Tréninkové kalhotky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
tréninkové kalhotky
Ahoj,
potřebuju poradit s tréninkovými kalhotkami.
Trochu jsem se po nich dívala na netu, ale nepochopila jsem jak fungují. Po počůrání či pokakání jsou na vyprání či tam je nějaká savá vložka, která se vymění? A v případě výměnné vložky, je dostatečně velká, aby při pokakání se nezašpinily kalhotky?
Je potřeba pro kluky mít jiné-speciální kalhotky než pro holky? Kolik kalhotek je tak potřeba si pořídit?
Dík za každé info
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já nevím jaké myslíš,my měli od Huggies a ty jsou na jedno použití ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
myslím látkové.
Ale přesto se tě zeptám na ty co jste používaly. Jaký je mezi nimy rozdíl oproti normálním papírovým plenkám?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty, co jsme měli my byly na vyprání - počítalo se v nich, že je možná nehoda, ale nebyly na nějaké moc velké počurávání, řidčí stolici by udržely stěží. Prostě ne pro začátek učení, ale spíš pro jeho konec. Dobré k tomu, aby si je dítě mohlo rychle samo stáhnout.
Nějak jsme je vůbec nevyužili, doma už bylo lepší nechat ho v něčem ještě lehčím a když se šlo ven, zase se nedaly moc riskovat
Ale možná na ven pro děti, co vlastně umí, ale není to sto pro, by to mohlo být.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
JP píše:
myslím látkové.
Ale přesto se tě zeptám na ty co jste používaly. Jaký je mezi nimy rozdíl oproti normálním papírovým plenkám?
Že jsou opravdu dělané jako kalhotky, natahují se tak, nejsou tam ty sucháče po stranách. Něco jako jednorázové plavky. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak s látkovými neporadím…
Huggies se natahují jako kalhotky/slipy.Mají vpředu obrázky a když se prcek vyčůrá tak zmizí a tím by to dítě mělo motivovat aby se snažilo udržet moč a obrázky na plence zůstaly ![]()
Dávala jsem je když jsme někam jeli-šli,doma chodil bez.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My měli jedny ImseVimse a jedny Popolini. Používají se ve chvíli, kdy si už dítko umí jakžtakž říct. Rozhodně totiž nenahradí savostí plínu, jsou spíš na zachycení drobného „učurnutí“, než dojde na akci
Pokud se někdy stalo, že se do nich Vojta počůral, tak bylo mokré i oblečení
Používali jsme je jen na ven.
A samozřejmě se perou celé
(není tam nic, co by šlo oddělit, jsou to jen takové „vypolstrované kalhotky“ s nepropustnou svrchní vrstvou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
verenika píše:
Tak s látkovými neporadím…Huggies se natahují jako kalhotky/slipy.Mají vpředu obrázky a když se prcek vyčůrá tak zmizí a tím by to dítě mělo motivovat aby se snažilo udržet moč a obrázky na plence zůstaly
Dávala jsem je když jsme někam jeli-šli,doma chodil bez.
A kde se dají koupit? Nikde jsem je neviděla? A jejich přesný název? Já znám od huggies ty plavací, ale tyhle ne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obnovuji diskuzi. Nemáte někdo zkušenost s tréninkovými kalhotkami, které by se dali použít i v době, kdy ještě není zdaleka odplenkováno, často přijde plná dávka.
Jde mi hlavně o to, aby se snadno stahovaly na nočník. Kluk proti nočníku nic nemá, ale nenávidí následní zapínání pleny v leže na zádech.
Optimální by bylo, aby neměly všité jádro, spíš jen svrchňáky, které by udržely nějakou kládačku nebo čč na rovno.
- Citovat
- Upravit
neczuz píše:
Obnovuji diskuzi. Nemáte někdo zkušenost s tréninkovými kalhotkami, které by se dali použít i v době, kdy ještě není zdaleka odplenkováno, často přijde plná dávka.
Jde mi hlavně o to, aby se snadno stahovaly na nočník. Kluk proti nočníku nic nemá, ale nenávidí následní zapínání pleny v leže na zádech.
Optimální by bylo, aby neměly všité jádro, spíš jen svrchňáky, které by udržely nějakou kládačku nebo čč na rovno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kamako píše:
také zkusím obnovit diskusia ptala bych se na to samé, co neczuz přede mnou
neczuz píše:
My jsme vyzkoušeli tyhle a spokojenost. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
palošek: které? když se podívám na odkaz, tak se mi ukazuje jaési pyzamko
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
smudlinky píše:
palošek: které? když se podívám na odkaz, tak se mi ukazuje jaési pyzamko
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sháním jednorázové tréninkové kalhotky, a nevím, jaké (a kde) pořídit. Jaké jsou vaše zkušenosti? Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hmm, tak tady nám asi nikdo nepomůže
Já právě taky chci nějaké koupit. Líbí se mi Ananvy nebo Imse Vimse. Cenově vypadají skvěle Bambino Mio, ale právě že nevím, ajké jsou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit