Tři kluci - jak to zvládáte?

1876
24.4.12 19:31

Tři kluci po sc

Mám tři kluky at 8.2 a 4,5m máte doma taky tři kluky a nebo tři holky a jak to zvládate

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24.4.12 19:38

NA CO PŘESNĚ SE PTÁŠ? NA TŘI DĚTI PO SEKCI? NEBO NA TŘI DĚTI OBECNĚ? jÁ MÁM TŘI KLUKY A VŠECHNY SC. cO TĚ ZAJÍMÁ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
24.4.12 20:12

Mám taky tři děti a zvládám je v pohodě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
24.4.12 20:15

taky mám tři kluky a to živé,ale zatím zvládám :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
25.4.12 08:10

Mám 3 holky a zvládam je v pohodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
25.4.12 08:17

jak jsou od sebe a jak to vše zvládate.školu učení domácí práce,nemrzí vás že to 3 není holka atd.jaký věkový rozdíl je mezi dětmi a nežárlí nan sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
25.4.12 15:13

11 let ,8 let a 8 měsíců tím že jsem na RD tak uční jde samo,horší to bude až půjdu do práce,ale jinak se učí dobře a jde jim to takže se nemusím až tak starat.Ale jedna výtka tady je a to neustále kontrolování nenachystaných věci do školy to je na facku u 8 letého.Dva kluky první manželství a třetí s nynějším manželem.Holku jsem chtěla od začátku až do konce :P jo chtít jsem mohla :lol: :lol: :lol: ale mám zdravé kluky a teď už si jenom rezervovat místo v Opavě,protože mě čekají tři snachy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
25.4.12 15:32

jak to zvládate když jsou děti nemocné a dva zdravé.jak k doktorům.starší chodí do školy tak učení,dotoho někdx mluvení uterý a čvtrk má keramiku a fotbal.tak na trénynky jezdím sním a nebo střídám kluky někdy mám pocit že se jím nevěnují až tak moc obzvlášt malému první víc na sebe upozornuje.někdy ho načapu v postýlce což je mazec.do poradny chodím s malýma jak mladší tak s prostředním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
782
20.5.12 13:40

ahoj holky přidávám se k vám. mám 2 kluky a třetí na cestě, jak to zvládnu netuším, ale budu se snažit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová