Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Já teda byla těhotná třikrát a nikdy jsem takové pocity neměla, byli jsme vždy partačky..Zkus si ji nějakou dobu nevšímat, ale abych ti pravdu řekla, když se fenka z chování své paničky třepe a počůrá, tak je to chování od paničky dosti přes čáru. Nešikanuj ji, přestane tě mít ráda.
@dendule4 ano, tím, že zvířata beru jako živý tvory, zvlášť psy, tak jsem
to ale na mém názoru nic nemění
@Kočičí duše chápu že hormony dělají divy, ale pořád má člověk rozum, aby to nějak řešil, byť udáním psa, než aby se na nevinný zvíře obořoval
@Anonymní píše:
Píši anonymně, protože se stydím..
Jsem na konci druhého těhotenství a pozoruji strašně zvláštní chování.
Začala jsem být hodně zlá na naši fenku. Ona je hodná, má ráda děti, je veselá, venku zvyklá chodit na volno, měli jsme vždy dobrý vztah, ale vlastně už od prvního porodu jsem k ní změnila postoj. Najednou jsem měla své narozené dítě a ona šla stranou, jakoby na ni nezbývala láska, nechtělo se mi ji ani mazlit, hladit.. Dítko povyrostlo a začali jsme mít zase lepší, vřelejší vztah. Jenže teď jsem na konci druhého těhotenství a zdá se mi, že mi vadí na ní všechno, ty chlupy.. že hned neposlechne, když ji dám příkaz.. to se potom dokážu rozčílit a zvýšim na ní hlas. Došlo to až tak daleko, že se mi počůrala a začíná se klepat. Tohle jsem nechtěla a bojím se, že třeba až se zase uklidním už bude pozdě a vztah s mým psem už nepůjde zpravit.
Měla jste některá něco podobného? Děkuji.
Fenečka díky tobě trpí. nejde všechno svádět na těhotenství/ hormony. Mám dva a rozhodně bych se ani k jednomu takto nechovala. Pokud je pro tebe až tak nesnesitelná tak ji rači dej někomu kdo ji bude mít rád i v těhotenství. Pes který de začne počůrávat je psychicky na dně a přitom za nic nemůže. Je dobře že si to aspoň uvědomuješ
@Herminator píše:
Je hnusný se do zakladatelky hned navázet… trošku se proberte, tohle ji asi fakt pomůže. jestli máte psa tak přidejte raději věcnou řadu než tyhle řeči. fenku nezmlatila, neskopala… jen servala. svět se nezbori když se zařve na psa.
vsadím se, že půlka z vás co takhle píšete ani nemá psa domá.
Taky si myslím ![]()
@Herminator píše:
Je hnusný se do zakladatelky hned navázet… trošku se proberte, tohle ji asi fakt pomůže. jestli máte psa tak přidejte raději věcnou řadu než tyhle řeči. fenku nezmlatila, neskopala… jen servala. svět se nezbori když se zařve na psa.
vsadím se, že půlka z vás co takhle píšete ani nemá psa domá.
Taky si myslím ![]()
Ty jo
tady je sto diskuzi o tom, jak daj zensky detem na zadek, pod tim padesat dalsich prispevku, ze se to stalo vsem a najednou, kdyz nekomu vadi, ze ho olizije pes, tak je pomalu prohlasen za lidskou zrudu
prece kdyz se narodi druhy dite, vzrostou pozadavky i na prvorozene dite, taky vas vytacelo, kdyz najednou neposlouchalo, hazelo botama, v kocaru uz rvalo upoceny mimino a vy jste prvorozenyho nahanely po baraku
najednou se z toho malyho mimina stane starsi sourozenec a clovek je na nej takovej narocnejsi, podobny to bude se psem…jen to nedotahnout do extremu.
Já jsem po narození dětí taky trochu citově ochladla k psovi. Naštěstí mi, ale zbyl rozum, tudíž jsem si každý den našla chvilku na pomazlení toho oddaného tvora, který má rád svého pána za každé situace. Taky mě štvalo, že musím venčit, že zaštěká zrovna když uspávam, ale nechovala jsem se kvuli tomu k psovi hnusně, proč taky…
@Janee19 píše:
Boze, nejdriv si dej facku, pak si to po sobe precti a dej se dohromady, ten pes nemuze za to, ze mas ted jine priorityV krajnim pripade radeji psa udej nekomu hodnemu, pokud se fakt nedokazes ovladat…
Přesně tak! Že pes neposlechne je tvá chyba ne jeho nejdřív si měla přemýšlet zda zvládneš vycvičit a vychovat psa…takový lidi fakt miluji co hází vinu na psa že neposlouchá a je moc aktivní a nezvladatelnej- vždy je to chyba pána! Dej ji někomu na přechodnou dobu nebo napořád…
@Tarinka No to jsou holt ti ulítlí pejskaři…nejdřív pes a pak až za hoooodně dlouho možná někdy někde lidská bytost a lidské emoce
Taky mám psa. Bezdůvodně na něj neřvu to je pravda, ale ježkovy oči jsme lidi! Každému někdy ujedou nervy. Taky občas ječím na děti, na manžela, i na toho psa zaječím, když je potřeba
Všichni žijou
Nechápu proč se to tady všechno musí hnát do extrému. Skutečně bych řadu z Vás chtěla poznat i vnormálním běžném životě, věřím totiž tomu, že 99% z Vás zase tak bezchybní lidé nebudou. Jak se tu prezentujete ![]()
@Anonymní píše:
Píši anonymně, protože se stydím..
Jsem na konci druhého těhotenství a pozoruji strašně zvláštní chování.
Začala jsem být hodně zlá na naši fenku. Ona je hodná, má ráda děti, je veselá, venku zvyklá chodit na volno, měli jsme vždy dobrý vztah, ale vlastně už od prvního porodu jsem k ní změnila postoj. Najednou jsem měla své narozené dítě a ona šla stranou, jakoby na ni nezbývala láska, nechtělo se mi ji ani mazlit, hladit.. Dítko povyrostlo a začali jsme mít zase lepší, vřelejší vztah. Jenže teď jsem na konci druhého těhotenství a zdá se mi, že mi vadí na ní všechno, ty chlupy.. že hned neposlechne, když ji dám příkaz.. to se potom dokážu rozčílit a zvýšim na ní hlas. Došlo to až tak daleko, že se mi počůrala a začíná se klepat. Tohle jsem nechtěla a bojím se, že třeba až se zase uklidním už bude pozdě a vztah s mým psem už nepůjde zpravit.
Měla jste některá něco podobného? Děkuji.
![]()
Tak to asi nezvyšuješ JENOM hlas, že ne?
Ne, neměla jsem to tak. Mí psi netrpěli tím, že jsem byla těhotná.
A hormony? Ano, někdo je může mít rozházené. Ale až tak, že pes začne počůrávat a klepat se strachy? ![]()
Dělej, jak umíš, ale ono se ti to jednou vrátí.
@dendule4 jo, nervy někdy ujedou, ale zařvat na psa, aby se počůral?
sry, ale to se mi fakt nikdy nestalo…
@dendule4 píše:
@Tarinka No to jsou holt ti ulítlí pejskaři…nejdřív pes a pak až za hoooodně dlouho možná někdy někde lidská bytost a lidské emoceTaky mám psa. Bezdůvodně na něj neřvu to je pravda, ale ježkovy oči jsme lidi! Každému někdy ujedou nervy. Taky občas ječím na děti, na manžela, i na toho psa zaječím, když je potřeba
Všichni žijou
![]()
Nechápu proč se to tady všechno musí hnát do extrému. Skutečně bych řadu z Vás chtěla poznat i vnormálním běžném životě, věřím totiž tomu, že 99% z Vás zase tak bezchybní lidé nebudou. Jak se tu prezentujete
Jo takže teď se tu budete navážet do pejskařů, že se nám nelíbí co tu zakladatelka píše… jako sorry, ale ten pes je taky jen zvířátko a když se na něho řve bezdůvodně tak, že se počůrává, nepřijde mi to v pohodě. A už rozhodně mi to nepřijde normální shazovat to na hormony. Paní píše že se na fenku začala ohrazovat na konci těhotenství protože blablabla… chová se snad tak ke všem? ne jen ke psovi? K prvnímu dítěti? K manželovi? Jsou prostě lidi kteří si pořídí psa a ví že to nebude vždycky med, že tu rodinu bude mít a jsou lidi, kteří nepřemýšlí. Já mám dva pejsky, teď v těhu kdy víc odpočívám jsem naopak ráda že jsou se mnou a když si lehnu pod deku na gauč, oba se mi zavrtají do deky u nohou a mají neskutečnou radost že můžou spát se mnou… nikdy bych na ně neřvala pro nic za nic. podotýkám že jsou to štěňata- půl roku a rok. takže zrovna moc ještě neposlouchají
Přesně, pro mě je pes člen rodiny, a kvůli tomu, že jsem jenom těhotná ho neodsunu ![]()
@epsice píše:
Jo takže teď se tu budete navážet do pejskařů, že se nám nelíbí co tu zakladatelka píše… jako sorry, ale ten pes je taky jen zvířátko a když se na něho řve bezdůvodně tak, že se počůrává, nepřijde mi to v pohodě. A už rozhodně mi to nepřijde normální shazovat to na hormony. Paní píše že se na fenku začala ohrazovat na konci těhotenství protože blablabla… chová se snad tak ke všem? ne jen ke psovi? K prvnímu dítěti? K manželovi? Jsou prostě lidi kteří si pořídí psa a ví že to nebude vždycky med, že tu rodinu bude mít a jsou lidi, kteří nepřemýšlí. Já mám dva pejsky, teď v těhu kdy víc odpočívám jsem naopak ráda že jsou se mnou a když si lehnu pod deku na gauč, oba se mi zavrtají do deky u nohou a mají neskutečnou radost že můžou spát se mnou… nikdy bych na ně neřvala pro nic za nic. podotýkám že jsou to štěňata- půl roku a rok. takže zrovna moc ještě neposlouchají
Přijď si o tom popovídat za půl roku, až ti bude mimino řvát celou noc a když konečně uspíš, tak půjdeš venčit pejsky
nikdo neřekl, že je to správně, nikdo taky ale neřekl, že se pes počůrává, jednou si cvrknul, když na něj křikla, no tak jako stalo se…tak není potřeba to víc rozmazávat, zakladatelka si uvědomuje svoje chování, pejska nijak netýrá, jen jí teď víc leze na nervy, spousta těhulím lezou na nervy jejich chlapi a taky je hned nedávaj sousedovi, ne?