Trhání zubů u dítěte a Entonox

Anonymní
6.5.14 14:12

Trhání zubů u dítěte a Entonox...

Ahoj, ráda bych se s Vámi poradila, dcerku čeká trhání dvou mléčných zubů, jeden z nich se vůbec nekýve, tudíž půjde i s kořenem, dcerka je docela nervák, nemáte někdo prosím zkušenost s použitím Entonoxu u dětí u zubaře???Jak dítě reagovalo? Děkuji moc za zkušenosti…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16365
6.5.14 14:14

Osobni zkusenost u ditete nemam, ale pokud bych mela tu sanci mu to takto „zprijemnit“ sla bych do toho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.5.14 14:16

Šanci mám, dříve jsem pracovala v zubním odvětví:-), ale to se toto nepoužívalo:-(nemám tudíž zkušenosti…

• Citovat
  • Upravit
3711
6.5.14 14:17

Ahoj,
kolik je dcerce?
Mě také trhaly skoro všechny mléčné zuby, některé i z kořenem. Sám se mi vykýval jen jeden přední, resp. dva, druhému však pomohla mamka tak, že mi ho vyrazila.
Popravdě když se mi potom kýval jeden z posledních, necítila jsem se dobře, bála jsem se, že ho polknu a tak. Nakonec mu taky pomohla zubařka.
Všechno jsem přežila jen s injekcí a zmrzlinou jako odměnou. Jako starší mě čekalo trhání dvou stálých čtverek (obě zaráz) a vyřezání jedé, co mi rostla pod jiným zubem. Nervy jsem - jak jsem byla starší - měla, ale dá se to přežít, nebolí to, škubne to. Nejhorší je, když potom člověk zajede do dírky po zubu jazykem - ten pocit je dost nepříjemnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
6.5.14 14:19

Mám zkušenost. Malá byla při trhání v pohodě, krásně to vydržela a to se jí v té puse doktorka hrabala dost dlouho. Při pokusu o vyšetření bez entonoxu byla před tím nepříčetná, ale to byla i jiná doktorka. Tady to bylo naprosto v pohodě. Doporučuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.5.14 14:20

V létě jí bude 8 let…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.5.14 14:22

Jde mi o to, že jí možná budou muset ještě trhat mléčné pětky, kvůli rovnátkům, nechci, aby měla po třeba nevydařeném trhání strach ze zubaře, jasně, že to zvládne s injekcí, jen mám tuto možnost a sháním o tom informace…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.5.14 14:23

Pro Antonie Bolavá: a jak na to reagovala? Za jak dlouho to už na ní nebylo znát? děkuju moc…

• Citovat
  • Upravit
17630
6.5.14 14:36
@Anonymní píše:
Pro Antonie Bolavá: a jak na to reagovala? Za jak dlouho to už na ní nebylo znát? děkuju moc…

byla po tom taková klidná, pořád si chtěla ještě dýchnout :mrgreen: Musí se to přidýchávat celou dobu při zákroku, protože to rychle přestává působit. Než jsme došli k autu tak bylo po entonoxu a teprve začala řvát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.5.14 14:43

Děkuju:-)))za zkušenost…asi si také dýchnu:-))))

• Citovat
  • Upravit
18
17.2.17 14:53

Mohu se zeptat zda-li opravdu za použití entonoxu trhání zubů nebolí?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat