Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
No ja takhle cekala pani na inzerat, co si ode me neco koupila…po nocni, vstavala jsem driv schvalne..a ona porad nikde, ani zprava..tak jsem to psala priteli😀ze se na ni vy…ze ta kra.va se ani neozve…a poslala jsem to ji samozrejme
tak sem ji jeste napsala..akorat sem vam poslala zpravu, ktera nebyla pro vas😀 😀 😀ale to ji asi napadlo..obchod ae ale uskutečnil nakonec, obe sme taktne mlcely ![]()
@Anonymní píše:
Stal se mi teď hrozný trpapas… čtu si povídky o sexu a vyhledávám si různá slova na netu a omylem jsem to napsala do chatu s našimi společnými kolegy v práci!! (takže jim ode mně do chatu přišla zpráva ty d-… vy.. ku… mi… c…![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ne, není to fejk. prostě když si občas hledám nějakou erotickou povídku, zadám nějaký slova.
naopak mi přijde, že nechápu, že jen já jediná jsem, komu se tohle stane.
u nikoho jinýho jsem v životě takovéhle drsné trapasy neviděla, nezažila. největší trapas mých známých byl vždycky ten, že se zakuckali při opeře, nebo takový nějaký nesmysl, co ani není trapas.
už mě to štve, a dneska mě to naštvalo totálně už…mám dost selektivní paměť, ale co mně už se stalo trapasů…štve mně to a říkám si proč, co dělám špatně…asi jsem roztržitá, nevím… ale pěkně mě to štve, nejraději bych se vždycky zakopala sto metrů pod zem a přijde mi, že se mi trapasy stávají hrozně často…
kdybych to měla vyjmenovat…
- někdo viděl v koupelně moje bílé kalhotky od mns
![]()
![]()
(to mě asi štve nejvíc)
- manžel omylem sbalil z dovolené moje spodní prádlo a vzal ho s prádlem pro syna k jeho ex, aby to vyprala
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to bylo druhé nejhorší
- když jsem byla mladší, omylem mě načapali naši s přítelem
- omylem jsem poslala jedné naší známé hanlivou zprávu o ní, kterou měla vidět jiná, to bylo krutě nepříjemné
- jednou jsem si vyhledávala něco sexuálního na netu a zadala místo do vyhledávacího pole ten výraz na fb. messenger a odklikla, nechápu naprosto jak se to může stát
nejvíc mě na sobě štve, že se mi to stává pravidelně
a nevím proč, snažím se dávat si pozor, ale prostě to nechápu.
i s tím špinavým prádlem, prostě jo, tak nemohu si kalhotky zamykat do trezoru a schovávat někde, předtím než je hodím do pračky…ach jo prostě…
já vím, že to je blbost, že to přejde, ale…jo a když mi bylo náct, chtěla jsem mámě ukázat něco na počítači a omylem jsem jí otevřela složku s ruznýma er. fotkama co jsem si stahovala (to už od té doby nikdy nedělám a v pc nic nemám)
no nic, jen mě to strašně štve. taková zbytečnost a člověk se cítí jako zpráskaný pes…
a hlavně mám pocit, že se to děje v mém okolí JEN MNĚ…nikdo z mých kamarádů mi nikdy nic omylem neposlal, u nikoho doma jsem NIKDY neviděla nic co bych neměla, ani jejich prádlo.. ale i já vše schovávám, jen ta náhoda je fakt neskutečně pitomá.
jako chápu že někdo veme hromadu prádla a nezkoumá to, obzvlášt chlap, ale pak když je to prádlo špinavé, před praním… kdyby to byla tehdy aspoň vypraná hromada…no nic.
Hele, já, kdybych byla tvoje kolegyně, zasmála bych se taktně to nechala být. Hlavně si nevymýšlej historky, že automatická oprava slov atd. No co, myslíš, že každý z nich nemá nějakou libůstku? Buď v pohodě, max se omluv a neřeš to, za týden si na to nikdo nevzpomene.
Na dvoje prádlo si dej pozor, fakt. Jinak na to jsou koše na prádlo. S tou ex, problém by vyřešilo, kdyby se prádlo pro syna pralo u vás. Není tak těžké zapnout pračku. Že tě vaši načapali? Mě taky, když jsme zkoušeli pouta, tak byl u stolu a táta musel jít pro kleště, protože sem zalomila v nervozitě klíč. Nemáš pomlouvat a nebudeš posílat hanlivé zprávy. Do očí to neřekneš, ale napsat to jo. A to, že něco napíšeš jinam, to je fakt nepozornost…
Co ti na to říct no, trochu zpomal, a dělej věci s rozmyslem.
@Anonymní píše:
Stal se mi teď hrozný trpapas… čtu si povídky o sexu a vyhledávám si různá slova na netu a omylem jsem to napsala do chatu s našimi společnými kolegy v práci!! (takže jim ode mně do chatu přišla zpráva ty d-… vy.. ku… mi… c…![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ne, není to fejk. prostě když si občas hledám nějakou erotickou povídku, zadám nějaký slova.
u nikoho jinýho jsem v životě takovéhle drsné trapasy neviděla, nezažila. největší trapas mých známých byl vždycky ten, že se zakuckali při opeře, nebo takový nějaký nesmysl, co ani není trapas.
už mě to štve, a dneska mě to naštvalo totálně už…mám dost selektivní paměť, ale co mně už se stalo trapasů…štve mně to a říkám si proč, co dělám špatně…asi jsem roztržitá, nevím… ale pěkně mě to štve, nejraději bych se vždycky zakopala sto metrů pod zem a přijde mi, že se mi trapasy stávají hrozně často…
![]()
![]()
(to mě asi štve nejvíc)
- manžel omylem sbalil z dovolené moje spodní prádlo a vzal ho s prádlem pro syna k jeho ex, aby to vyprala
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to bylo druhé nejhorší
- omylem jsem poslala jedné naší známé hanlivou zprávu o ní, kterou měla vidět jiná, to bylo krutě nepříjemné
- jednou jsem si vyhledávala něco sexuálního na netu a zadala místo do vyhledávacího pole ten výraz na fb. messenger a odklikla, nechápu naprosto jak se to může stát
i s tím špinavým prádlem, prostě jo, tak nemohu si kalhotky zamykat do trezoru a schovávat někde, předtím než je hodím do pračky…ach jo prostě…
já vím, že to je blbost, že to přejde, ale…jo a když mi bylo náct, chtěla jsem mámě ukázat něco na počítači a omylem jsem jí otevřela složku s ruznýma er. fotkama co jsem si stahovala (to už od té doby nikdy nedělám a v pc nic nemám)
no nic, jen mě to strašně štve. taková zbytečnost a člověk se cítí jako zpráskaný pes…
a hlavně mám pocit, že se to děje v mém okolí JEN MNĚ…nikdo z mých kamarádů mi nikdy nic omylem neposlal, u nikoho doma jsem NIKDY neviděla nic co bych neměla, ani jejich prádlo.. ale i já vše schovávám, jen ta náhoda je fakt neskutečně pitomá.
jako chápu že někdo veme hromadu prádla a nezkoumá to, obzvlášt chlap, ale pak když je to prádlo špinavé, před praním… kdyby to byla tehdy aspoň vypraná hromada…no nic.
Tak pradlo od mmas, no stane se nehroutila bych se..Mne se taky povedlo..psala jsem kamosi s vyhodami i kdyz jsem rozvedena takovou emocne vypjatou sms, no servala jsem ho kvuli necemu a poslela jsem to omylem tatovi
a pred hodne lety jsem se stavovala u rodicu pak sla k chlapovi a u nasich jsem zapomnela tasku s erotickou pomuckou fakt, pouta a jeste neco kozeneho. Myslela jsem, ze bude po me.
@Jana1515 píše:
No ja takhle cekala pani na inzerat, co si ode me neco koupila…po nocni, vstavala jsem driv schvalne..a ona porad nikde, ani zprava..tak jsem to psala priteli😀ze se na ni vy…ze ta kra.va se ani neozve…a poslala jsem to ji samozrejmetak sem ji jeste napsala..akorat sem vam poslala zpravu, ktera nebyla pro vas😀 😀 😀ale to ji asi napadlo..obchod ae ale uskutečnil nakonec, obe sme taktne mlcely
Jestli nedodržela smluvený čas a ani nenepsala, tak se aspoň mohla chytnout za nos
. V podstatě si měla pravdu ![]()
A smazala jsi to alespoň? V 00:46 je šance, že to nikdo/ někdo nečetl.
@Anonymní píše:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(to mě asi štve nejvíc)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to bylo druhé nejhorší
Snažíš se málo. Máš pořád hlavu v pejru a nedáváš pozor. Já to chápu, taky dělám spoustu věcí na autopilota, ale stávají se mi jiné věci. Mně mizí z rukou věci a to nejsem kouzelník. V jedné vteřině mám v ruce nějakou věc a ve druhé vteřině nevím, kde je a poctivě hledám. Je to dost hrozný. Chce to soustředit se na to, co právě děláš a nepřemýšlet o tři kroky napřed.
Jezis, takova blbost, simte o nic nejde! Sice teda nechapu, jak se ti to povedlo s tim chatem, jestli jsi pila a nevidela poradne, ze jsi ve zpravach a ne v prohlizeci
, ale prece to jde smazat a i kdyby ne, jde to zahrat do autu. Musis se proste vic soustredit, ja zase diky sve OCD vsechno 3× kontroluju, aby se mi nic takoveho nestalo.
Muj kolega psal sefovi email, kde se dost hanlive vyjadril o jednom klientovi - no a co myslis, poslal to jemu, proste zkrat.
A taky jsme to vsichni prezili. Kamaradka byla na pohovoru do nove prace, dostala menstruaci a protekla jim tam na bile sedacce. Fakt se to nedeje jenom tobe. Pred nejakou dobou tu byla diskuse, ze se divcina pos.rala v praci. Takze se hod do klidu, je to mnohem horsi v tvoji hlave, nez ze by to nekdo jiny resil, ty tvoje „strasne trapasy“. ![]()
@K2 8611 píše:
Snažíš se málo. Máš pořád hlavu v pejru a nedáváš pozor. Já to chápu, taky dělám spoustu věcí na autopilota, ale stávají se mi jiné věci. Mně mizí z rukou věci a to nejsem kouzelník. V jedné vteřině mám v ruce nějakou věc a ve druhé vteřině nevím, kde je a poctivě hledám. Je to dost hrozný. Chce to soustředit se na to, co právě děláš a nepřemýšlet o tři kroky napřed.
To se mi deje taky, ten autopilot se strasna vec. Jdu nahoru do koupelny pro kos na pradlo. Tam vidim zacakane zrcadlo, tak nez pracka dopere, tak mam cas to vylestit, ze jo. Lestim lestim, vsimnu si, ze mi nad nosem trci dlouhy chlup jak jednorozec. Jdu do loznice pro kosmetickou tasticku s pinzetou. Tam si na komode vsimnu odlozeneho hrnku, beru ho s sebou dolu do kuchyne. Umyju hrnek, jo kafe bych si dala. Zapnu konvici… hernajs ja jsem prece sla pro neco nahoru?
Pokus cislo dve a tak 7 z 10 pripadu stejne zase prinesu neco jineho nez ten kos na pradlo.
Tak aspon mam pohyb, ale nekdy mi ta moje roztrzitost dela starost.
@Silverine247 píše:
To se mi deje taky, ten autopilot se strasna vec. Jdu nahoru do koupelny pro kos na pradlo. Tam vidim zacakane zrcadlo, tak nez pracka dopere, tak mam cas to vylestit, ze jo. Lestim lestim, vsimnu si, ze mi nad nosem trci dlouhy chlup jak jednorozec. Jdu do loznice pro kosmetickou tasticku s pinzetou. Tam si na komode vsimnu odlozeneho hrnku, beru ho s sebou dolu do kuchyne. Umyju hrnek, jo kafe bych si dala. Zapnu konvici… hernajs ja jsem prece sla pro neco nahoru?Pokus cislo dve a tak 7 z 10 pripadu stejne zase prinesu neco jineho nez ten kos na pradlo.
Někde jsem slyšela větu, že skleróza je matkou turistiky. Hrozně mě to pobavilo. ![]()
@Silverine247 píše:
To se mi deje taky, ten autopilot se strasna vec. Jdu nahoru do koupelny pro kos na pradlo. Tam vidim zacakane zrcadlo, tak nez pracka dopere, tak mam cas to vylestit, ze jo. Lestim lestim, vsimnu si, ze mi nad nosem trci dlouhy chlup jak jednorozec. Jdu do loznice pro kosmetickou tasticku s pinzetou. Tam si na komode vsimnu odlozeneho hrnku, beru ho s sebou dolu do kuchyne. Umyju hrnek, jo kafe bych si dala. Zapnu konvici… hernajs ja jsem prece sla pro neco nahoru?Pokus cislo dve a tak 7 z 10 pripadu stejne zase prinesu neco jineho nez ten kos na pradlo.
@Silverine247 píše:
Jako bych to psala já!! ![]()
Prosimte, já mám na úctě tolik trapasů
. Raději je nebudu jmenovat, neboť bych mohl být poznán kvůli specifickým detailům ![]()
O žádných nevíš, neboť je nikdo nepřizná, ale máme to všichni ![]()
Stal se mi teď hrozný trpapas… čtu si povídky o sexu a vyhledávám si různá slova na netu a omylem jsem to napsala do chatu s našimi společnými kolegy v práci!! (takže jim ode mně do chatu přišla zpráva ty d-… vy.. ku… mi… c…

už mě to štve, a dneska mě to naštvalo totálně už…
mám dost selektivní paměť, ale co mně už se stalo trapasů…štve mně to a říkám si proč, co dělám špatně…asi jsem roztržitá, nevím… ale pěkně mě to štve, nejraději bych se vždycky zakopala sto metrů pod zem a přijde mi, že se mi trapasy stávají hrozně často…
i s tím špinavým prádlem, prostě jo, tak nemohu si kalhotky zamykat do trezoru a schovávat někde, předtím než je hodím do pračky…
ach jo prostě…
já vím, že to je blbost, že to přejde, ale…
jo a když mi bylo náct, chtěla jsem mámě ukázat něco na počítači a omylem jsem jí otevřela složku s ruznýma er. fotkama co jsem si stahovala (to už od té doby nikdy nedělám a v pc nic nemám)