Třetí těhotenství - 3 císaře

2195
26.4.22 19:48

Třetí těhotenství - 3 císaře

Ahoj,

chci se zeptat zvažuju ještě jedno miminko, tedy třetí…

Je tu někdo kdo má 3 děti? Jak jste prožívaly třetí těhu? Jaký byl třetí porod?
Někdo kdo měl všechny 3 císaře?

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31017
26.4.22 19:54

Mam tri cisare, treti tehotenstvi uplne bezproblemove (akorat to :poblion:, ze). Jizva po tretim cisari se mi hojila dokonce nejlepe, celkove jsem byla nejrychleji fit (uz jsem precejen vedela, co a jak). Ctvrty SC mi uz nedoporucili. Rozmezi 1-2 necele 2r a 2-3 temer presne 3r.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2195
26.4.22 19:55

@Hobitka děkuji! Tak to mám radost! Já mám už i větší rozestup. Tak to jste mi dala naději, že bych to taky mohla zvládnout.
Já teda ani u jednoho těhotenství nezvracela, tak snad to nebude u třetího :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
26.4.22 20:58

Já mám termín za 2 Týdny třetího dítěte císařem. Toto 3 tehot. je pro mě velmi náročné, protože děti byly furt nemocné a celkově jsem vyčerpaná.
Jak bude probíhat rekonvalescence nevím, ale u předchozích 2 to bylo relativně v pohodě.
Spíš se bojím té organizace 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2195
26.4.22 23:18

@Ladein a jak mate od sebe?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
27.4.22 06:08

Mam 3 děti, všechny šly císařem. Za mě třetí byl nejlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.4.22 09:14

Mam stažený zadek, jsem se tretim ditetem ve 34 tydnu a třetí cisar pred sebou.
Mam rozestup pokazde 4 roky, tak snad vse hezky zahojene, jsem zvědavá a plná obav jak to vse zvladnu. Planovane to nebylo :oops:

• Citovat
  • Upravit
2195
27.4.22 14:52

Tak to mate asi jak ja ja mam rozestup prvni 5 let a ted by to bylo taky tak 5 let…drzim moc palce at to jde hladce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tuhy_LU
27.4.22 15:04

Já mam taky 3 sekce. Ale velké rozestupy. Ale když je to víc jak rok, tak už je to prý stejně zahojené…
Pro mě byl 3. císař jediny plánovaný. A to naplánování pro mě bylo uklidňující. Třetí těhotenství jsem měla velmi zlé, ale z jiných důvodu ( od 5.měsíce jsem měla ledvinové kameny, zavedeny stent a permanentní bolesti). Císař mě vlastně ulevil od bolesti (aspoň už mě netlacila ta velká děloha). Kameny mi vyndali až 2 měsíce po porodu.
Neboj se, ale buď na sebe opatrná :)

• Citovat
  • Upravit
1056
28.4.22 09:07

Čekáme 3.miminko. První před skoro 8.lety byl akutní císař- celková rekonvalescence hrozná. Druhý císař byl plánovaný a bylo to jako nebe a dudy, rekonvalescence rychlá a dobrá. Nyní jsem těhotná po 5,5 letech od posledního císaře, od začátku těhu komplikace a pokud vše dobře dopadne, tak bude třetí císař, kterého bych se po tom všem už ani nebála😊.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2195
28.4.22 15:36

@Tuhy_LU Tak to mi hrozilo u druhého těhu taky - stent…utlačovala mi děloha ledvinu a já mám jenom jednu. Takže mám určitá rizika, ale u prvního to bylo ok. Tak snad se mi to vyhne. To věřím, že to musela být velká úleva!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2195
28.4.22 15:37

@Mamina 86 já bych taktéž měla 3 plánovaný…mám přední stěnu dělohy mírně zúženou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.4.23 10:56

Ahoj maminky, čeká mě 3.císař, tentokrát plánovaný a už v polovině mě to děsí, vždy jsem byla v celkové narkóze, teď zřejmě epidurál, mám z toho vpichu strach, dá se vydržet? Pak se i bojím toho vědomí, když vím, že mi řežou břicho, jen někdo přede mnou mluví o nějakém zákroku, je mi na omdlení. :roll: (prosím anonym)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.2.24 18:39

Tehotenstvi po dvou cisarich - bolesti jizvy

Ahoj. Po druhe akutni sekci jsem 2r, ale obzvlast kdyz zakaslu a lezim natazena, tak me v krajich jizvy pichne, asi ty svaly spatne srostly? Po prvnim pohoda, napodruhe mi tu jizvu udelali delsi a celkove to nebylo ono. Deti zdrave, vetsi porodni vaha.

Trochu necekane jsem zjistila, ze jsem tehotna. Asi 6tt. Nemam zatim zadne priznaky, jizva ale lehounce poboliva - citim ji? Neboli deloha. No, posledni porod byl ve 39. nejsem nejmladsi, asi to stare maso spatne srusta :oops: ale spis me nejak blbe fikli. Mlada dr… Mate nekdo podobnou zkusenost? Myslite, ze mi doktor doporuci v tehotenstvi pokracovat?

• Citovat
  • Upravit
1614
24.2.24 19:09

@Luciet2 já mám za sebou 3 během 4 let.
Děti 2008/císař akutní
2009/normál porod -kleště
2011 císař
2012 císař
Teď čekám páté…jsem 24 tt.
Jizva zatím drží.
:)
Právě přemýšlím jestli už se nechám sterilizovat.
Někdy se bojím a někdy jsem ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky