Tři těhu testy

67
14.6.18 22:32

Tři těhu testy

Ahoj holky, prosím Vás, je možné aby mi první těhotenský test ukázal z ranní moci, ze jsem těhotná a druhy, ktery jsem si dělala asi po třech hodinách, ze ne? Jsem z toho zmatená :zed:
A pokud jsem měla plodné dny.je možné, ze by mi test ukázal ty dvě čárky už po 8 dnech od styku? Vím, ze to vyřeší až doktor z krve…býka bych v začátku, ale ptám se, nebo mě zarazí dva testy a každý jinak :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
251
14.6.18 22:35

@Thebestof ahoj rekla bych ze 8 den je moc brzi zkus to 14 den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
14.6.18 22:43

A ten třetí test ukázal co? Když v názvu je tři tehu testy. Jakou jsi použila značku, oba stejné? Testy jsou s určitou citlivostí. Nemá smysl testovat v rozmezí hodin, já, když se nemohla dočkat, tak jsem testovala každý den ráno, i když to také není optimální :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4071
14.6.18 22:49

Uz po tydnu od oplodneni muze byt u asi 5 procent lidi hcg tak vysoke, ze ho zachytí bezny test. Navic ranni moc je nejkoncentrovanejsi. Dalsi moc uz tolik ne, coz by vysvetlovalo prvni test pozitivní a druhý negativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
14.6.18 23:03

@Amaly8 ten třetí taky nic :roll: Nevim co to byla za značka, ale první dva byly digitální, takové růžové, třetí byl ten modrý nejdražší, taky digi, který ukáže i v kterém tydnu, ale ukázal negativní. Mam dvě děti, byla bych šťastná za další, ale když nebude, tak nebude.Jen se mi to nikdy nestalo, tak mě to zarazi. Dekuju holky za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.18 07:29

Ahoj. Jsem na tom stejne.. Asi tri dny po menstruaci jsem delala TT, ktery vysel pozitivne sice uplne slaboulinka carka ale byla tam. Druhy den jsem udelala rovnou dva testy a oba negativni. Tak nevim co si mam myslet :/

• Citovat
  • Upravit
35438
15.6.18 07:32

:kytka: Počkej 2, 3 dny a otestuj znovu. To už by měl být výsledek jasný. Držím palce, ať to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
15.6.18 10:16

Kup si obyc.papirky ☺. Jsou cenove prijatelne a docela to u nich vychazi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí