Trápí mě má minulost

Anonymní
21.2.22 21:38

Trápí mě má minulost

Dobrý den, je mi 15 let, a před rokem jsem udělal tu samou chybu které lituji už 3×, predtim mi to prislo uplne v pohode, bylo mi 14, ale ted, jak jsem starsi, tak se mi naprosto zmenil pohled na tu věc. Trápí mě to, a lituju toho že jsem to udělal, dokonce 3×. Ted mam přítelkyni, a je to mnohem těžší, protože mám pocit, ze by to mela vedet, i když to s ni nemá vůbec nic společného. Bojim se, ze na me změní „pohled“, že se ji zhnusím.

Chtěl bych se zeptat, jak se s tím mám vyrovnat, zkousim si nacpat do hlavy, ze clovek ma zkusit všechno, je to pravda? Jak by jste to řešili vy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
41186
21.2.22 21:48
@Anonymní píše:
Dobrý den, je mi 15 let, a před rokem jsem udělal tu samou chybu které lituji už 3×, predtim mi to prislo uplne v pohode, bylo mi 14, ale ted, jak jsem starsi, tak se mi naprosto zmenil pohled na tu věc. Trápí mě to, a lituju toho že jsem to udělal, dokonce 3×. Ted mam přítelkyni, a je to mnohem těžší, protože mám pocit, ze by to mela vedet, i když to s ni nemá vůbec nic společného. Bojim se, ze na me změní „pohled“, že se ji zhnusím.Chtěl bych se zeptat, jak se s tím mám vyrovnat, zkousim si nacpat do hlavy, ze clovek ma zkusit všechno, je to pravda?Jak by jste to řešili vy?

tak z okna asi taky nebudeš zkoušet skákat, ne? :think: nepíšeš o co jde, takže těžko radit. Pokud to nemá přesah do přítomnosti nebo budoucnosti, tak bych to partnerce neříkala. Teda pokud je to něco jako že sis zakouřil trávu atd. Můžeš zaručit, že už to neuděláš? nepotřebuješ odbornou pomoc aby se to neopakovalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
21.2.22 21:49

No tak asi zační tím, že napíšeš co jsi udělal, jinak je ta debata trochu o bobku ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1511
21.2.22 21:51

Musíš napsat co se stalo, takhle těžko radit …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
21.2.22 21:53

No a co si udělal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
21.2.22 22:07

…beztak hulil trávu nebo něco tvrdšího a ted se bojí, že holka z toho udělá aférů, protože je beztak jedničkářka co ani nepije :lol: :lol: :lol:

Tazateli - neřeš, v životě má člověk spoustu drobných tajemství, na které časem sám zapomene. At je to cokoli, tak naprosto opačné chování te navede na cestu jakou chceš, užívej život a nezatěžuj hlavu. Plně se věnuj holce a ukazuj jí jaký jsi ted a tady, tohle chce ona vidět.
Vše se dá popřít…a od rozvodu vím, že něktřeří umí tak zapírat, až tomu sami věří :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21851
21.2.22 22:16

@axlpol to je fakt úžasně k smíchu, když holka v patnácti nepije alkohol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
21.2.22 22:17

@axlpol proc by měla být holka co v 15 nepije, k smíchu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
21.2.22 22:44

@mado @lachtanice86 jééé sorry…nebyla myšlena ta holka, ale ta situace. To je prostě klasika, kdy kluci dělají borce, dělají blbosti a přitom chtějí udělat dojem na slušnou holku.

Tak jestli jsme to trefili, snad se borec bude chovat stejně, jako objekt jeho zájmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24686
21.2.22 22:47

Tahle debata nemá smysl, když nevíme, o co go.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
21.2.22 22:55

Přeblafnul jsi ho nějakýmu farářovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2080
21.2.22 23:07

Hochu hochu, když nám nenapíšeš co tak hrozného jsi provedl těžko něco radit. Každopádně žít se má přítomností :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17333
22.2.22 04:55

O co jde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35832
22.2.22 09:05
@pohledzdruhestrany píše:
Přeblafnul jsi ho nějakýmu farářovi?

Taky bych tipla, že to bude nějaká zkušenost s klukem/chlapem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5657
22.2.22 09:07

By mě zajímalo, co jsi udělal, když ti je teprve 15. To já teprve začínala “žít”.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová