Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Můžu se zeptat jaké čaje pijí vaše roční děti? A jestli sladíte, tak čím?Dík
ahojky, malému vařím od půl roku čajíky pytlíkové, ovocné, nebo roiboos. Sladím na litr a půl 1-2 čajovou lžičku medu
Malej pije leros, megafyt, teď jsem koupila nějaké bylinné bio čaje…pije vlastně všechno
Při průjmu měl slabý černý čaj. ředím mu to vodou nebo má obyč.vodu. Nesladím
Vypije toho hrozně, pořád je lítá s flaškou…
Naše mimi pije nejrůzmější čaje bylinkové i ovocné pro děti, slazené i neslazené, granulované i pytlíkované. Když jí sladím, tak medem, nebo glukopurem. Pije i vodu a měla i černý čaj. Vyjímečně džusík. Vypije celkem všechno.
Majdina
Ahojyk po roce jsem přešli na obyčejné ovocné čaje z pytlíku dělám je trošku slabčí a malinko přisladím. malej
toho vypije hodně z flašky.
Med by se neměl dávat hodně dlouho, je to velký alergen. Rozhodně ne do roka, ale někdo říká do třech let. Stejně je lepší čaj neslazený, kvůli kazivosti zubů.
Med by se neměl dávat hodně dlouho, je to velký alergen. Rozhodně ne do roka, ale někdo říká do třech let. Stejně je lepší čaj neslazený, kvůli kazivosti zubů.
Náš drobček pije najmä ovocné granulované čajíky (napríklad sunarek, hipp …), potom bylinkové detské čaje, normálne ovocné čaje či džúsiky. Ja nesladím vôbec…
teeerinka , tak jsem také s nejlepším úmyslem nesladit dávala granulovaný bylinkový čaj „Pro celkovou pohodu“ a teď jsem zjistila, že i ten je už od výrobce slazený ![]()