Třes rukou v práci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše: Více
Ahoj, třes rukou tady zrovna někdo nedávno řešil. Mám něco podobného, dělala jsem v kavárně a ruce se mi klepaly hrozně…nebyla jsem někdy schopná natočit do skleničky stáčené víno, nebo jsem jednou hosta polila čajem, když jsem mu ho nesla a strašně jsem se klepala… Přišla jsem na to, že se mi to zhoršuje, když třeba vypiji kafe, nebo černý čaj a pak u mě prostě nervy. Léčím se na psychiatrii a mám pořád různé blbé stavy a úzkosti. Ale když jsem ve stresu a to zejména, když se na mě někdo dívá, tak se mi třes zhorší… Možná by ti mohla pomoci nějaké relaxace/meditace na zklidnění. Takže ti věřím, že je to hodně nepříjemné… bohužel jinak asi radu nemám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
To je úzkost. To, že se na tebe všichni dívají, jsou ti vážení hosté, znám ten pocit. Jak tu padlo, nepodporovat kofeinem. Může pomoci sirup Novopasit apod. Taky se mi v určitých situacích klepou ruce. Kašlu na to, každý je nějaký.
- Citovat
- Upravit
Ještě mě napadlo - nos to na tácku, polož na stůl s táckem a hrnečky si už mohou podat sami.
- Citovat
- Upravit
Ahoj holky,
chtěla bych poradit s mým problémem. Nastoupila jsem jako recepční..Práce je velmi pohodová, kolegové jsou moc fajn, proto nechápu svůj problém. Jakmile dorazí klient/návštěva a já mám někomu přinést čaj/kávu, neskutečně se mi klepou ruce. První měsíc se mi to nedělo a najednou se to zničehonic objevilo. Nevíte co s tím? Jak s tím bojovat? Vždy mi začne bušit srdce, jsem ve stresu a klepou se mi ruce, mám strach, že tu kávu vyliju.. Navíc je to trapný, když na mě všichni přítomní koukají a mně se klepu ruce..
Děkuju
Příspěvek upraven 28.05.24 v 16:21