Třese se radostí

1718
13.1.12 12:22

třese se radostí

Ahoj maminky, naší malé prďolce bude v únoru rok. Když si hrajeme a ona něco chce podat a já jí to dám,tak se radostí úplně třese,příjde mi to zvláštní.Prý jsem to dělala i já,když jsem byla malá. Taky poslední dobou začala mít strach být beze mě,pořád by na mě byla nejraděj přilepená,ale to mi nevadí.Jen nevydrží chvilku u jedniné hračky,věci.Pořád vyžaduje pozornost. začíná chodit,takže to dá zabrat. Mám strach aby nebyla hyperaktivní.Je moc chytrá,dobře prospívá.Možná jí jen moc pozoruji a zbytečně se strachuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1666
13.1.12 12:25

Všechno co tady píšeš je úplně normální :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
13.1.12 12:27

Vždyť popisuješ naprosto normální dítě. 8o Bys například chtěla, aby si vydržela hrát hodinu s jednou hračkou?
Třesení radostí taky znám a přijde mi to akorát legrační, nic víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
686
13.1.12 12:32

Ahoj,také si myslím,že máš úplně normální dítě :kytka: Věř tomu,že hyperaktivita se projevuje určitě jinak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1718
13.1.12 12:34

Potřebovala jsem jen uklidnit. Asi mě spíš stresuje moje mamka,protože tvrdí,že to jak se malá třese,když má radost není normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12982
13.1.12 12:37

Ahoj, taky mám únorovou a dělá naprosto to samé :palec: Navíc se nám těch strachů najednou objevilo mnohem víc, tak budu doufat, že je to jen období a brzy to přejde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
13.1.12 12:50
myspulka píše:
Potřebovala jsem jen uklidnit. Asi mě spíš stresuje moje mamka,protože tvrdí,že to jak se malá třese,když má radost není normální.

Víš co na rady mamky nedej,mě osobně už tolikrát ta moje tak vyděsila a zbytečně, že už její rady pouštím jedním uchem dovnitř a druhým ven :roll: Když jsem to říkala doktorce jen si povzdechla :lol: Tvoje holčička se vyvíjí naprosto normálně, je ve věku mého syna a ten dělá přesně to co popisujes :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
13.1.12 12:59

Taky se třeseme radostí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
13.1.12 13:23

Syn se taky třásl radostí. Bylo to úplně úžasný hlavně tak ve 2-3 letech. On si dal vždycky pacinky pod obličej, roztáhl prstíky a třásl se radostí. Jo, jo, kde jsou ty časy, ale je to pořád brouk, i když už mu za týden bude 12…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
13.1.12 13:24

Moje prvorozena se taky trasla :D, zatla pesticky, ohla v predlokty, zatla zuby ( asi usmev) a trasla se i hlavickou a je naprosto normalni, dokonce se dozila uz 8mi let :lol: . Rodice jsou nekdy stara skola.
Mamka mi cpala peceny koleno v 5ti mesicich, prej mi chutnalo :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31386
13.1.12 13:58

hlavně nevím, co chce mamka říct tím, že TO není normální, když Ti zároveň řekla, žes to dělala když jsi byla malinká taky :mrgreen: bych se asi urazila :pankac: (nebo teda nevím, kdo jiný Ti to řekl, když ne ona)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
13.1.12 18:09

Já bych řekla, že ji jen moc pozoruješ a zbytečně se strachuješ. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie