Trapas se zaměstnavatelem
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Nějak nechápu co řešíš??? Vždyť tohle se může stát každému. Jestli šéf není totální magor tak to vůbec nebude řešit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nám kolegyně do společného zamestnaneckeho chatu poslala zprávu svému milackovi jak dorazila v pořádku do práce.
Kolegyni je 60.. Zasmáli jsme se a neresili. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tohle je trapas heh? Vždyť nejsou erotické tak to je fuk. Víš co je trapas? Když máte v práci kamery, jdeš po tmě do práce, a chceš otevřít dveře. A v jedné ruce držíš rajskou omáčku v krabičce a dveře se zaseknou a nejdou otevřít…no a je asi týden vymalováno čerstvé bůh ví po kolika letech. No a v zápasu se dveřmi prohrajes, vyletí ti miska s rajskou a skončí na dveřích a zdi, která je také vymalována
. Moje video kolovalo bůh ví jak dlouho ve firmě, a měli že mě pr*el. Ještě, že jsem byla těhotná a šla na rizikac
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja napsala do skupiny syna třídy zprávu pro svyho chlapa.. On psal jestli má něco koupit, asi nějaký konkrétní jídlo a mně se to nějak prekliklo a napsala jsem do skupiny co máme s ucitelema a ostatníma rodičema něco jako jo vem, zas má hlad..
No honem jsem nevěděla, jak to smazat, tak jsem nejdřív napsala, že to byl omyl a když jsem na to přišla, tak jsem to smazala, bic hroznýho mi na tom nepřišlo
kdybych si takhle hned všimla, že jsem něco poslala šéfovi, tak bych to hned smazala a napsala, ze to byl omyl ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Fotky…. ![]()
Moje kolegyně poslala řediteli erotickou zprávu určenou pro jednoho kolegu. Mimochodem se tím provalil jejich poměr, on byl ženatej. To je trapas……
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
No vetsi trapas je, jake z toho dělas pozdvizeni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kolik ti je? Však musí být jasné, že je to omyl. Pokud to byly normální fotky, tak to vůbec neřeš, navíc ve většině aplikacích už můžeš smazat zprávy a zmizí oběma stranám, ale i tak asi nebude chodit a ukazovat to po kanclu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
Nic se neděje.
Už je to pár let, ale nám rodičům žáků jedné třídy přišel soukromý mail od tenkrát nového ředitele ZŠ, který byl určen jeho manželce.
Normálně se omluvil a ještě si sám sebe dobíral. To se prostě stane.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravíčko.
Dva týdny jsem tam nebyla z důvodu plánované dovolené. S kolegou si sem tam posíláme fotky… Bohužel, jsem se preklikla v zápřahu hovoru a pár fotek ( slovy tři ) poslala šéfovi. Nic erotického, divokého nebo co já vím. Prostě tři fotky, jedna byla mě, další přírody…

Zítra se mi VŮBEC nechce do práce.
Do minuty jsem se omluvila. On nijak nereagoval
Ale já se stydím a asi to budu mít zítra hned před očima jakmile ho uvidím. Prosím anonym… Jinak smazat.