Od kdy a jak často Sab Simplex

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5051
12.1.12 13:10
saiiimona píše:
Sandy1506 píše:
My používali toto je to jen z bylinek a účinek byl super. http://www.lekarna.cz/…koncentratu/#… sab simplex mi doktor nedoporučil a navíc jsem někde četla, že se na něm může vytvořit závislost tak nevím.
A proč dr. nedoporučil? U toho Baby Calmu píšou, že se může až od 1. měsíce.. :(

No on mi řekl, že jsou i šetrnější způsoby a že je zbytečné ho dávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
12.1.12 13:18

Ahoj,také jsme si prošli kolikama a nám hodně zabrali ty probiotický (drahý) kapky a asi Baby calm,ale používali jsme je současně,takže možná zabíralo jen jedno,ale nevím teda co :,( ,jinak jsem si objednala polštářek s třešňovýma pecičkama a vždy nahřála v mikrovlnce a byl dlouho krásně teplý.Nejvíce se nám asi osvědčil čas :roll: To je sice debilní rada,ale bylo to tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
12.1.12 13:23

Nám dávali sab hned v porodnici na lžičce(podle množství tipuju tak 15 kapek).PAk mi ho dovezl manžel a dávala jsem 2 kapičky po kojení preventivně a pokud měla bolení teprve jsem jí dala kapičky na lžičce.Nám i pomáhal fenyklový čajík po lžičkách a masírování a mazání bříška.

• Citovat
  • Upravit
14552
12.1.12 16:58

Ještě z těch cvičících rad: nošení miminka na tygříka: bříškem je poležené na předloktí rodiče, nožičky a ručičky mu visí dolů, hlavičku má rovněž opřenou o předloktí nebo do klubíčka: sedíš a miminko máš na klíně, tvoje ruka je pod jeho stehny a jakoby se snažíš ho zabalit do klubíčka…ale asi jsi už taky zkoušela. Nám se ten tygřík osvědčil…Plus teda jsme taky kapali sab simplex - 20 kapek před každým kojením. Trápení nás přešlo s 3 měsícem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
13.1.12 09:12

Tygříka jsme zkoušely i na odříhnutí, ale vždy jsme docílily pěknýho zvracení :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.1.12 14:05

kapek se neboj mi je takyy davame od dvou týdnu.. pred kazdým kojením vysledek neni hned ale asi po 3-4 dnech jsme zaznamenaly ze prpláče kratší dobu.. mame už i noci prospinkane.. ještě zkus rektalní trubičku. ale nepoužívej ji často pry si zvyknou. nase mala si nezvykla a le obcas taky používam.. kapky už mame třetí. jedny ti stačí cca na týden a je to lepší mala rano prdí jak drak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.1.12 14:08

nam pan DR řekl že mam fen.caj pít já a max 2dcl že to miva i opačný učinek!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
27.1.12 12:00

za mě tedy jedině baby calm mnohem lepší než sab a taky hlavně je 100% přírodní

• mi dáváme ještě kapky biogaia a super!! malá nemá žádné problémy :-)

dáváme od 4 týdne vše…ted už baby calm ne, jen biogaia..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
15.2.12 10:24

já mám dobrou zkušenost s kapičkami espumisan. Byli mi doporučeny kamarádkou, vydrží déle, než sab a u nás jsou účinéjší… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
15.2.12 11:46

Jak dlouho po otevření lahvičky používáte Sab simplex?U Espumisanu bylo napsáno do tří měsíců,ale u simplexu jsem se to nikde nedočetla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
15.2.12 12:17

sab simplex vydrží max. pár týdnů…dávkování je 10-15 kapek, to nám řekl dr. v příbalovém letáku není napsáno skoro nic a dáváme před každým kojením. Takže já ani nemusela řešit jestli už ho mám dlouho otevřený či ne. Espumisanu stačí pár kapek a vydržel mi dva měsíce! Asi záleží jestli to člověk používá jen při potížích nebo stále aby to mělo účinek. Nám pomohlo až pravidelné používání!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.2.12 17:05

rok myslím že jo mají na sobě datum spotřeby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
15.2.12 17:11

tak je to ještě déle, teď koukám na lahvičku, kterou mám ještě doma a jsou použitelné do 4/2014, takže ještě více jak dva roky… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
15.2.12 18:10

Datum spotřeby jsem našla,ale nevím,jestli to platí i po otevření.Když jsem četla složení,tak účinná látka je u espumisanu i sab simplexu stejná,a espumisan se má spotřebovat do tří měsíců od otevření.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
15.2.12 19:37

Sab simplex jsem začala dávat hned v prvním týdnu a rovnou 15 kapek do UM. Můj pediatr tehdy teploměr k pomáhání k prdíkům vůbec nedoporučoval, že se jím může něco poškodit. Zato rourky se vůbec nemám bát, jak je gumová a ohebná nemůžu s ní ublížit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí