Tréninkové kalhotky

JP
46
29.8.10 22:53

tréninkové kalhotky

Ahoj,
potřebuju poradit s tréninkovými kalhotkami.
Trochu jsem se po nich dívala na netu, ale nepochopila jsem jak fungují. Po počůrání či pokakání jsou na vyprání či tam je nějaká savá vložka, která se vymění? A v případě výměnné vložky, je dostatečně velká, aby při pokakání se nezašpinily kalhotky?
Je potřeba pro kluky mít jiné-speciální kalhotky než pro holky? Kolik kalhotek je tak potřeba si pořídit?
Dík za každé info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17310
29.8.10 23:00

Já nevím jaké myslíš,my měli od Huggies a ty jsou na jedno použití :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JP
46
29.8.10 23:02

myslím látkové.
Ale přesto se tě zeptám na ty co jste používaly. Jaký je mezi nimy rozdíl oproti normálním papírovým plenkám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
29.8.10 23:04

Ty, co jsme měli my byly na vyprání - počítalo se v nich, že je možná nehoda, ale nebyly na nějaké moc velké počurávání, řidčí stolici by udržely stěží. Prostě ne pro začátek učení, ale spíš pro jeho konec. Dobré k tomu, aby si je dítě mohlo rychle samo stáhnout.
Nějak jsme je vůbec nevyužili, doma už bylo lepší nechat ho v něčem ještě lehčím a když se šlo ven, zase se nedaly moc riskovat :-D Ale možná na ven pro děti, co vlastně umí, ale není to sto pro, by to mohlo být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
29.8.10 23:05
JP píše:
myslím látkové.
Ale přesto se tě zeptám na ty co jste používaly. Jaký je mezi nimy rozdíl oproti normálním papírovým plenkám?

Že jsou opravdu dělané jako kalhotky, natahují se tak, nejsou tam ty sucháče po stranách. Něco jako jednorázové plavky. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
29.8.10 23:08

Tak s látkovými neporadím…

Huggies se natahují jako kalhotky/slipy.Mají vpředu obrázky a když se prcek vyčůrá tak zmizí a tím by to dítě mělo motivovat aby se snažilo udržet moč a obrázky na plence zůstaly :wink:

Dávala jsem je když jsme někam jeli-šli,doma chodil bez.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
29.8.10 23:24

My měli jedny ImseVimse a jedny Popolini. Používají se ve chvíli, kdy si už dítko umí jakžtakž říct. Rozhodně totiž nenahradí savostí plínu, jsou spíš na zachycení drobného „učurnutí“, než dojde na akci :wink: Pokud se někdy stalo, že se do nich Vojta počůral, tak bylo mokré i oblečení :roll: Používali jsme je jen na ven.
A samozřejmě se perou celé 8-) (není tam nic, co by šlo oddělit, jsou to jen takové „vypolstrované kalhotky“ s nepropustnou svrchní vrstvou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
30.8.10 12:50
verenika píše:
Tak s látkovými neporadím…

Huggies se natahují jako kalhotky/slipy.Mají vpředu obrázky a když se prcek vyčůrá tak zmizí a tím by to dítě mělo motivovat aby se snažilo udržet moč a obrázky na plence zůstaly :wink:

Dávala jsem je když jsme někam jeli-šli,doma chodil bez.

A kde se dají koupit? Nikde jsem je neviděla? A jejich přesný název? Já znám od huggies ty plavací, ale tyhle ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
25.10.10 22:05

Obnovuji diskuzi. Nemáte někdo zkušenost s tréninkovými kalhotkami, které by se dali použít i v době, kdy ještě není zdaleka odplenkováno, často přijde plná dávka.
Jde mi hlavně o to, aby se snadno stahovaly na nočník. Kluk proti nočníku nic nemá, ale nenávidí následní zapínání pleny v leže na zádech.
Optimální by bylo, aby neměly všité jádro, spíš jen svrchňáky, které by udržely nějakou kládačku nebo čč na rovno.

• Citovat
  • Upravit
272
7.9.11 15:25
také zkusím obnovit diskusi :-) a ptala bych se na to samé, co neczuz přede mnou :-)
neczuz píše:
Obnovuji diskuzi. Nemáte někdo zkušenost s tréninkovými kalhotkami, které by se dali použít i v době, kdy ještě není zdaleka odplenkováno, často přijde plná dávka.
Jde mi hlavně o to, aby se snadno stahovaly na nočník. Kluk proti nočníku nic nemá, ale nenávidí následní zapínání pleny v leže na zádech.
Optimální by bylo, aby neměly všité jádro, spíš jen svrchňáky, které by udržely nějakou kládačku nebo čč na rovno.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
7.9.11 17:24
kamako píše:
také zkusím obnovit diskusi :-) a ptala bych se na to samé, co neczuz přede mnou :-)
neczuz píše:
Optimální by bylo, aby neměly všité jádro, spíš jen svrchňáky, které by udržely nějakou kládačku nebo čč na rovno.

My jsme vyzkoušeli tyhle a spokojenost. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
24.11.11 21:12

palošek: které? když se podívám na odkaz, tak se mi ukazuje jaési pyzamko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
25.11.11 07:12
smudlinky píše:
palošek: které? když se podívám na odkaz, tak se mi ukazuje jaési pyzamko

Tyhle :mrgreen: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2046
11.2.13 20:43

Sháním jednorázové tréninkové kalhotky, a nevím, jaké (a kde) pořídit. Jaké jsou vaše zkušenosti? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
24.3.13 19:10

Hmm, tak tady nám asi nikdo nepomůže :-( Já právě taky chci nějaké koupit. Líbí se mi Ananvy nebo Imse Vimse. Cenově vypadají skvěle Bambino Mio, ale právě že nevím, ajké jsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka

• (4.5) + 2 recenze