Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Dobrý den držím první den pustu mám v plánu vydržet tři dnya tu někdo s pustem zkušenosti? ![]()
Ano, já držím půst každý týden, ale vždy pouze 36 hodin, ne tři dny.
Proč ten plačící smajl?
Proč začínáš tak zostra? Je to pro tělo šok…začni s prerušovaným, jednodenním a pak postupně přidávej…
@Marie Zaderova píše: Více
První den je nejhorší, zitra už to bude lepší.. Třídení půst jsem držela jednou, víckrát jsem neměla potřebu.
@liggy píše: Více
Děkuji za Odpověď ❤️ no říkala jsem si že to vyzkouším teď nepracují tak toho chci využít ![]()
@lu369 píše: Více
Můžu se zeptat, jaké účinky ti na tebe má? Docela to zvažuju, resp. líbil se mně ta myšlenka a ráda bych slyšela i osobní zkušenost
@Marie Zaderova píše: Více
Já zkouším spíš přerušovaný.
Budeš třeba pit ovocné šťávy?
Myslím, že i půst chce cvik a z ničeho nic bych do toho takhle nešla.
Ale zas chápu, že když máš volno, tak se to nabízí.
Držím palce, ať to pro tebe má přínos! ![]()
@liggy píše: Více
Moc děkuji snad to dám pijí jen zelený čaj a Rooibos a teplou vodu zatím můj mozek myslí jen na jídlo ![]()
Třídenní půst je velký zážitek a určtě je to zdravé. První den je nejhorší, pak už je to fajn. Jediný problém je, když má někdo nemocný žlučník(kameny) ty se půstem ještě zhorší, ale všechny ostatní zdravotní problémy se tím zlepší.
@KatkaX píše: Více
Pro mě den po půstu totální příliv energie, zlepšilo se mi zažívání a vždy se tak nějak restartuji… po půstu začínám vždy lépe jíst, snažím se jíst hezky a vyváženě celý život, ale když to jde občas do kopru, ten půst mě vždy kopne zpět a cítím se skvěle ![]()
Někdy o půstu ani nevím, jindy je to těžší.
@AnGo123 píše: Více
Děkuji žlučník už nemám tak snad to bude ok :