Od kdy a jak často Sab Simplex

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1914
12.1.12 11:14

Od kdy a jak často Sab Simplex

Ahojky holky, jsem tu s dalším dotazem. Naši malou strašně trápěj prdiky, spí za den třeba necelý 2 hodiny.. Užívali jsme Infacol a moc nezabíral, dnes jsme byli u dr. a napsal nám Sab Simplex před každým kojením 10 kapek, malý je 15dnů, není to moc velký dávkování, náš dr. mi přijde, že má vše na háku..Kouká na nás jak na blbce, že prdiky jsou normální, ale kdo má koukat na to, jak se trápí..? :-( Zkoušíme úplně všechno.. Masírování bříška, cviení nožičkama, dávání na bříško.. Nemáte kdyžtak ještě nějaký zaručený tip? Občas pomůžu teploměrem, ale to se prý moc nemá.. Máme i rourku, ale ani tu nikdo moc nedoporučil, já už fakt nevim, jak pomoct :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Billi
12.1.12 11:23

Nam nase doporucila 15 a v noci pry muzu i 20. Davali jsme od navratu z porodnice. Jinak nam pomohl Pupik a nahrivani briska.

• Citovat
  • Upravit
43028
12.1.12 11:30

sab malymu pomohl az pri takovem neboi jeste vetsim davkovani. Vubec se nevstrebava ze streva, neni treba se niceho obavat. ostatne koukni na nezadouci ucinky - pisou tam, ze zadne nejsou zname :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
12.1.12 11:34

ahoj dobře pomáhá fenyklový čaj, může se od 1.týdne, dávám ho malý a je to lepší, když ho nebude chtít vypít samotnej odstříkej trochu mlíčka a zamíchej ho do toho, pak je to na tobě jestli dáš lavičkou nebo lžičkou. Jinak jsem zkoušela sab simplex (moc nepomohl), espumisan kapičky (taky nic moc), laktobacily (o něco lepší) - laktobacílky baby nebo bifiform. Ještě jsem pro malou koupila polštářek s třešňovými pecičkami z DM, dlouho drží teplo

Příspěvek upraven 12.01.12 v 11:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
12.1.12 11:35

sab se vubec nedostane do tela jenom projede strevem. Taky nam pomohlo az davkovani po 15 kapkach ale jen obcas. Zaruceny byva fenyklovy caj ale to zalezi na kazde mamine jestli ho da nebo ne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
12.1.12 11:56

nám tedy nepomohlo nic opravdu jen ten fenyklový čaj,nekojím takže ho dávám před každým krmením když má malej hlad jinak mi ho nevypije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
12.1.12 11:57

Tak mě malá třeba čaj vůbec nechtěla.Dávala jsem před každým jídlen sab(15 kapek),masírovala bříško pupíkem a i tu rourku používala.Přece se nebudu dívat jak se trápí,i když to prej není zrovna to nejlepší..Ale jak se začne mimčo více hýbat,tak to přejde.Naše malá má tedka 5 měsíců a co jsou prdíky vůbec nevíme…
Chce to opravdu vydržet,bude líp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
12.1.12 12:00
janinka4444 píše:
nám tedy nepomohlo nic opravdu jen ten fenyklový čaj,nekojím takže ho dávám před každým krmením když má malej hlad jinak mi ho nevypije.

asi tak jak mu nedam trosku pred jidlem tak pak uz ho do nej vetsinou nedostanu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
12.1.12 12:02

Holky a kolik může toho čaje? Kolik lžiček??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
12.1.12 12:04

davala jsem 15 kapek, a nahřívala bříško polštářem z peciček (k dostání např.v DM). Co nám však ulevilo okamžitě a efektivně byla rourka. Sice se to prý moc nemá, ale kdo má koukat na utrápené mimi, že :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
12.1.12 12:05

co se fenyklového čaju týče, my byly asi výjimky, přišlo mi, že malou bolí bříško potom ještě víc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5051
12.1.12 12:05

My používali toto je to jen z bylinek a účinek byl super. http://www.lekarna.cz/…koncentratu/#… sab simplex mi doktor nedoporučil a navíc jsem někde četla, že se na něm může vytvořit závislost tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
12.1.12 12:14
Sandy1506 píše:
My používali toto je to jen z bylinek a účinek byl super. http://www.lekarna.cz/…koncentratu/#… sab simplex mi doktor nedoporučil a navíc jsem někde četla, že se na něm může vytvořit závislost tak nevím.

A proč dr. nedoporučil? U toho Baby Calmu píšou, že se může až od 1. měsíce.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
12.1.12 12:15

staci jedna az dve lzicky ;-) a jestli mas doma obycejny fenykl tak 3- 5 zrnicek na 50 ml by melo stacit. Delala jsem to takhke u prvniho syna az asi po tretim mesici jsem davala vic tech zrnicek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1369
12.1.12 12:57

My měli Sab Simplex už v porodnici, dávala jsem 15kapek před každým kojením.. Taky docela pomáhla čajík od Hipp, je od prvního týdne miminka, stačila jen lžička ráno, dopo a večer..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí