Třetí rýma v řadě

3624
11.12.15 13:53

Třetí rýma v řadě

Jdu se poradit, nebyvam nemocná, přes zimu prodělam obvykle jednu, dvě rýmy ale to co se děje letos nechapu s to je teprve začátek zimy. Mám teď třetí EU v pořadí, jedna skončí s do dvou dnů se spustí další, jeden dva dny vodivá a potom jsem 14 dni zahlenena, potom je opět na dva dny klid a za pár dni znova. Dcera letos začala chodit do školky, ale ona je zdravá, tak nevím, jestli je jen nějaký prenasec a já to chytim :nevim: Nechce se mi k lékaři kvůli ryme, ale už se mi to zda podezřelé, možná by to chtělo něčím prelecit, máte někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
982
11.12.15 14:08

Taky jsem to tak měla, když jsem byla s mladší dcerou doma a starší jsem vodila do školky. Vždycky jsem tam něco chytla, opakovaně za sebou. Jsem si říkala, že se tam stačí dotknout kliky a mám rýmu :( Pak jsem nastoupila do práce a zlepšilo se to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25128
11.12.15 14:23

Synovec takhle nosil infekční rýmu a trvalo to asi půl roku, než se toho zbavil. Měl v tom nose Pneumokoka (a podotýkám, že je očkovaný Prevenarem :-/ )
Léčili ho lokálními ATB - Pamykon a to tak, že 3× denně stříkli Libenar, aby rýmu naředili, pak odsáli odsávačkou a pak aplikovali ten Pamykon. Bylo to na dlouho, ale po půl roce se toho konečně zbavili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
11.12.15 15:08

Já to takhle měla vloni, doktorka mě poslala na orl a zjistili, že mám zánět dutin. A to jsem byla prakticky bez teplot, hlava nebolela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
11.12.15 15:09

@Katuskka mam to stejne. Dcerka ma rymu dva dny a ja se zahleneni a zelene skolkove rymy nemohu zbavit. Od zari uz ponekolikate a to jsem drive byla nachlazena tak jednou za rok. Skolka je proste semeniste bacilu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
11.12.15 15:12

Já teď jedu v rýmě už víc jak 4 týdny… měla jsem tři rýmy za sebou a ta druhá se zvrhla v zánět dutin. Také bez teplot jako vrtulka, ale hlava teda sakra bolela…
v neděli jsem dobrala atb a v pondělí zase totálně ucpaný nos… dneska to opět vypadá, že už jsem ve finále, ale už se mi tomu ani nechce věřit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
11.12.15 15:55

Mám to letos podobně, dcera začala chodit koncem září do školky, obě děti už měli 4× rýmu a já už 3× :zed:, a to mam normálně rýmu tak 3-4× do roka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
11.12.15 15:57

@Katuskka jako naše dvě mláďata :( je to hnus, držím palce ať jsi brzy bez toho!

• Citovat
  • Upravit
3624
11.12.15 16:29

@vrtulka78 mě taky nic není kromě té rýmy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3624
11.12.15 16:31

@Jarka K preju ať už je to dobře, alespoň na ty vánoce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3624
11.12.15 16:32

@myskalucka přesně, a to jsem vždycky měla dobrou imunitu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3624
11.12.15 16:35

@monrom no,já právě vaham, jestli vůbec někam jít, navíc teď před Vanocema není čas vysedavat po doktorech a brat tam s sebou kojence se mi teda už vůbec nechce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí