Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Jsou chyby, které vás rozčilujou? Já třeba úplně nedokážu pochopit SEMNOU?! Nechápu vůbec, kde se to vzalo a přijde mi, že to píše každej druhej. Máte taky něco podobnýho? ![]()
Ještě každoročně přejeme šťastný Nový rok.
@Alice180 píše:
Jsou chyby, které vás rozčilujou? Já třeba úplně nedokážu pochopit SEMNOU?! Nechápu vůbec, kde se to vzalo a přijde mi, že to píše každej druhej. Máte taky něco podobnýho?Ještě každoročně přejeme šťastný Nový rok.
Jó, haleluja. To psaní osobních zájmen s předložkami dohromady (hlavně semnou, ale viděla jsem i sním, sní, zamnou, bezemě a podobné skvosty) vídám dnes a denně a vždycky mám chuť proskočit monitorem a zařvat na autora, že to není jedno slovo, respektive dohromady napsané to kolikrát znamená úplně něco jiného.
Ale už to nekomentuju, protože by si z toho stejně nikdo nic nedělal a byla bych jenom za prudiče.
EDIT: špatné formátování
Příspěvek upraven 27.09.23 v 17:44
Bizardní.
Spontální.
„Živočišní“ pokud jde o mužský rod a singulár
Asi je to nářečím, ale mně tedy i vadí na epipi obvyklé „chodím tu pro názor“. Chodím SEM.
Nechodím přece „kde“, ale chodím „kam“. A je fakt, že nikde jinde než tady na emimi jsem se s tím nesetkala.
Stejně jako nesnáším vyvarovat se „tomu“.
@annali píše:
Jó, haleluja. To psaní osobních zájmen s předložkami dohromady (hlavně semnou, ale viděla jsem i sním, sní, zamnou, bezemě a podobné skvosty) vídám dnes a denně a vždycky mám chuť proskočit monitorem a zařvat na autora, že to není jedno slovo, respektive dohromady napsané to kolikrát znamená úplně něco jiného.Ale už to nekomentuju, protože by si z toho stejně nikdo nic nedělal a byla bych jenom za prudiče.
EDIT: špatné formátování
Příspěvek upraven 27.09.23 v 17:44
Bezemě je teda hrůza ještě větší
Klasika - aby jsem, ranné těhotenství, výřivka, bizardní… někdy mám pocit, že už se to častěji píše špatně než správně ![]()
@ugluk píše:
Klasika - aby jsem, ranné těhotenství, výřivka, bizardní… někdy mám pocit, že už se to častěji píše špatně než správně
Výřivka podle vzoru vyset ![]()