Triamcinolon na předkozku

Anonymní
23.9.19 20:55

Triamcinolon na predkozku

Dobry den, předepsal vám lekar na uvolnění predkozky triamcinolon E mast nebo krém nebo je to jedno? Diky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4077
23.9.19 21:23

Doporučuji emulzi která se na předkožku kape.. nemusíš ji ani přetáhnout stačí na špičku penisu kapnout kapku a ona do zahybů zateče.

https://www.pilulka.cz/…rm-eml-1x30g

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
23.9.19 22:36
@Anonymní píše:
Dobry den, předepsal vám lekar na uvolnění predkozky triamcinolon E mast nebo krém nebo je to jedno? Diky

Malej měl mastičku a pomohla mu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.21 12:11

Ahoj včera nám doktorka po preventivní prohlídce předepsala Triamcinolon léčiva crm 10 g mastičku na pindíka. Malému to tam šlo špatně, plakal u toho, ale prý na obřízku to není zatím. Máme tři týdny mazat dvakrát denně a potom máme přijít na kontrolu, když to bude v pořádku tak dobré a když to půjde špatně nebo ještě nedej bože hůř tak nás pošle na urologii. Chci se Vás maminky zeptat za jak dlouho Vám mastička pomohla? Kdy mám čekat, zlepšení? Po 3 dnech, po týdnu nebo až po 14 dnech? Malý má 7 let.

• Citovat
  • Upravit
53190
14.7.21 12:15
@Anonymní píše:
Ahoj včera nám doktorka po preventivní prohlídce předepsala Triamcinolon léčiva crm 10 g mastičku na pindíka. Malému to tam šlo špatně, plakal u toho, ale prý na obřízku to není zatím. Máme tři týdny mazat dvakrát denně a potom máme přijít na kontrolu, když to bude v pořádku tak dobré a když to půjde špatně nebo ještě nedej bože hůř tak nás pošle na urologii. Chci se Vás maminky zeptat za jak dlouho Vám mastička pomohla? Kdy mám čekat, zlepšení? Po 3 dnech, po týdnu nebo až po 14 dnech? Malý má 7 let.

A on má nějaké potíže s močením, záněty apod.? Můj syn (skoro 9 let) taky ještě plně nestáhne, ale naštěstí máme normální doktory a všichni říkají nechat být, povolí to samo. Samozřejmě za předpokladu, že tam nejsou nějaké zdravotní komplikace. A jen předesílám, že odmalička stahuje při koupání, ale je to prd platné ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.21 12:20
@unuděná píše:
A on má nějaké potíže s močením, záněty apod.? Můj syn (skoro 9 let) taky ještě plně nestáhne, ale naštěstí máme normální doktory a všichni říkají nechat být, povolí to samo. Samozřejmě za předpokladu, že tam nejsou nějaké zdravotní komplikace. A jen předesílám, že odmalička stahuje při koupání, ale je to prd platné ;)

Když čůřá tak se mu nahoře na předkožce nafukuje taková kulička, možná je lepší, že se to vyřeší dokud je malý, než aby mu to řešili ve 13 třeba

• Citovat
  • Upravit
53190
14.7.21 12:22
@Anonymní píše:
Když čůřá tak se mu nahoře na předkožce nafukuje taková kulička, možná je lepší, že se to vyřeší dokud je malý, než aby mu to řešili ve 13 třeba

Tak to ano, to určitě řešit, skoro už bych řekla, že včera bylo pozdě :think: No, mazejte, u triamcinolonu by měl být rozdíl vidět po pár použitích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.21 12:27
@unuděná píše:
Tak to ano, to určitě řešit, skoro už bych řekla, že včera bylo pozdě :think: No, mazejte, u triamcinolonu by měl být rozdíl vidět po pár použitích.

Také jste mazali? Já včera poprvé večer jak se vykoupal tak jsem mu to na noc mázla a dnes ráno znovu, tak uvidím jestli na konci týdne bude vidět nějaké zlepšení. Tím jak se mu to nafukuje tak teď v létě tam má bílo na žaludu, tak snad nebude mít zánět, abych řekla pravdu tak nestačíme to vymývat

• Citovat
  • Upravit
Vesmírná drůbež
14.7.21 12:29
@Anonymní píše:
Také jste mazali? Já včera poprvé večer jak se vykoupal tak jsem mu to na noc mázla a dnes ráno znovu, tak uvidím jestli na konci týdne bude vidět nějaké zlepšení. Tím jak se mu to nafukuje tak teď v létě tam má bílo na žaludu, tak snad nebude mít zánět, abych řekla pravdu tak nestačíme to vymývat

Bohužel jakmile se Triamcinolon přestane používat, předkožka se velmi ráda vrací do původního stavu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.7.21 12:31
@JanaDaR píše:
Bohužel jakmile se Triamcinolon přestane používat, předkožka se velmi ráda vrací do původního stavu.

vám se to stalo, že se to opět po přestání mazání vrátilo? Budeme muset častěji přetahovat.

• Citovat
  • Upravit
Vesmírná drůbež
14.7.21 12:33
@Anonymní píše:
vám se to stalo, že se to opět po přestání mazání vrátilo? Budeme muset častěji přetahovat.

U nás ne, nejmladší syn je po zákroku. Ale vím o opravdu značném množství dětí, kde došlo k opětovnému „smrsknutí“, zkrátka tam přestaly působit hormony z masti, no.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.7.21 12:38
@JanaDaR píše:
U nás ne, nejmladší syn je po zákroku. Ale vím o opravdu značném množství dětí, kde došlo k opětovnému „smrsknutí“, zkrátka tam přestaly působit hormony z masti, no.

Tak snad to nebude i náš případ. To jsem nevěděla, že se to hodně klukům vrací po vysazení mazání, budeme pořád přetahovat a to by se snad zúžit nemělo.

• Citovat
  • Upravit
6031
14.7.21 13:04

U nás zabralo. Ale léčba byla delší a v cyklech. Mazali jsme vždy týden 1× denně po koupání, potom týden klid… takto asi měsíc. A bylo to potom mnohem lepší a pak už i nejlepší :)
Chce to řešit s urologem, ale nějakým mladším, k dětem. Ne starou školu, co je před důchodem a rovnou to ojede sondičkou, to opravdu neee…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
14.7.21 13:06

Kupte si v lékárně sušený květ slezu maurskeho, udělejte odvar a pindika v něm „máchejte“ po každém čůrání. Syn to neměl až tak zlé a tohle mu pomohlo. Jako pomocná léčba super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.21 13:08
@vendulaaa píše:
U nás zabralo. Ale léčba byla delší a v cyklech. Mazali jsme vždy týden 1× denně po koupání, potom týden klid… takto asi měsíc. A bylo to potom mnohem lepší a pak už i nejlepší :)
Chce to řešit s urologem, ale nějakým mladším, k dětem. Ne starou školu, co je před důchodem a rovnou to ojede sondičkou, to opravdu neee…

Naše doktorka má 40 let, takže do důchodu ještě daleko… Zajímavé, jak jste týden mazali a týden ne, nebylo to jak tady píše JanaDaR po tom týdnu nemazání zase horší? Nám včera řekla dvakrát denně mazat ráno a večer a po namazání zkoušet přetahovat co nejvíc ale ne silou.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA