Trhání všech předních zubů

12.9.22 17:41

Trhání všech předních zubů

Dobrý den chtěla bych se zeptat zda máte někdo zkušenost s trháním všech předních zubů na jednou bez narkózy, čeká mě to ve středu hned na to mi bude nasazovat protézu za 5 tis na drátky které budou držet dva zuby co mi tam zůstanou. bohužel mám zuby v dezolátním stavu i z důvodu financí to jinak prostě nejde, ale zajímalo by mě zda stim máte někdo zkušenost jak vám po tom bylo nebo zda neboli nošení provizorní protézy. děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1337
12.9.22 18:13

Nebojte se, také mi trhali najednou pět předních zubů a hned nandavali provizorní protézu / mám totální/ a jela jsem hned na to do práce a mluvila s lidmi na přepážce. Po injekcích je to samozřejmě umrtvený, ale ani pak to nijak výrazně nebolelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.9.22 20:24

@mamoch super děkuji mě budou trhat dohromady 12 předních zubů :roll: tak stoho mám trochu strach jak pak budu moct fungovat. mám doma tři děti 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27913
12.9.22 21:08

@Nela kalejova bez narkózy by som si nenechala ošetriť nie to ešte trhať zuby. Takže veľa šťastia.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1194
12.9.22 21:14

12 zubů bez narkózy?? 8o to snad ne, to se zblázníte 8o
Proč bez narkózy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.9.22 21:19

@Cucajz zubař mi řekl že do nemocnice pod narkózu posílají jen pacienty které mají velký strach ze zubařů. :nevim: že se to běžné provádí a na to mi hned nasadí tu provizorní takže právě vůbec nevím trhání zubů tak nak zvládám nanejvýš mi trhali ale 4 na jednou 😅 takže si zas říkám jako 12 je fakt mazec a nevím jak to zvládnu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1194
12.9.22 21:29

@Nela kalejova
No tak budu držet palce, ale zařídila bych si určitě hlídání, ať máte klid a můžete odpočívat.. protože až přestane účinkovat injekce, tak to bude asi pěkná bolest :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27913
12.9.22 21:41

@Nela kalejova ale narkóza je i lokálna, injekciou. Ja ju mam vždy a najväčšia bolesť čo u zubára poznám je len ten vpich injekcie. Jediný trhaný zub bola osmička, to mi rezal i ďasno, úplne v pohode. Po odznení anestézie len jeden deň slabá tupá bolesť. Čistenie kanálikov tiež :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.9.22 21:45

@ekira5 jj také mě dává zubař injekce, trhání zubů se až tak nebojím jak právě toho až to přijde k sobě :nevim: čeká mě 12 zubů zatím jsem byla trhat nejvíc 4 😅 takže vůbec nevím jak budu vypadat po tomhle 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
12.9.22 21:55

Tvl, jak se člověk může hygienicky dopracovat k takovýmu masakru :think:
Mám zkušenost s trháním 4 zubů najednou kvůli rovnátkům, pochopitelně v lokální anestezii a mohla bych to absolvovat denně. Bezbolestné při i po zákroku. Akorát jsem měla dřevěnou pusu a necítila jsem, že mi z obou koutků vytékají ven krvavé sliny. :* Drákula v akci, resp. v MHD :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27913
12.9.22 21:55

@Nela kalejova už som sa zľakla že bez narkózy ako bez umŕtvenia. Určite nachystať tekuté jedlo. Komplikácie by nemali byť, prvý deň prežiť a potom už o tom nebudete ani vedieť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27913
12.9.22 21:58
@Burj Chalifa píše:
Tvl, jak se člověk může hygienicky dopracovat k takovýmu masakru :think:
Mám zkušenost s trháním 4 zubů najednou kvůli rovnátkům, pochopitelně v lokální anestezii a mohla bych to absolvovat denně. Bezbolestné při i po zákroku. Akorát jsem měla dřevěnou pusu a necítila jsem, že mi z obou koutků vytékají ven krvavé sliny. :* Drákula v akci, resp. v MHD :mrgreen:

A najlepšie je že vypláchnite si :lol: fakt umenie sa napiť s umrtvenou polkou tváre :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.9.22 22:00

@Burj Chalifa bohužel určitě to není z důvodu higieny že bych si zuby nečistila 😅 jsou možnosti jak tomu trhání předejít, akorad bohužel finance mi to nedovolují. a takhle mě to vyjde 5 tis za provizorní a 5 tis za staly. jinou možnost jsem si vybrat nemohla pokud se nechci za své zuby stydět celý život 😀 jen mě zajímalo zda stim má někdo zkušenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
13.9.22 22:11
@Nela kalejova píše:
@Burj Chalifa bohužel určitě to není z důvodu higieny že bych si zuby nečistila 😅 jsou možnosti jak tomu trhání předejít, akorad bohužel finance mi to nedovolují. a takhle mě to vyjde 5 tis za provizorní a 5 tis za staly. jinou možnost jsem si vybrat nemohla pokud se nechci za své zuby stydět celý život 😀 jen mě zajímalo zda stim má někdo zkušenost

a co se tedy stalo, že v mladém věku jste bez zubů, když píšete, že zuby čistíte..? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2680
13.9.22 22:16
@Zwetta píše:
a co se tedy stalo, že v mladém věku jste bez zubů, když píšete, že zuby čistíte..? ;)

Co by se stalo? Ne každý má dobrý genetický základ, ne každý má zoubky jako perličky. Já si zuby čistila 2× denně, v pěti letech jsem už měla druhé zuby a od počátku puberty zuby samý kaz a to jsem na sladký nikdy moc nebyla. Teď mám tak velké problémy, že vyrvání všech stoliček a implantáty jsou jediné možné řešení.
Zatímco nejstarší dcera má zuby silné a neví, co je kaz, mladší dcera (necelých 21 let) má zuby po mně, drolí se jí, první operace v 6 letech, od té doby již několikrát, za týden máme opět objednání k zubaři, ale na poslední prohlídce jí řekli, že co se týče stoliček, není co zachraňovat a že doporučují vytrhat a dát implantáty. Oprávněně, bohužel, ne proto, že by si na nás chtěli namastit kapsu.
Zkrátka, ani dokonalá ústní hygiena není zárukou kvalitních zdravých zubů. Faktorů je ve hře mnohem víc a odsuzovat někoho za to, že se mu zuby zkazily, je hodně krátkozraké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí