Samovolné třesení hlavy

Anonymní
27.9.19 17:36

Treseni hlavy

Zdravim vsechny, potrebuji radu! Setkal se tady s tim uz nekdo? Obcas mam takove jakoby treseni hlavy, vetsinou to pozoruji, ze to prichazi kdyz sedim v klidu. Netrpim zadnou nemoci, nemam zadne deprese a ani velke stresy v praci ani doma.Cim to muze byt? Ma to tady nekdo? Mam to skoro rok, nijak me to sice neobtezuje, ale stale si rikam, co to muze zpusobovat? Jeste me napada, treba z unavy jako fyzicke treba? Vetsinou se doma nezastavim, ale jak uz jsem psala, nejsem vystresovana, me fakt fyzicka prace bavi.No a treba od krcni patere by to mohlo byt???Diky vsem za nazory. U doktora jsem s tim zatim nebyla, stale si rikam, ze to neni az tak hrozne, abych musela bezet k lekari.
( jsem rocnik 83)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6024
27.9.19 17:49

Jako mas pocit tresu nebo se ti hlava doslova klepe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.9.19 17:56
@Vemas píše:
Strese se mi, ale je to fakt malinko, ale. nekdy kdyz je to treba i dve minuty, tak si tu hlavu jakoby podlozim, aby si toho nekdo nevsiml. Ikdyz si myslim, ze to neni zase tolik videt. Treba kdyz mam rozpustene vlasy, tak to doslova i vidim, jak se ty vlasy trosicku tresou.
Je mi to trapny, nikomu jsem se s tim nesverila, mam strach, aby me pak zbytecne nekdo vylozene „nepozoroval“,tak to nikdo ani ze znamych nevi :oops:
  • Citovat
  • Upravit
6024
27.9.19 17:59

Bez k lekari. Praktik te nekam posle. A trapny to neni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.9.19 17:59
@Vemas píše:

Jinak to mam skoro kazdy den, nekdy jen jednou a z toho i nekolikrat pres den

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.9.19 18:02
@Vemas píše:
Bez k lekari. Praktik te nekam posle. A trapny to neni

Ano, je mi to jasny, ze to tady nikdo nerozpozna, co to je a co to zpusobuje, spise cekam, zda to nekdo ma a je to treba z pouhe unavy, treba z te krcni patere.Ta me zlobi uz od detstvi, jinak nicim prave jinym fakt netrpim :nevim:

• Citovat
  • Upravit
847
27.9.19 18:35
@Anonymní píše:
Ano, je mi to jasny, ze to tady nikdo nerozpozna, co to je a co to zpusobuje, spise cekam, zda to nekdo ma a je to treba z pouhe unavy, treba z te krcni patere.Ta me zlobi uz od detstvi, jinak nicim prave jinym fakt netrpim :nevim:

Tohle od páteře nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.9.19 18:41

Urcite bych sla na neurologii.Taky CT hlavy. Normalni to neni

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.9.19 18:52
@Anonymní píše:
Zdravim vsechny, potrebuji radu! Setkal se tady s tim uz nekdo? Obcas mam takove jakoby treseni hlavy, vetsinou to pozoruji, ze to prichazi kdyz sedim v klidu. Netrpim zadnou nemoci, nemam zadne deprese a ani velke stresy v praci ani doma.Cim to muze byt? Ma to tady nekdo? Mam to skoro rok, nijak me to sice neobtezuje, ale stale si rikam, co to muze zpusobovat? Jeste me napada, treba z unavy jako fyzicke treba? Vetsinou se doma nezastavim, ale jak uz jsem psala, nejsem vystresovana, me fakt fyzicka prace bavi.No a treba od krcni patere by to mohlo byt???Diky vsem za nazory. U doktora jsem s tim zatim nebyla, stale si rikam, ze to neni az tak hrozne, abych musela bezet k lekari.
( jsem rocnik 83)

Mel to jeden kamarad. Dlouho nevedeli co to zpusobuje. Delali ruzne vysetreni a pak prisli na to, ze ma na krku skripli nerv.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.9.19 19:21

Taky mívám období, kdy mi to dělává. Mám to od krční páteře, když mám přemožené nebo ztuhlé svaly… neudrží jakoby hlavu a ta se třepe.

• Citovat
  • Upravit
1280
27.9.19 20:03

Může to bít cokoliv, šla bych k neurologovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
28.9.19 13:43

Ma to tchyne, je to Tremor a bere leky.
Ale u zakladatelky to muze byt cokoliv, sla bych k neurologovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí