Tři děti a neustálé dohady

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
102
15.1.10 10:04

Tři děti a neustálé dohady

Ahoj,
mám tři děti.Holčičku 7let,kloučka 5 let a nejmladší holčičku 16měsíců.Ty dva starší se neustále hádají,teď mi přijde že už kvůli všemu.Občas se i servou.Ten mladší začal používat i dost peprné nadávky.Jsou spolu v jednom pokoji,tak si to asi umíte představit. :nevim:
Další problém mám s tím prostředním.Hrozně žárlí,malé ubližuje,bere jí hračky.Začal se vztekat,vzdorovat a vůbec neposlouchá.Vždycky udělá opak toho co mu řeknu a ještě se tomu směje.Fakt už nevím,jsem zoufalá.Kde jsem udělala chybu?Snažím se jím věnovat i každému zvlášť.Zkouším domlouvat po dobrém,po zlém, nic nezabírá. :cry: Poraďte prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2239
15.1.10 10:17

Ahoj, neporadim, ale taky by me to zajimalo…

Holky pet let a temer ctyri.Hadky provokuje starsi a mladsi se pak necha samozrejme strhnout.Maji ted obdobi,ze je to k nevydrzeni. Driv to bylo v norme.

Terik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
15.1.10 10:37

Tak to je podobné.Taky je to k nevydržení. :zed: Večer jsem ráda když usnou a je alespoň chvíli klid.Užívám si to ticho.Ale ne nadlouho.Ta nejmladší se v noci pořád budí. :cry: Ale doufám,že se to bude časem zlepšovat.Tak hlavně pevné nervy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4610
15.1.10 10:38

Tak u nás je to stejné, už jsem si myslela že jsem na tom tahle jen já!
Mám 3 kluky 10, 6 a 16 měsíců, navíc těhu. Kluci jak jsou spolu tak vyvádí jak pominutí, lítaj , řvou hádaj se perou, do toho ten nejmladší ( pravidelně sraženej ) takže věčnej pláč, moje hlasivky už jsou na nule. U nás nejvíc provokuje ten prostřední, a to všechny od nejstaršího po nejmladšího a nevynechá ani psa!
Takže jakoukoliv radu taky ráda přivítám!
Jinak přeju nám všem pevné nervy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
15.1.10 10:44

Jano,
tak to tě obdivuju.Ještě do toho čtvrté.Tak ti přeju ať je to hodná holčička. :-) Je to o nervy,ale hlavně že je máme zdravé.Jsem ráda,že v tom nejsem sama.Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
15.1.10 11:06

Jééééé, copak mi to jen připomíná? Kdepak jsem to jen viděla?

Aháá, u nás doma!

:dance: :dance: :dance:

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4610
15.1.10 11:08

Určitě v tom nejsme sami,to čtvrté byla náhoda, ale konečně se usmálo štěstí a pokud se dr. nemílí tak čekáme v dubnu holčičku!
Snažím se je zabavit ty starší, ale poslední dobou už je nic nebaví, nechtěj dokonce ani na boby a to tam byly od rána do večera! U čtení vydrží chvíli, stavebnice je vůbec neberou, je to neustálý boj! Ale však oni z toho vyrostou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4610
15.1.10 11:09

Lesi taky jsi zasloužilá matka, jak ty zvířátka krotíš ty, mě už došly nápady!!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
15.1.10 11:12

tak vidím,že je to všude stejný :lol:
Holky se mi začaly hádat jak začala Viki chodit do školy,ale jde jen o samé blbiny a malichernosti,naštěstí se nebijou-to by viděly :evil: vědí,že to se nedělá a opakuju jim,že jsou sestřičky a mají se mít rády a pomáhat si :hug:
Většinu dne jsou ale velké kámošky,jedna bez druhé nechce jet ani k babičce,zavřou se v pokoji a já hodinu o nich nevím.přijdou,když mají hlad nebo zas řeší nějakou ptákovinu :-D
Ony se leknou,když na ně zařvu,bo to moc nedělám,tak to funguje-jsou z toho obě vykulené :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
15.1.10 11:13

Ahoj,

tak u nas by pocet sedel,akorat trenice moc nejsou-nejstarsi je ‚pecovatel‘ a dve mladsi se samoze obcas zlobi,ale vetsinu casu spise podporuji ve vymysleni her a kravinek… :think:

Nicmene-rada si poctu,co nas jeste vsechno muze potkat!!! :wink:

Vsem maminkam od deti-bojovnicku preji HODNE SIL A NERVY I NAHRADNI :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
15.1.10 11:19

Ahoj.Mám děti 2,ale jsem ze 4 sourozenců - samých sester,taky to znám..Ale přežili jsme to všichni a naši taky :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
15.1.10 11:24
farska
ale vetsinu casu spise podporuji ve vymysleni her a kravinek… :think:

jak u nás!!vymýšlet blbiny jim jde skvěle,momentálně vede -mamka má velké prsíčka a tatka má šulíšek,fuuuj tobě smrdí dupa,…a řehtají se tomu jak pominuté :mrgreen: :roll: a tak vymýšlejí podobné nesmysly-se musím taky vždy řehtat,bo to je něco :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
15.1.10 11:38

Jé a vystrkují na sebe prdelky? Nejmladší to po nich dělá nadšeně a pořád, navíc se je snaží píchnout do prdelky prstíkem (holky uhýbají, no děsná sranda…) Jenže včera byl děsný řev, Eluška se strefila Adli přímo mezi půlky :D:D:D:D

A fascinaci ňadry a nahotou máme taky - uuaaa!

Nebo jejich šílené hádky o pohádky. Jejich zdržovačky u oběda…

Na druhou stranu jsou parťačky a kámošky, tedy když zrovna nejsou ve při :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5408
15.1.10 11:46

ježiš nestrašte :roll: to nás ještě čekají věci..... ale já sama jsem ze tří dětí, brácha, ségra a já, takže se móc těším :mrgreen: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
15.1.10 11:54

jezkovy, no ja se tesim, co nas ceka, zatim se k sobe deticky chovaji docela pekne. Pro jistotu jsem si ale nacetla knizku Sourozenci bez rivality - je to ve stylu Respektovat a byt respektovan, rady, jak zareagovat v konkretnich situacich, jak vstupovat do detskych sporu, nikomu nenadrzovat…, takovym zpusobem, aby na sebe deti nezarlily a tim padem sporu nepribyvalo. Leccos vyuziju uz na takhle malinky, vetsi cast teda az budou vetsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Podle rozsáhlé norské studie mají nejstarší děti v rodině v průměru vyšší IQ než jejich mladší sourozenci. Důvod? Najdete na Instagramu.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin