Hledáme poskoka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
neseb
1.4.24 10:57

Hledáme poskoka

Ahoj, šéf zavelel že mám zadat na pracák požadavek, že přijmeme poskoka. Uřednice mi nechtěla takto formulovaný požadavek zveřejnit, prý mám napsat asistent. Jenže pak mi posílají hromady lidí, kteří se domnívají že budou sedět někde v kanceláři, vařit kafíčko a datlovat dopisy do počítače. Ale my nikoho takového nehledáme, my potřebujem poskoka. Tenhle výraz vystihuje naprosto přesně co bude dotyčný dělat, prostě přines, podej, podrž, tam kde je momentálně potřeba. Dělal to kluk, takový pohodář, ale časem se ukázalo že je docela šikovný a zná ve firmě kde co, tak si ho chlapi vzali do údržby.

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
65033
1.4.24 10:59

A? nic moc, už ani to trollení není, jak bývalo.

• načítám...
56505
1.4.24 11:01
@neseb píše: Více

Zalez trolle Andromedo.

• načítám...
5912
1.4.24 11:01

No a co mi s tím tady, kolik máš upito že zakládáš takový přiblblý téma.

• načítám...
35612
1.4.24 11:12

Tak to nazvi třeba technický asistent/pochůzkář

• načítám...
neseb
1.4.24 11:16
@topazio píše: Více
??? Co?
  • Upravit
neseb
1.4.24 11:26
@vokishka píše: Více

Reším konkrétní problém v práci. Pokud nemáte něco k věci, prosím běžte si své ega honit jinam. Nebo v případě, že můj problém není vhodný pro tohle forum, dejte vědět a půjdu jinam já.

Hledala jsem pracovní poradnu, ale všechny ty „bezplatné“ se nakonec ukázaly jako placené (nejspíš nějací šmejdi kde pak nepůjde zrušit předplatné) a pak mi google našel tohle forum (mimo několika prakticky mrtvých).

• Upravit
65033
1.4.24 11:29

no pokud něco řeším a chci názor, tak tam dám aspon otázku. A fakt je to tak těžké, napsat asistent a vypsat k tomu nápln práce. Navíc těžko někomu do inzerátu někdo mluví.

• načítám...
35612
1.4.24 11:39

No a s cim konkrétně chceš teda poradit? Nepoložil jsi otázku tak asi nemůžeš čekat relevantní rady. :nevim:

• načítám...
neseb
1.4.24 11:44

Měla jsem za to, že z úvodního příspěvku je patrné o co mi jde, ale pokud ne, tak se omlouvám. Tak tedy jak nazvat pracovní pozici poskoka.

Když jsme napsali něco ve smyslu asistent nebo poslíček, hlásili se frikulíni v kostýmcích, kurýři na kolech apod. My ale nikoho takového nehledáme. My hledáme clověka, který bude dělat co mu kdo řekne. Támhle přehaž palety, zajdi chlapům pro vodu, přidrž trubku svářeči na branku, poseč trávu umyj auto apod. Prostě takový poskok. Na pracáku mi úřednice poskok do požadavku uvést odmítla, berte to jako fakt, nemá význam rozpitvávat proč, nic s tím nenadělám.

Příspěvek upraven 01.04.24 v 11:47

• Upravit
74217
1.4.24 11:45

Takhle formulovány inzerát podá jen blbec, arogantní kretén nebo úplný dement.

• načítám...
5912
1.4.24 11:47

Ale nepovídej, co takhle zadat třeba pomocná síla. K tomu zadat jaký úvazek, kolik plat a popis práce, a kde a co se očekává. Strašně těžké viď.

• načítám...
6418
1.4.24 11:48

Dnes máme Apríl, že?

• načítám...
31278
1.4.24 11:50

Technicky asistent, pomocník, pomocná síla.. vytvoř job discription a budou se ti tridit lidi hned.
A nehledala bych na pracáku :nevim:

Příspěvek upraven 01.04.24 v 11:52

• načítám...
6619
1.4.24 11:51

Tento problém řeší popis náplně práce, vyndej si hlavu ze zadku a začni přemýšlet :nevim:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat