Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj, mozna ti je jen zle z toho ananasu..
Pro jistotu bych udelala test at si v klidu.
Jsem z toho docela na nervy abych nebyla v tom protoze ty křeče v žaludku a tak jsou divné
Nebud na nervy..Udelala bych test a uvidis na cem jsi..Ty krece muzou byt z cehokoliv, nejen tehotenstvi
.
Teď ještě mě napadlo jestli třeba ta antikoncepce mi možná nesedí zvracela jsem a byla to jen žlutá tekutina
Křeče v žaludku, střevech a průjem nejsou příznak těhotenství
a už vůbec nemůžeš teď otěhotnět proto, že jsi antikoncepci brala špatně první měsíc. Buď byl ten ananas zkažený, nebo jsi někde chytla obyčejnou střevní virozu
Dej si hladovku, pij vodu a nebo hořký čaj, láduj do sebe živočišné uhlí metodou uhelná sloj (tedy co nejvíc) a počkej do zítřka. pokud ti pořád bude blbě, zavolej svému lékaři.
Těhotná spíš nejsi, máš někde něčím poničené trávení.
Uhli radsi ne, to ti vychyta i antikoncepci. Kup si Lepicol, sice je drazsi - kolem 180,– cela velka pixla, ale doma se neztrati, ten krasne upravi střeva a muze se brat i normalbe jako prevence rakoviny strev. K tomu bych jeste na tu nevolnost na zklidneni zaludku APO Ome.
Tak holky už jsem nezvracela celý den jsem měla tu dietu, ale trošku mě bolí pravý vaječník tak nevím co by to mohlo být ![]()
Muze to byt jen podrazdene, pokud jsi mela nejakou virozu, vajecnik je pobliz i ta hormonalni nerovnovaha to muze udelat, pac se antina nejspíš vstrebavala pri prujmu napul nebo vubec.
Dobrý den, celý týden mám divné pocity v břiše předevčírem jsem snědla týden starý ananas v noci jsem zvracela a měla trochu průjem ráno jsem měla žalude jak na vodě.. Bohužel opět ve 3hod. Ráno mám pocit na zvracení a bublání v břiše.. Taky mám strach abych nebyla těhotná už to budou 3 měsíce co beruv HA ale bohužel já tele první měsíc to brala špatně druhý měsíc už dobře a teď budu dobýrat třetí platíčko.. Před dvouma týdnama jsem s přitelem měla pohlavní vstyk bez kondomu ale neudělal se do mě.. Mám už strach co by to mohlo být