Tréninkové kalhotky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Tréninkové kalhotky
Ahoj mamči,brouzdám tak po netu,a našla jsem tréninkové kalhotky pro prcka,a tak jsem se chtěla zeptat:jaké máte zkušenosti?A s jakými?Díky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jé to mě taky zajímá. Začíná to být aktuální. Nočníkování se nám daří parádně tak už taky koukám. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Alpaka píše:
látkové nebo jednorázovky?
Já právě nevím
na MMB jsem narazila na látkové,ale vím,že Huggies dělají jednorázové.U těcj látkových si nejsem jistá,kolik by jich bylo potřeba ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nad látkovými jsem přemýšlela, ale zatím jsem dospěla k závěru, že nejsou třeba.
Pokud bude mít dítě čaté nehody, přijdou mi nepraktické. Tím že jsou natahovací (nerozepínají se), tak při každé nehodě musíš sundat kromě plenky i kalhoty. Takže to práci neušetří.
Ve fázi, kdy už má jednu dvě nehody za den, už je zas do odplenkování kousek a na tu chvíli investovat do tréningovek se nevyplatí. Na doma už to pak risknu bez plenky. Na ven stejně musí mít normální plenku, látkové tréninkovky většinou nejsou plnohodnotné plenky, spíš jen pojistka na ucvrnknutí.
Jednorázovky: má vyzkoušené jen jedny - z DM. Jsou to tedy co do savosti plnohodnotné plenky. Problém ale stejný - při přebalování musí dolu kalhoty. Osobně dítěti nikdy znovu neobleču byť jen cvrnknutou plenku, takže možnost sundání a nandání bych ocenila až v momentě, kdy nehod bude minimum. Navíc sundání plenky mi nepřišlo o moc rychlejší, než rozepnutí lepítka jednorázovky/patentky u látkovky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Alpaka píše:
Nad látkovými jsem přemýšlela, ale zatím jsem dospěla k závěru, že nejsou třeba.
Pokud bude mít dítě čaté nehody, přijdou mi nepraktické. Tím že jsou natahovací (nerozepínají se), tak při každé nehodě musíš sundat kromě plenky i kalhoty. Takže to práci neušetří.
Ve fázi, kdy už má jednu dvě nehody za den, už je zas do odplenkování kousek a na tu chvíli investovat do tréningovek se nevyplatí. Na doma už to pak risknu bez plenky. Na ven stejně musí mít normální plenku, látkové tréninkovky většinou nejsou plnohodnotné plenky, spíš jen pojistka na ucvrnknutí.
Jednorázovky: má vyzkoušené jen jedny - z DM. Jsou to tedy co do savosti plnohodnotné plenky. Problém ale stejný - při přebalování musí dolu kalhoty. Osobně dítěti nikdy znovu neobleču byť jen cvrnknutou plenku, takže možnost sundání a nandání bych ocenila až v momentě, kdy nehod bude minimum. Navíc sundání plenky mi nepřišlo o moc rychlejší, než rozepnutí lepítka jednorázovky/patentky u látkovky.
Asi máš pravdu
ono to vyjde asi nastejno s klasickýma plenkama.Hledám způsob,jak na ten nočník co nejlépe ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj máme doma asi čtvery látkové a je to naprd.. navíc byly dost drahé.. když se malej počůrá tak stejně protečou.. to je asi na nějaké mini učůrnutí takže ted dávám kalsické slipky.. výsledek je stejný.
Když se počůrá tak mi to stejně nehlásí ani ve slipkách ani v těch drahých kalhotkách.. u nás tedy vyhozené prašule ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit