Tričko Guess - je to originál?

286
25.8.10 12:26

Tričko Guess - je to originál?

Ahojte, kúpila som si nedávno na mmb tričko značky Guess. Je krásne, kvalitné, ale veľmi sa v tejto značke nevyznám a tak neviem, či je naozaj pravé. Preto sa chcem opýtať, či by mi nevedel niekto zhrnúť nejaké základné znaky, ktoré svedčia o originalite tohto tovaru. Ďakujem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
286
25.8.10 12:29

Tu pridávam aj foto:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
25.8.10 12:33

Ahoj, Guess má takové tričko v nabídce, ale našla jsem jen černé :nevim:

http://www.flanmark.com/…tem1548.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
25.8.10 12:43

Ahoj, nevím proč řešíš jestli je to originál nebo není, když už sis ho koupila. to je jedno. Každopádně, Guees miluju a každá kolekce má jiné visačky a číselné kódy, tudíž se nedá přesně říct, co je poznávací znamení. Zkontroluj cedulky a číslo produktu.

Ale jestli je kvalitní a líbí se ti, tak ho nos a neřeš originalitu. Pokud chceš originály kvůli značce tak běž do obchodu, ale myslim, že důležitější je aby se ti líbilo.

Jinak mám pocit, že toto tričko není v kolekci. Nosí ho prodavačky v orig. obchodu Guess.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
25.8.10 12:50

:-) ajojko papajinka, som proste zvedavá, rada by som si kúpila i ďalšie kúsky, no napadlo ma, že ak to nie je originál…na čo za to vyhadzovať peniažky. Lebo ani na mmb to nie sú najnižšie ceny, ale samozrejme neporovnateľne nižšie ako v obchodoch. :(
Ja žiadnu vec guess nemám, tak neviem ani porovnať :) Ale zaujímalo by ma, odkiaľ tie predávajúce na rôznych aukciách, mmb tieto veci zháňajú :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
25.8.10 13:55
teeerinka píše: :-) ajojko papajinka, som proste zvedavá, rada by som si kúpila i ďalšie kúsky, no napadlo ma, že ak to nie je originál…na čo za to vyhadzovať peniažky. Lebo ani na mmb to nie sú najnižšie ceny, ale samozrejme neporovnateľne nižšie ako v obchodoch. :(
Ja žiadnu vec guess nemám, tak neviem ani porovnať :) Ale zaujímalo by ma, odkiaľ tie predávajúce na rôznych aukciách, mmb tieto veci zháňajú :nevim: :nevim:

Zda je to originál neporadim,ale vozí se gues z anglie za skoro poloviční cenu takže tam to bereme:-) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
25.8.10 21:50

Guess se vozí z USA, GB, IT, ...... Všude je tato značka levnější než tady u nás. Já nakupuju podle toho co se mi líbí, takže někdy obchod, někdy outlet atd. Z internetu značkové věci neobjednávám a když tak z origoš stránek:)

Jsem nedůvěřivec :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
25.8.10 21:59
papajinka píše:
Jinak mám pocit, že toto tričko není v kolekci. Nosí ho prodavačky v orig. obchodu Guess.

Já koukám, že je tam taky napsáno STAFF - personál :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
25.8.10 22:07

Jojo, navíc ho měli prodavačky v Palladiu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
9.10.14 22:22

Guess funguje origos e- shop.. Staci se s nekym podelit o
postovne. Jinak v cizine je to cenove dostupna znacka pro
mlade. Jen tady z toho delaj druhe Gucci a prodavaj o 300-600 % draz. Mmb a aukro jsou vetsinou napodobeniny site v Cine ns zakazku, vcetne ceskych znackovych webovek. Jukni i na www.guess.com

Příspěvek upraven 09.10.14 v 22:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová