Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, prosím Vás, je možné aby mi první těhotenský test ukázal z ranní moci, ze jsem těhotná a druhy, ktery jsem si dělala asi po třech hodinách, ze ne? Jsem z toho zmatená ![]()
A pokud jsem měla plodné dny.je možné, ze by mi test ukázal ty dvě čárky už po 8 dnech od styku? Vím, ze to vyřeší až doktor z krve…býka bych v začátku, ale ptám se, nebo mě zarazí dva testy a každý jinak ![]()
@Thebestof ahoj rekla bych ze 8 den je moc brzi zkus to 14 den
A ten třetí test ukázal co? Když v názvu je tři tehu testy. Jakou jsi použila značku, oba stejné? Testy jsou s určitou citlivostí. Nemá smysl testovat v rozmezí hodin, já, když se nemohla dočkat, tak jsem testovala každý den ráno, i když to také není optimální ![]()
Uz po tydnu od oplodneni muze byt u asi 5 procent lidi hcg tak vysoke, ze ho zachytí bezny test. Navic ranni moc je nejkoncentrovanejsi. Dalsi moc uz tolik ne, coz by vysvetlovalo prvni test pozitivní a druhý negativní.
@Amaly8 ten třetí taky nic
Nevim co to byla za značka, ale první dva byly digitální, takové růžové, třetí byl ten modrý nejdražší, taky digi, který ukáže i v kterém tydnu, ale ukázal negativní. Mam dvě děti, byla bych šťastná za další, ale když nebude, tak nebude.Jen se mi to nikdy nestalo, tak mě to zarazi. Dekuju holky za odpovědi
Ahoj. Jsem na tom stejne.. Asi tri dny po menstruaci jsem delala TT, ktery vysel pozitivne sice uplne slaboulinka carka ale byla tam. Druhy den jsem udelala rovnou dva testy a oba negativni. Tak nevim co si mam myslet :/
Počkej 2, 3 dny a otestuj znovu. To už by měl být výsledek jasný. Držím palce, ať to vyjde.
Kup si obyc.papirky ☺. Jsou cenove prijatelne a docela to u nich vychazi.