tříkolka s vodící tyčí

844
11.5.10 08:28

tříkolka s vodící tyčí

Prosím Vás o radu. Nemáte někdo tip na kvalitní tříkolku s vodící tyčí? Tchýně jí chce koupit dcerce k narozeninám, ale ráda bych si jí vybrala sama. Chtěla bych aby měla takový ten kruh kolem pasu, bezpečnostní pásy, stupátko na nohy, protože ještě dlouho šlapat nebude a aby vzhledově nebyla moc přeplácaná. Jsme opravdu rozhodnutí ji koupit, tak mi prosím pište jen ty tipy. Moc Vám děkuju! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
VERONIKA
11.5.10 08:51

Já jsem měla pro Kajku k 1. narozeninám vybranou TUTO , ale nakonec ji nekupujeme.
Malá už chodí takže by v tom sedět nechtěla (už nechce být ani v kočárku) takže jsme koupili odrážedlo a pak bude mít kolo s kolečkama :nevim:

• Citovat
  • Upravit
844
11.5.10 09:10

Děkuju, ta je krásná. Naše malá ještě nechodí, tak snad to využijeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
11.5.10 09:11

Ještě ji mají v oranžové, růžové, růžové s květy, modré … a prodávají ji i v Tescu cca za 1 700,– Kč!

Snad se bude malé líbit :hug:

• Citovat
  • Upravit
844
11.5.10 09:13

já jsem jí právě asi v Tescu viděla. Moc děkuju za tip :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
11.5.10 09:13

TADY jsou všechny barvičky a máš to i s porovnáním ceny :wink:

• Citovat
  • Upravit
844
11.5.10 09:25

Děkuju moc! Odpoledne to ukážu manželovi. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
11.5.10 09:26

Tříkolku jsme malý kupovali k 2.narozeninám a vybrali jsme tuhle: http://www.babywelt.cz/…ka-oko-plus/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
11.5.10 09:30

ta taky nevypadá špatně, ale už je hodně drahá. chceme to tak kolem dvou tisíc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
11.5.10 09:36

To je fakt, že je drahá. Mají i levnější verzi bez batohu a bez tý hrací desky na řídítkách. Musim přiznat,že mě se ty celo plastový moc nelíbily tak jsem na ně ani moc nekoukala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
11.5.10 10:27

my máme lenoardo dx paní mně ji na mmb nabídla za 500kč 100 kč jsme ji dali za dovoz za 600 kč nádhera malá v ní moc ráda jezdí a nová stojí 1990 kč takže luxus! Včele doporučuju je od 10ti měsíců a je opravdu bezpečná a krásně zatáčí

• Citovat
  • Upravit
3138
11.5.10 12:19

Ahoj, máme taky tu z prvního odkazu a malý je spokojený ..v tesku ji mají i složenou, tak tak dítko zkus šupnout co bude říkat..
já teda moc nepodívám, že s tím potom bude jezdit sám, prý to děti neutáhnou a stejně chtějí raději klasické odrážedlo.

J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
11.5.10 21:59

Ahoj. Taky máme smart trike dx. Malá zatím spokojená :-) Ta tříška je ve větru na nic trošku,ale to je detail. Slyšela jsem,že se dětem pak špatně šlape,když jsou šlapky na předním kolečku,ale to může být taky individuální. Hezky se to řídí, má to pásy a stupátko na nohy. Já bych to pořídila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
11.5.10 22:25

Moc Vám všem děkuju. Už jsem pro ní víceméně rozhodnutá :-) . Ještě se zkusíme dostat do Tesca, aby jsme jí viděli. Ještě jednou díky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xzuzkax
25.5.10 11:11

Ahoj! My jsme taky tříkolku měli a můžu říct že nám byla k ničemu. Dcerka stejně chtěla chodit sama, nebavilo ji to a samotná na tom jezdit nemohla, protože to neušlápla, jak tady někdo už psal, asi kvůli tomu že jsou šlapky na předním kolečku. Nechci aby to vyznělo, že ti to rozmlouvám, už jsi rozhodnutá to koupit. Já ti píšu jen naši zkušenost :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Enduro

• (4.7) + 13 recenzí

Chodítko DJ

• (3.9) + 11 recenzí

Street odrážedlo