Kočárek - správná volba?

201
12.1.12 21:23

Kočárek - správná volba?

Ahoj maminky, opět se obracím s radou :). My s manželem to máme co se týče vybírání kočárku dost složité a asi to vypadá tak, že budeme jezdit každý jiným :lol: . Chtěla bych poradit, které máte zkušenost s kočárkem Valco Rebel Q http://www.valco.cz/…-pro-Rebel-Q a dále pak Patron Fenix http://www.slune-cz.cz/…ix-f4r-tour/ . Mě se líbí ten Valco, manželovi Patron a oba jsme neústupní. Jen k tomu patronu bych chtěla dodat, že by se asi pravděpodobně nepoužíval hned od narození, ale zatím to není 100% :nevim: . Takže děkuji všem za zkušenosti s těmito kočárky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5473
12.1.12 21:29

Zkušenosti nemám ani s jedním, jen jsem koukla na odkazy, asi tě zklamu, ale praktičtější mi přijde ten Patron, ten Valco mi přijde dost malej (pochopila jsem dobře, že to je rovnou sporťák, ne korbička, žejo). Mám doma sice úplně jiný, ale tvarem podobný, a malý v 18M brnká hlavou o střechu a nohy mu přečumují přes podnožník, a to je celkem průměrně velký (naštěstí už v kočárku 2 měsíce odmítá jezdit).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
12.1.12 21:37

Jo jo hluboký máme vybraný úplně jiný, takovej větší - vůbec né ten, co bývá v trojkombinaci, prootže ty jsou strašně malý a já budu mít mimi asi v březnu, pokud donosím, pak nějak koncem léta až by měla přes toho půl roku bych ji dala do sporťáku a a zimě bych ráda zase hlubokej - teda už jen na spaní, ale i tak bych byla ráda, kdyby se tam malá vlezla :) . Já měla možnost jezdit s http://www.kocarky-patron.cz/…9c-modrosedy a zdál se mi k mojí postavě, mám 170cm, strašně mohutnej, naopak manželovi seděl dobře, protože on je vyšší a má v plánu s kočárkem hodně chodit :), tak si ho vybral, já bych zase chtěla nějaký menší, ale pro mimi pohodlný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
12.1.12 21:45

čtyřkolka je lepší,už jen cstč terénu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
12.1.12 22:04

já bych taky volila větší sportak aby tam prcek měl více místa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
12.1.12 23:07

z tech dvou se mi vic libi Valco :-) koukala jsem je i o 2kg lehci jak patron. taky vypada mnohem lip. rozhodne vem, co se libi tobe, ty s nim budes cely dny doma, manzel bude vozit jen o vikendech ne? :-)
Valco ma taky lepsi boudicku podle popisu, bude dobre clonit slunicko/vitr a bezdusova kola nepichnes :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
12.1.12 23:21

Jakmile přejdeš na sporťák, tak si myslím, že už se ke korbě vracet nebudeš. Nehledě na to, že pro sedící dítko (a to v devíti měsících již nejspíš bude i to tvoje) je korba určitě výrazně méně pohodlná a pro jeho zádíčka i méně vhodná. Navíc ani není důvod. Deviti měsíční dítě již je dávno dostatečně odolné, aby pobyt ve sporťáku zvládlo. Spíš být tebou bych se snažila vybrat sporťák, který bude dost pohodlný, abyste tu první zimu ustáli v pohodě a zároveň dost velký, aby ti vydržel i na další rok… Můj malý by se do korby z trojkombinace, která je obecně považována za malou (Mutsy), bohatě vešel i ve fusaku, ale museli jsme přejít do sporťáku už v 5,5 měsících, protože prostě chtěl vidět z kočárku ven a zuřil, když měl jen ležet. Od šesti měsíců sedí a nedovedu si představit, že bych ho nutila jezdit v korbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
12.1.12 23:49

No nemyslím si, že manžel bude jezdit jen o víkendech, protože on má takovou práci, která mu umožní být skoro celý den s námi doma :). A pamatuji si že i s tou mladší pořád vyrážel na procházky - aspoň jsem doma mohla uklidit, uvařit a odpočinout :). Jako já už jsem prostě smířená s tím, že u nás budou 2 sporťáky, protože mě ten patron taky až tak nenadchnul, ale manžel ho prostě musí mít :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
13.1.12 09:08

:-) to budete mít pěkně překočárkováno :-)
Tak hlavně ať se vám jezdí oběma dobře a jste spokojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
13.1.12 11:53

no myslela jsem ze si ja jako zenska vyberu kocarek a on do toho mluvil i manzel :D. ja trvam na tom ze patron rozhodne ne a on ze patron rozhodne jo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
13.1.12 12:33

hehe tak to asi nemas co resit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
13.1.12 14:26

Tak mu taky takto zablokuj výběr, až budete kupovat nové auto a trvej si na svém :-) třeba pak taky koupíte hned dvě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
13.1.12 15:21

auto jsme kvuli pocetne rodine kupovali nedavno takze to asi jen tak nebude :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
27.1.12 11:58

za mě ani jeden, ale jedine Gesslein…to je kočárek v velkým K a každý nám ho obdivuje, praktickej, úžasnej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
27.1.12 15:06

No vidíš a za mě zase Gesslein ne, řadím ho mezi kočárky, které vypadají jako sportovní taška na kolečkách :-) (tedy sporťák, hluboká je opsaná od Mutsy a ta je samozřejmě pěkná)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí