Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj holky, co budete dnes dělat, ve svátek? Odpočívat, uklízet, nebo někam na výlet? Některé školy mají zítra v pátek ředitelské volno.. Tak někteří vyrazí na prodloužený víkend.. u nás děti nemocné, tak budeme doma se povalovat a něco pouklízím, upeču něco dobrého.
@pocker píše:
Ahoj holky, co budete dnes dělat, ve svátek? Odpočívat, uklízet, nebo někam na výlet? Některé školy mají zítra v pátek ředitelské volno.. Tak někteří vyrazí na prodloužený víkend.. u nás děti nemocné, tak budeme doma se povalovat a něco pouklízím, upeču něco dobrého.
Třeba já jsem v práci ![]()
Jsem doma na rodičovské mám tu batole a kojence..takže denní rutina..přebalovací, krmit uklízet, vařit, krmit prebalovat uspávat, hrát si,.možná na chvíli na hřiště
den jako každý jiný…
Jsem doma, ale musim být k dispozici kvůli práci. Zítra možná půjdem do zoo, ale mám obavu že tento nápad budou mít všichni ![]()
@Lily Evans píše:
Jsem doma, ale musim být k dispozici kvůli práci. Zítra možná půjdem do zoo, ale mám obavu že tento nápad budou mít všichni
Tak ne všechny školy mají ředitelské volno, v sobotu jich bude víc.
Budu uklízet a půjdeme na procházku
u nás je syn doma ze školky cely týden, protože jim tam vypukla corona
takže svátek nesvatek, je to normalni den ![]()
@pocker tak já jsem včera lehla s lehkou virózou, takže se tu povaluji tu u epipi v kombinaci s televizi a odpocivam. Zbytek rodiny odjel na prodlouženy víkend pryč s koly.
Právě jsme na cestě za prodlouženým víkendem. Jsou před námi ještě 4 hodiny cesty. Všude je spousta další výletníků.
Dnes mám volno. Tak rano delší spaní, ven se psem a oběd. Odpoledne jedeme je švagrové. Zítra jdou děcka do školy a já mám pasone.