Tříkolka s vodící tyčí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
992
17.7.11 12:36
simina74 píše:
Ahoj Market,mám podobnou jako máš v druhém odkazu,ta naše je smart trike Leonardo a jsem s ní spokojená já i malý si v ní libuje-rozhodně v tom vydrží déle než v kočárku :wink:

Ahoj Market, mám přesně tu tříkolku, jak píše simina, a používáme ji od 10ti měsíců doteďka, malej na ní nešlape, nechce se mu, ani by ji asi ještě neušlápl (malému jsou 2 roky a 2 měsíce), ale používáme ji téměř denně na vození do krámu, na procházku nebo večer, když celé odpoledne běhá, tak je navečer unavený a rád si na hodinku sedne do tříkolky a objíždíme vesnici, on si sedí a jí a odpočívá a nabírá síly na další řádění. Dám ti sem odkaz, máme teda starší model, kupovali jsme ji už předloni.

http://www.aaobchudek.cz/detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
17.7.11 12:42

Jo a ještě taky, nekupovali jsme ji za plnou cenu, našli jsme si starší, asi půl roku starou, prodávala ji nějaká paní z Prahy, že ji moc nevyužívají a nestála nás ty 2500,–Kč, ale půlku ceny a byla s dokladem a ještě rok a půl v záruce. Takže kdybys ji chtěla moc, tak se zkus poohlédnout třeba po starší. Ta naše byla maličko odřená, ale nic hroznýho. Ta vodící tyč je u toho dost pevná, takže normálně tyčí malého nadzvedávám na chodík a tyč drží. Ségra třeba má tu tyč plastovou a nemůže se o tu tyč opřít a nadzvednout přední kolečko, to by to ulomila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
17.7.11 12:57

my jsme využili max. ale pouze jeden rok..ale byla fajn! nechtěl být v kočáru tak tohle bylo rychlejší.. seděl a já vezla… a dala bych si při výběru pozor na to abys mohla ovládat to přední kolečko a mohla zatáčet sama.. některé to nemají..
teď jí teda už prodávám, protože už umí jezdit na koloodrážedle..
je fakt, že mají šlapky na předním kolečku a to neušlápne! ani te´d!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Enduro

• (4.7) + 13 recenzí

Chodítko DJ

• (3.9) + 11 recenzí