Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, mám teď takové trápení se servisem. Mám auto 6 let, nabořila jsem si vlastní vinou nárazník. Chtěla jsem si ho nechat spravit a přelakovat, našla jsem si servis, který měl dobré recenze, mají lakovnu, i v okolí mi říkali, že jsou vyhlášení. Dávala jsem tam auto 2.9. s tím, že v pátek 6.9. bude večer převzetí. V pátek dopo mi volali, jestli chci vyměnit olej (svítil servis, ale děláme si to doma sami), řekla jsem že ne, a oni ať počítám, že auto bude možná ráno. Říkám v pohodě, nebudu se aspoň honit z práce. Večer mi volali, že lak špatně vytuhnul a kolega to dodělá v pondělí. Co nadělám, hlavně, ať to vypadá. Včera mi volali, že kolega si vzal nečekaně kvůli děckám volno, ale že to dodělá v úterý, tak ať počítám s vyzvednutím ve středu. Už jsem byla naštvaná, tak jsem říkala, že bych to auto už potřebovala… ale co člověk nadělá… odpo jsem byla nabroušená, tak jsem ještě psala SMS, že bych byla ráda, aby auto bylo na středu nachystané, protože pak odjíždím pryč a nemám možnost to už přesunovat. Jako chápu nějaké komplikace, ale zároveň nemůžu být 14 dní bez auta. Dneska jsem se je snažila uhánět, ale ráno mi nikdo nebral telefon, tak jsem se na to vyprdla a čekám do zítra. Tak jen doufám, že na tom intenzivně dělají. Ani nevím, co od vás čekám, ale jsem naštvaná. Nechci to auto zpátky rozdělané, nevím, kde jinde by mi to rychle vzali, jako nějaké komplikace, nemoc, chápu, ale říkám si, že mi to snad nemůžou přesunout už tolikrát. Jinak mám od toho oficální papír, kde je i cena, datum vyzvednutí a tak. A taky si říkám, že tam snad kvůli 5 tisícům nechcou mít moje auto 14 dní, nebo třeba špatnou recenzi. Ale štve mě to, jezdím půjčeným autem a taky je nemůžu mít věčně… co byste na mém místě dělali? Cítím se jak blbec, že je honím, ale zároveň je to služba. A říkám si, jestli nesází na to, že jsem to tam vezla jako samotná ženská, že mi třeba nějaké zpoždění vadit nebude a nebudu dělat problémy, než nějaký chlap… Máte někdo podobnou zkušenost? Jinak není to autorizák.
Mě posouvali termín Jednou. Nechávala jsem si opravovat budíky. A nešlo jim to, museli cosi objednat. Auto ale bylo hotové dřív než byla původní domluva.
Podruhé v tom samém servisu jsme měla asi 40 minut do vyzvednutí auta. Měli pak celizadni dovolenou takže jsem na kvap sháněla někoho kdo mě tam hodí. Busem bych to nestihla
@Atisia Jo, já jako do jisté míry komplikace chápu, to, že to v pátek nevytuhlo, tak jsem radši, že to někdo udělá radši znovu a líp, než aby to předali nahouby. Neříkám. Ale spíš mě štve, že to bylo posunuté už 2× než byl termín vyzvednutí. Tak už se teď jen bojím, že zítra místo výzvy k vyzvednutí budu mít akorát hovor, že se něco stalo. Právě jsem psala, že už auto na čtvrtek potřebuji, jedeme pryč a nemůžu jet půjčeným. Tak teď trnu, aby to bylo… jako nevadí mi si počkat, chci to mít hezky spravené, ale taková domluva mě štve. Kdyby rovnou řekli, že to třeba trvá 14 dnů, tak bych s tím počítala. Ale měla jsem auto půjčené do víkendu a pak jsem se musela prosit zas…
@anetta99 Ahoj, předpokládám, že se nejedná o servis autorizovaný (značkový). Je to nepříjemné, taková věc se stát může a pokud je to dobrý servis, tak ani oni z toho nemají dobrý pocit, že nemohou dostát termínu, který slíbili.
Můžeš to brát jako zkušenost. Když bude práce dobře odvedená, ještě bych jim šanci dal, když spokojená nebudeš, prostě dáš auto příště jinam. To je trh.
@Premek_Orac Ano, nejedná se o autorizovaný servis. Jako paní z kanceláře, co mi volala, tak říkala, že je jí to blbé, že mi to musí posunovat. To asi chápu, že když jí mechanik řekne, ať mi to vyřídí, že to není příjemné. Jako čekám do zítra a uvidím. Pokud bude oprava kvalitní, jsem ochotná to spolknout. Zas si říkám, že určitě nedělají schválně to, aby ode mě měli recenzi nebo nějaký problém, když na Googlu mají 99% pozitivních recenzí. Jediná negativní vlastně byla na to, že se to spravuje „na dvoře v garáži“, což nemá asi na kvalitu vliv.
Mela sis po prvnim posunuti terminu dokonceni rict o nahradni vuz zdarma a videla bys, jak by se posnazili.
@Fee-bee Teď si to taky říkám, no nenapadlo mě to. Byla jsem blbá, ale zas když mi řekli, že to bude do 5 dnů, a v tu dobu jsem skoro nikam nejela, bylo mi to blbé… spíš si teď myslím, že sází na to, že jsem ženská, a že možná neodhadli čas, nebo jim do toho skočil jiný kšeft… ale už jsem právě včera psala, že odjíždím pak pryč a počítám, že smluvený nový termín bude platit… tak snad to vezmou vážně…
Ještě je mi divné, že mi dneska nevzali telefon (a ani nevolali zpátky). Ale říkám si, aby nevolali zítra na převzetí a neudělali ze sebe dobráky, že vlastně volají, že už je to hotové. Než aby mi teď řekli „zítra“
Tak termín opět posunut, tentokrát nabobtnala barva 🙃 tak se tam odpo jedeme podívat, nový termín v pátek 🙃 🙃 🙃
Vezmi to auto zpátky. Jestli ji blbě tuhne lak a bobtná barva, tak to nejsou ti praví, co mají takovou opravu dělat.
@Petr-33 No, jedu tam odpo s taťkou, tak uvidíme, v jakém stavu to bude.. říkala jsem to už do telefonu, že jestli se to nepovedlo jednou, je otázka, jestli to podruhé bude lepší? Zároveň nevím, kam bych to auto jinam honem dala… no je to složité. Ještě se nabízí varianta, že „jen“ nestíhají a nějaké tuhnutí laku je jen výmluva…