jakou helmu pro roční dítě?

16694
9.5.10 21:47

jakou helmu pro roční dítě?

Mám problém s helmou. Kupovali jsme v cyklo prodejně na radu prodavače, ale Lukáškovi vzadu ještě dost přečuhuje. Ve vnitř je na gumě taková guma, která se přizpůsobuje velikosti hlavičky. Tady je asi ten problém, že malý má hlavičku na 47cm a ta helma je právě od 47cm výš. Až mu hlavička povyroste, tak to asi problém nebude, ale byli jsme o víkendu poprvé na kolech a on se nemohl ani opřít do sedačky, což je dost velký problém. Jaké helmy jste koupili pro vaše nejmenší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3096
9.5.10 21:55

Ahojky, nějak nechápu co mu tam přečuhuje?? Co je to za helmu?? My máme Hamax, vzadu kolečkem přitáhneme a nic mu tam nevadí, v pohodě se opře zádíčkama a jedeeem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
9.5.10 22:01

My kupovali helmu KED Meggy,stála teda asi 800,–,ale v cyklosportu nám ji prodavač vychválil,že je to kvalitní německá helma.a máme velikost S 46-51cm.
NAše dcera má hodně malou hlaviku a sedí pěkně :-)
 http://www.biketunel.cz/…10-1284.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
9.5.10 22:02

Já jí mám spolu s kolem uskladněnou u našich, zítra bych tip dodala :oops: , ale tady žádný šroub není, přečuhuje prostě helma, protože ten vnitřek, co vyrovnává menší hlavičku, ten tím gumovým páskem jakoby přitlačuje hlavičku dopředu, takže za ním, jak je hlavička menší, zbývá ještě dost volného místa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3096
9.5.10 22:09

My máme tuto a sedí mu hlavě výborně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
9.5.10 23:22

Tento problémm znám, můj syn, stejně jako asi tvůj, má širokou hlavu a tak jsem mu teď musela koupit helmu o číslo větší, jeho velikost mu nedosedla. Dřív na jaře stejně nosil kulicha, teď mu složím pod ní šátek do pásku, jinak by mu lítala.
A nebo zkoušet různé značky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Enduro

• (4.7) + 13 recenzí

Chodítko DJ