Tříkolka s vodící tyčí
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
tříkolka s vodící tyčí
ahoj, chteli by jsme prckovi koupit tu trikolu s tyčí ale vubec nevim jakou
ted jsem nasla tuto:http://www.mimibazar.cz/foto.php?… znáte nekdo??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
cauky nedavno tu byla stejna diskuse. a vicemene z toho tyto trikolky vysly spatne.
slapky na kolecku jsou uplne desny, prcek to neuslapne. a misto, aby se ucil maly jezdit, dre se opet dospely.
Za me je nej obyc plastove Enduro ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já vim tu diskusy jsem četla, ale tam kazdej jen to enduro, enduro prckovi je 10mesicu ten na tom jeste neumi
já bych chtela to stou tyčí a v ty diskusy se o tomhle tipu nic neodozvim
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
ale na té tříkolce taky umět nebude, možná ještě hodně dlouho, protože nedosáhne na šlapky. takže to bude zase jenom vozítko na které si sedne a Ty ho povezeš. Pak nevím, jestli nestačí kočárek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já vím že to na tom nebude umet, ale on mi v kočárku nechce uz moct byt, takhle kdyz jdu treba k panimáme tak by to bylo super, verim ze by vtom vydrzel. lepsi nez ho poslouchat jak dela sceny v kočáre nebo ho táhnout na ruce ![]()
Kacka2 píše:
Ahoj,
ale na té tříkolce taky umět nebude, možná ještě hodně dlouho, protože nedosáhne na šlapky. takže to bude zase jenom vozítko na které si sedne a Ty ho povezeš. Pak nevím, jestli nestačí kočárek
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jej ten vek jsem prehlidla.
Kacka ma pravdu, bude to zase jenom kocarek a navic jen na kratke prochazky, protoze kdyz bude unaveny, nebude si moct lehnout.
kdysi mi to taky prislo zajimave, ze by se to prckovi mohlo libit,no..podle me jsou to vyhozene penize. opravdu to bude plnit jen funkci kozarku, ani v pozdejsim veku to neuslapne, a kdyz bude mit vek na uslapnuti, tak ho asi bude vic bavit ta motorka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
to se nedela nic s normalnima slapkama, aby se to dalo lepe vyuzit i bez tyce?
znama tohle mela, dite zvladlo ject rovne, ale kdyz zatocilo, tak se ta jedna slapka dostala hrozne daleko, ze na ni nedosahlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Market,mám podobnou jako máš v druhém odkazu,ta naše je smart trike Leonardo a jsem s ní spokojená já i malý si v ní libuje-rozhodně v tom vydrží déle než v kočárku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
děkuji za tip, akorát na tu leonardo koukám
vypadá dobře a koukám že má i pogomova[ny kolecka, tak by nemusela delat rachot ![]()
Ahoj Market,mám podobnou jako máš v druhém odkazu,ta naše je smart trike Leonardo a jsem s ní spokojená já i malý si v ní libuje-rozhodně v tom vydrží déle než v kočárku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No,ono ty kolečka trošku rachot dělají(vypadají jako pogumované,ale nejsou),ale to se ztratí v tom venkovním ruchu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám podobnou trojkolku. Malému ted bude 11 mes. jezdi v ni uz od 9 mes. a velmi se mu tam libi. Neslape, to je jasny,ale rad se vozi a kouka kolem. Je zvedavej
V kocaru uz ho to totiz taky moc neba. Trikolka se snadno ovlada. Ja jsem s ni spokojena ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a jakou máš?? ![]()
Janey88 píše:
Já mám podobnou trojkolku. Malému ted bude 11 mes. jezdi v ni uz od 9 mes. a velmi se mu tam libi. Neslape, to je jasny,ale rad se vozi a kouka kolem. Je zvedavejV kocaru uz ho to totiz taky moc neba. Trikolka se snadno ovlada. Ja jsem s ni spokojena
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak nazev nevím,
dostali jsme ji. Ale je hoodne podobna jako ta, kterou mas ve druhem odkazu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit