Leze v 6 měsících?

125
13.1.12 11:55

leze v 6.měsících?

Ahoj holky, ve středu bylo našemu prďolkovi 6. měsíců. už dlouho se otáčí na bok, na bříško a zpět. i kolínka občas vsouvá pod sebe, ale neleze… kdy začalo lést vaše mimi? je pravda že otáčet se začal ze dne na den. je nějaká pomůcka? že bych mu pomohla? nebo ho mám prostě nechat? Dodávám, že je živé miminko, skáče, skáče :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1666
13.1.12 11:57

Jééé, na tohle má spoustu času, nech ho, sám na to přijde až bude čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
13.1.12 11:58

Jen ho nech, ještě má času :-) Náš taky neleze, brzy mu bude 7 m. :palec: Teprve po Vánocích se začal otáčet na záda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
13.1.12 11:59

včera jsem byla na gyndě si pro prášky a sestra mi řiká: už sedí? a já že ne a ona: no tak to je teda lenoch… ale já co znám holky, tak jim miminka začali sedět třeba až kolem 9 měsíce.. tak mě docela vykulila 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
13.1.12 11:59

Nijak mu nepomáhej, nech ho at se rozleze sám :-)
Já mám holčičku 9 m. Sama si sedá od 7m, asi 14 dnů se staví, ale leze jen když opravdu něco hoooodně chce, a to je málo kdy :lol:
Taky jsem měla tendence ji pomáhat, ale není to dobré :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
13.1.12 12:00

a kolik sestřičce je?V 6 měsících samo dítě nesedí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
13.1.12 12:00

On na to přijde sám,má ještě spoutu času.Mě začali děti lízt už kolem 7.měsíce,ale není každý dítě stejný ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
13.1.12 12:01
Kudrbaby píše:
včera jsem byla na gyndě si pro prášky a sestra mi řiká: už sedí? a já že ne a ona: no tak to je teda lenoch… ale já co znám holky, tak jim miminka začali sedět třeba až kolem 9 měsíce.. tak mě docela vykulila 8o

Není sestřička ještě ze „staré školy“ ? Tenkrát posazovaly děti snad už ve 4m :-) Myslím, že času se habaděj. I dr. mi na pulroční prohlídce, když ještě uplně dobře neseděla říkala, že má čas, klidně až do roka i dyl když na to přijde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
13.1.12 12:04

má moře času nech ho ať se vyvíjí sám,mně dcera neseděla ještě ani v 10.měsících ani nelezla až potom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
686
13.1.12 12:04

Tak naše se začala otáčet na bříško v 6 měsících,sedět sama v 9 a hned v 9 začala i lézt.V 10 se postavila a ve 12 chodila :srdce: Času dost :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
13.1.12 12:05

Holky, paní sestřičce je asi 43 let… no koukala jsem jak blázen.. prot jsem se tady radši zeptala, děkuju vám, udělali jste mi radost. počkám a pomáhat mu nebudu, je to šikulka, on si na to přijde :-) moc vám děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihlášená
13.1.12 12:08

Máme taky holčičku která má pul roku, ale ani se neotáčí na bok natože aby seděla nebo lezla. Je to lenoh asi díky třmínkům… snad se to ale brzo zlomí :nevim:

• Citovat
  • Upravit
271
13.1.12 12:13

Tak podle našeho má ještě čas. Pravda, že malej to měl trochu otočené, v půl roce si stoupal sám, ale lézt začal až tak koncem 7 měsíce, začátek 8. Ale jak říkáš, taky asi tak od pěti měsíců si strkal kolínka pod sebe, péroval na nich, taky jsem se bála jestli bude všechno tak jak má… Muj malej má prostě svojí hlavu a chvíli mu to trvalo. Zato ted (9 měsíců) ho nastíham :)
A měla jsem i snahu mu pomáhat a stejně to bylo prd platný… A sezení?? Mě teda seděl taky docela brzo, během toho 6 měsíce si začal sám sedat, ale jak nelezl, tak seděl jen na jednom místě :)

Příspěvek upraven 13.01.12 v 12:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1816
13.1.12 12:14

Ahojky,já mám holčičku,která bude mít za 6 dní 7 měsíců-válí sudy po celým obýváku,sama nesedí,neleze,ale už se pomalu začíná zapírat o lokty a chce si sedat.Nepomáhám jí,nechávám to jen na ni,má sílu v nohách,chce spíš stát.Takže si myslím,že se nemá nic uspěchat.Krmím jí v křesílku,nedávám jí ještě ani do jídelní židličky.Ale ještě tak měsíc a bude muset jít do sportáku,v hlubkým už nemá místo a nelíbí se jí tam,musí mít trochu pokrčený nožičky,aby si mohla lehnout.Taky má 72cm + fusak a je hned kočárek plnej :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
13.1.12 12:17

Příspěvek upraven 02.05.16 v 12:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie