Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Vemas píše:Strese se mi, ale je to fakt malinko, ale. nekdy kdyz je to treba i dve minuty, tak si tu hlavu jakoby podlozim, aby si toho nekdo nevsiml. Ikdyz si myslim, ze to neni zase tolik videt. Treba kdyz mam rozpustene vlasy, tak to doslova i vidim, jak se ty vlasy trosicku tresou.
Jako mas pocit tresu nebo se ti hlava doslova klepe?
@Vemas píše:
Jako mas pocit tresu nebo se ti hlava doslova klepe?
Jinak to mam skoro kazdy den, nekdy jen jednou a z toho i nekolikrat pres den
@Vemas píše:
Bez k lekari. Praktik te nekam posle. A trapny to neni
Ano, je mi to jasny, ze to tady nikdo nerozpozna, co to je a co to zpusobuje, spise cekam, zda to nekdo ma a je to treba z pouhe unavy, treba z te krcni patere.Ta me zlobi uz od detstvi, jinak nicim prave jinym fakt netrpim ![]()
@Anonymní píše:
Ano, je mi to jasny, ze to tady nikdo nerozpozna, co to je a co to zpusobuje, spise cekam, zda to nekdo ma a je to treba z pouhe unavy, treba z te krcni patere.Ta me zlobi uz od detstvi, jinak nicim prave jinym fakt netrpim
Tohle od páteře nebude.
Urcite bych sla na neurologii.Taky CT hlavy. Normalni to neni
@Anonymní píše:
Zdravim vsechny, potrebuji radu! Setkal se tady s tim uz nekdo? Obcas mam takove jakoby treseni hlavy, vetsinou to pozoruji, ze to prichazi kdyz sedim v klidu. Netrpim zadnou nemoci, nemam zadne deprese a ani velke stresy v praci ani doma.Cim to muze byt? Ma to tady nekdo? Mam to skoro rok, nijak me to sice neobtezuje, ale stale si rikam, co to muze zpusobovat? Jeste me napada, treba z unavy jako fyzicke treba? Vetsinou se doma nezastavim, ale jak uz jsem psala, nejsem vystresovana, me fakt fyzicka prace bavi.No a treba od krcni patere by to mohlo byt???Diky vsem za nazory. U doktora jsem s tim zatim nebyla, stale si rikam, ze to neni az tak hrozne, abych musela bezet k lekari.
( jsem rocnik 83)
Mel to jeden kamarad. Dlouho nevedeli co to zpusobuje. Delali ruzne vysetreni a pak prisli na to, ze ma na krku skripli nerv.
Taky mívám období, kdy mi to dělává. Mám to od krční páteře, když mám přemožené nebo ztuhlé svaly… neudrží jakoby hlavu a ta se třepe.
Ma to tchyne, je to Tremor a bere leky.
Ale u zakladatelky to muze byt cokoliv, sla bych k neurologovi.
Zdravim vsechny, potrebuji radu! Setkal se tady s tim uz nekdo? Obcas mam takove jakoby treseni hlavy, vetsinou to pozoruji, ze to prichazi kdyz sedim v klidu. Netrpim zadnou nemoci, nemam zadne deprese a ani velke stresy v praci ani doma.Cim to muze byt? Ma to tady nekdo? Mam to skoro rok, nijak me to sice neobtezuje, ale stale si rikam, co to muze zpusobovat? Jeste me napada, treba z unavy jako fyzicke treba? Vetsinou se doma nezastavim, ale jak uz jsem psala, nejsem vystresovana, me fakt fyzicka prace bavi.No a treba od krcni patere by to mohlo byt???Diky vsem za nazory. U doktora jsem s tim zatim nebyla, stale si rikam, ze to neni az tak hrozne, abych musela bezet k lekari.
( jsem rocnik 83)