Trhání nosní mandle

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15811
19.8.13 20:29

Ahojte holky :mavam:
chtěla jsem se zeptat, jestli některá z vás, už byla objednaná na operaci a rozmyslela si to? Co jste řekly při odřeknutí, že je třeba malý/malá nemocná, nebo na rovinu že jste si to rozmyslely a že jí/jeho na operaci nedáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12868
19.8.13 20:34

@pvmr A proč si něco vymýšlet? Prostě jste se tak rozhodli a hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
19.8.13 20:47

@mag jen mě napadlo jak to kdo řešil, no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
19.8.13 20:52

My jsme u nejstaršího syna byli objednaní, pak se to posouvalo kvůli jeho silnému nachlazení a nakonec rušilo kvůli alergologovi- nedoporučil to.
Mladší to má úspěšně za sebou na 1.pokus. :roll: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12868
19.8.13 20:53
@pvmr píše:
@mag jen mě napadlo jak to kdo řešil, no :nevim:

Neřešila jsem to, trhat jsme trhali, ale kdybych se rozhodla netrhat, tak to dr. normálně řeknu. Jsme snad dospělí a svéprávní lidé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
19.8.13 20:54

Jo a tenkrát když jsem to rušila, jsem zavolala a řekla, že na doporučení alergo se výkon pro zatím ruší. Nikdo nic neřešil, neptal se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
19.8.13 20:57

@mag jo to jo, s naší dr. jednám na rovinu, jen jde o ten telefon do nemocnice, jsem se jen zeptala jak to kdo řešil ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
19.8.13 20:57

@Hanulínek díky za reakci :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
19.8.13 21:00

@pvmr ;)
Jo a bylo to Kladenské ORL a tam takové věci řešila sekretářka.
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
19.8.13 21:03

@Hanulínek já jsem z druhého konce republiky a tady to řeší přímo sestřička z orl :D měla docela nepříjemný hlas už jak jsem volala poprvé, tak proto i ten dotaz :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12868
19.8.13 21:05

@pvmr Tím spíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
19.8.13 21:19

@Malvajs mám taky tříleťáka a v noci strašně chrápal, ptával se co, co, strašně funěl přes nos (nijak ale netrpěl na nějaké záněty, rýmy) tak jsem s ním zašla, na audiu mu křivka nevyšla, takže nám dr. řekla ať se objednáme na vytržení, že mu mandle tlačí na uši, jenže je to asi tři týdny zpátky, přestal chrápat a přestal se vyptávat, mluví stejně jako předtím, nemumlá, tak jsem minulý týden zašla ještě jednou za dr. ať mu přeměří ušička, dr. nebyla, byla jen sestra a ta to bez problému přeměřila s tím, že je to o hodně lepší než předtím, že jestli chci, tak že mám ještě zítra přijít, že už bude i doktorka, operaci máme naplánovanou na příští pondělí. Nám bylo řečeno že je ten zákrok na dvě noci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
20.8.13 11:38

@Malvajs tak jsem dneska byla na orl a audio měl malý v pořádku, tak jsem to odstranění zrušila, kupodivu nechtěli vědět ani proč. Tak přeju, aby vás brzy někde vzali a měli jste po problémech :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
20.8.13 16:21

@Malvajs děkuji. To víš, já jsem docela stresující člověk a hodně věcí musím mít prostě dopředu nějak připravené, tak proto jsem se včera na to ptala, jak prostě mám reagovat :oops: Snad ti,,dovolí,, být s malým :hug: já teda měla hrůzu z toho, že tam budu muset být s ním, ale kdyby tam měl být sám, to už bych asi vůbec nedala :( myslím, že ve školce to pochopí, jen on bude mít malinko těžší start, ale to zvládnete ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
13.11.13 18:51

Zdravím, syn čerstvě 4 roky má od září co nastoupil do školky rýmu a poslední dobou se mi zdá, že i špatně slyší, proto jsme dnes navštívili ORL, tu stejnou paní doktorku kde jsme byli před 2 roky a to nás poslala na trhání mandlí, tenkrát se mi to nezdálo a navštívila jsem orl v Motole.Tam mi řekli, že to na trhání vůbec není a dneska mi to dala pěkně sežrat. Nejdřív se mě zeptala, jestli jsme byli na trhání, na to jsem jí řekla, že ne a že jsem byla s malým v Motole a od té doby se se mnou vůbec nebavila :-( a byla krajně nepříjemná, asi se jí to dotklo, že jsem se byla ptát i někde jinde. Takže mu nyní ani mandle nevyšetřila. Mám se synem jít do nemocnice na jiné vyšetření? A nebo je něco aby mu mandle sama oplaskla, aby na to trhání jít nemusel? Popravdě z toho mám hrůzu díky za rady…jinak krom ucpaného nosu (má tzv. zadní rýmu a občas zakašle jak je zahleněnej mu nic není díky za rady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí