tim si vyhraje opravdu hodně..ale jak říkám, pro dítě to asi takový rozdíl není, vyhraje si s čímkoliv ![]()
Jak s čím, takový ty hrací hračky, houpací lehátko, super… Ale kolotoč nad postýlku (měli jsme „motýlky“) bych od nich už nekoupila…
I když to už pro dvouleťáka je celkem fuk. S tou garáží zkušenost nemám, koukala jsem na ni pro naše kluky, ale nakonec jsme ji nekoupili, autíček maj i tak dost.. ![]()
@burgundy píše:
Moje malá teda velký rozdíly mezi bramborou a FP neděláale rozhodně doporučuji mluvící hrnec, dobré je že má 2 hlasitosti, takže to tu až tak nevyřvává, potom jsme podědili vláček, s tim si vyhraje opravdu hodně..ale jak říkám, pro dítě to asi takový rozdíl není, vyhraje si s čímkoliv
mluvici hrnec máme ale moc si sním nehraje. Vláček jsme taky dostaly s těma kostíčkama ten u nás taky da se říc vede.
Ale housenka a Pejsek vůbec. Toho měl v ruce snad jednou..Já osobně mám taky nejračí FP a Playskool.Tak váhám nad tou garaží jestli do ní máme jit..
aby to nedopadlo jak s pejskem a housenkou
Líbí se mi taky letadlo Little People..Jsou nám 2 roky..
A i farma je moc pěkná ale nevím zdali je vhodna pro kluka..? ![]()
Já mám sice mladší mimi, ale nedávno jsme koupili aktivní chodítko od FP a spokojenost, jinak máme už od narození plno plyšáků a jsou super, sice jsou dražší, ale kvalitní
@Sukkubus píše:
A i farma je moc pěkná ale nevím zdali je vhodna pro kluka..?
Jinak obecně s hračkama FP jsem taky maximálně spokojená, jsou prakticky nerozbitné, u nás frčí nejvíc asi hrnec a ovladač, naopak telefon se mu tolik zatím nelíbil (půjčili jsme ho o trošku staršímu synovcovi, ten ho naopak miluje), na pejska zatím čekáme (na oplátku ho dostane od synovce), tak uvidíme. Ale taky mám dítě mladší, 14 měsíců.
když byl syn malinkatý, jeli jsme hlavně v hračkách Lamaze, ale teď už chce aby to trochu mluvilo a interagovalo a to FP splňuje dokonale.
Sme s nimi spokojení, máme toho doma od této značky spoustu, třeba aktivní chodítko, hrnec, mluvící křesílko, pejska, kolotoč nad postýlku a různý drobnosti, vše funguje bez problémů. Předností je, jak už tu nškdo psal, že většna hraček jde ztlumit, takže se z toho mamka nezblázní. Taky je fajn, že u těch větších hraček je víc hracích módů, buďto písničky a nebo naučný program.
Ta farma vypadá fajn, ale my sme na ní ještě malincí, jinak pro kluka určitě vhodná je ![]()
@Sukkubus neviem, ci poznas, ale krasne hracky ma aj anglicka firma wow. mojho maleho bavia ovela viac nez FP, a kedze u nas nie su natolko zname, tak su aj o cosi lacnejsie ![]()
Syn dostal od někoho mobilní telefon FP a je to vážně blbina. Moc si s tím nevyhrál. Nočník FP jsme rovnou prodali. Stejné zkušenosti máme i s další „čínskou“ značkou Lamaze. Nezaujalo ho to. Ani vesmírná hrací deka. Snažíme se ji horko těžko prodat, nikdo o ni nemá zájem.
Ale určitě má FP některé hračky fajn, ta garáž nevypadá marně. ![]()
@elanaa píše:
Proč by nebyla? naopak, farmáři jsou většinou kluci/chlapi, ne?
No jo.. to je fakt..
![]()